Seterka93 Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Oo kochaniutki :loveu::loveu: Piękny pies jesteś hehe:lol: zapraszamy znów do nas :eviltong: Quote
goldenka245 Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 marymek napisał(a):... ... i podziwiałam marymcie :loveu: :evil_lol: Fotki - pierwsza klasa :cool3: i ten paznokieć (tak to sie odmienia?) :loveu: PAZNOKIEĆ! :evil_lol::evil_lol: Chyba nie, paznokć:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::lol: Seterka93 napisał(a):Oo kochaniutki :loveu::loveu: Piękny pies jesteś hehe:lol: zapraszamy znów do nas :eviltong: Cześć, fajnie, że wpadłaś :) Quote
marymek Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 goldenka245 napisał(a):PAZNOKIEĆ! :evil_lol::evil_lol: Chyba nie, paznokć:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::lol: ufff, czyli umiem jeszcze odmieniowywać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :lol: Quote
Mada:) Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 goldenka245 - coś dla Ciebie nabazgrałam, nie wiem czy będziesz zadowolona, bo sama nie jestem dumna z tego ''dzieła'': :shake: Wkleję to także na wątek ''rysunki na życzenie''. Quote
marymek Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Piękne :loveu: Rany, te oczęta są takie same jak ze zdjęcia :loveu: troszke mordka zniekształcona, ale dla mnie bomba :cool3: Quote
Mada:) Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Właśnie... ta mordka... :hmmmm: Tak to jest, jak się rysuje późnym wieczorem, z zamykającymi się oczami i bólem głowy. :eviltong: No nic... poczekam na opinię właścicielki tego ślicznotka, a potem zobaczymy, czy rysować od nowa, czy nie. :p marymek - cieszę się, że Ci się podoba. ;) Quote
goldenka245 Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 [quote name='Mada:)']goldenka245 - coś dla Ciebie nabazgrałam, nie wiem czy będziesz zadowolona, bo sama nie jestem dumna z tego ''dzieła'': :shake: Wkleję to także na wątek ''rysunki na życzenie''. Piękne! :) Super, baardzo dziękuje :* PW :) [quote name='marymek']Piękne :loveu: Rany, te oczęta są takie same jak ze zdjęcia :loveu: troszke mordka zniekształcona, ale dla mnie bomba :cool3: No świetne!:) [quote name='Mada:)']Właśnie... ta mordka... :hmmmm: Tak to jest, jak się rysuje późnym wieczorem, z zamykającymi się oczami i bólem głowy. :eviltong: No nic... poczekam na opinię właścicielki tego ślicznotka, a potem zobaczymy, czy rysować od nowa, czy nie. :p marymek - cieszę się, że Ci się podoba. ;) Super, nie rysuj od nowa :) Masz talent ;) Quote
Mada:) Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Dzięki, dzięki ! To miło, że tak mnie chwalicie (chociaż nie ma takiego powodu :eviltong: ). TO MNIE MOTYWUJE DO DALSZEGO RYSOWANIA ! Quote
goldenka245 Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 Basia dzieki:multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Quote
marymek Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 http://images29.fotosik.pl/26/be0b9a9e9db99960med.jpg :mdleje: piękny :loveu::loveu::loveu: Quote
goldenka245 Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 [quote name='marymek']http://images29.fotosik.pl/26/be0b9a9e9db99960med.jpg :mdleje: piękny :loveu::loveu::loveu: :cool3:Wiadome, to po pani:cool3::evil_lol: [quote name='aleb']Śliczne zdjęcia i oby było ich więcej :) A ty znów swoje:eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol: Quote
marymek Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 goldenka245 napisał(a)::cool3:Wiadome, to po pani:cool3::evil_lol: No tak. A ja głupia zastanawiałam sie kogo Gordi mi przypomina, a teraz już wiem :multi: Toż to cała Karola poprostu :cool3: Ten błysk w oku :loveu: :evil_lol: Quote
goldenka245 Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 marymek napisał(a):No tak. A ja głupia zastanawiałam sie kogo Gordi mi przypomina, a teraz już wiem :multi: Toż to cała Karola poprostu :cool3: Ten błysk w oku :loveu: :evil_lol: :sg168::smokin: Wiem, że jestem piękna:evilbat: Ale żeby aż tak?:Cool!: Quote
marymek Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 goldenka245 napisał(a)::sg168::smokin: Wiem, że jestem piękna:evilbat: Ale żeby aż tak?:Cool!: no tak jakoś wyszło, że aż tak :loveu::evil_lol: Quote
goldenka245 Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 marymek napisał(a):no tak jakoś wyszło, że aż tak :loveu::evil_lol: Marysiu:loveu::evil_lol: Chcesz zostac podobną do Rolfka? :evil_lol: Quote
marymek Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 goldenka245 napisał(a):Marysiu:loveu::evil_lol: Chcesz zostac podobną do Rolfka? :evil_lol: Z tym slinami i wiecznie mokrym nochalem? :lol: Łeee, raczej podziękuje :evil_lol: Quote
Guffi Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 http://images29.fotosik.pl/26/be0b9a9e9db99960med.jpg Słodziusie:loveu::loveu::loveu: Quote
goldenka245 Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 [quote name='Guffi']http://images29.fotosik.pl/26/be0b9a9e9db99960med.jpg Słodziusie:loveu::loveu::loveu: Dzięki;) [quote name='marymek']Z tym slinami i wiecznie mokrym nochalem? :lol: Łeee, raczej podziękuje :evil_lol: I tak jesteś do niego podobna we WSZYSTKIM!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
basia bonnie Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 goldenka245 napisał(a):Basia dzieki:multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Ależ prosz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ekhem... :evil_lol:do zobaczenia nad wodą :megagrin: Quote
marymek Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 goldenka245 napisał(a):I tak jesteś do niego podobna we WSZYSTKIM!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: To aż tak było widać jak się w Ustroniu ślinię? :-o Kurde ... a myślałam że nikt nie widział :placz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Poza tym - chce fotki znad wody :loveu: Quote
goldenka245 Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 marymek napisał(a):To aż tak było widać jak się w Ustroniu ślinię? :-o Kurde ... a myślałam że nikt nie widział :placz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Poza tym - chce fotki znad wody :loveu: Nie, bo jam nie była nad wodą dzisiaj xd ale jutro sie wybvieram chyba :P Ale bez psa:diabloti: Quote
goldenka245 Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 Fotki, fotki, fotki zaraz będą!:cool3::eviltong: Jedne będą autorstwa Basi, gdy się jej nudziło i bawiła się moim telefonem ;PPP A jedne moje :eviltong: Quote
Recommended Posts