Bewarka Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 To mi dajcie dwa kawałki :evil_lol: PS:Ide coś zjeść bo zgłodniałam :D Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Karolinko, ślicznie razem wyglądacie ;) Quote
goldenka245 Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Karolinko, ślicznie razem wyglądacie ;) Dziękujemy:oops::oops::oops: justys95 napisał(a):To mi dajcie dwa kawałki :evil_lol: PS:Ide coś zjeść bo zgłodniałam :D Smacznego:p aleb napisał(a):I mi też :eviltong: Pfff... ty sobie przyjedź sama:evil_lol: justys95 napisał(a):Dajcie mi kawałek pizzy...:cool3: Nie, bo już zjadłyśmy :D marymek napisał(a):Ale piękne fotki, ja chce więcej :loveu: Gratulacje Karolina! :multi: To chciej:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dziękuje, ale za co te gratulacje?:evil_lol: Quote
marymek Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 goldenka245 napisał(a):Dziękuje, ale za co te gratulacje?:evil_lol: Hm ... za odwage? Ze mną na MP nie poszłaś, a jak byłaś zmuszona wejść na ring to wlazłaś, więc następnym razem ja Cię zmusze do wystąpienia w MP :diabloti: Quote
goldenka245 Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 marymek napisał(a):Hm ... za odwage? Ze mną na MP nie poszłaś, a jak byłaś zmuszona wejść na ring to wlazłaś, więc następnym razem ja Cię zmusze do wystąpienia w MP :diabloti: Hahaha... jasne :eviltong: Nie, bo ja chce na dużym ringu:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
goldenka245 Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 No wy wredoty:mad::evil_lol: Ja myślałam, że mam nowy banner i avek i ktoś mi go pochwali a tu nic:mad: Oj nieładnie się bawicie, dziewczynki, nie ładnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Dobcia Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Śliczne zdjęcia Gordiego:loveu: Ciekawe, czy Was widziałam... hmmm to bardzo prawdopodobne;) Quote
marymek Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 goldenka245 napisał(a):No wy wredoty:mad::evil_lol: Ja myślałam, że mam nowy banner i avek i ktoś mi go pochwali a tu nic:mad: Oj nieładnie się bawicie, dziewczynki, nie ładnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bardzo ładny nowy avek i bannerek, a jeszcze ładniejszy piesio który tam widnieje :loveu: może być? :evil_lol: Quote
aleb Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 goldenka oczywiście, że ładny bannerek i avartar :) :D Ba! I kto to go robił hihihi :evil_lol: Quote
haska_12 Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='aleb']goldenka oczywiście, że ładny bannerek i avartar :) :D Ba! I kto to go robił hihihi :evil_lol: Ty? :eviltong: Quote
aleb Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 No ba! Za łatwe było te pytanie :lol: goldenka zrób no jakieś fotkiiii :razz: Quote
goldenka245 Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 [quote name='aleb']No ba! Za łatwe było te pytanie :lol: goldenka zrób no jakieś fotkiiii :razz: Nie, mam jakieś na telefonie, ale nie są ładne :eviltong::eviltong: [quote name='haska_12']Ty? :eviltong: [quote name='aleb']goldenka oczywiście, że ładny bannerek i avartar :) :D Ba! I kto to go robił hihihi :evil_lol: No kto?:lol: [quote name='marymek']Bardzo ładny nowy avek i bannerek, a jeszcze ładniejszy piesio który tam widnieje :loveu: może być? :evil_lol: Może być, może :D [quote name='Dobcia']Śliczne zdjęcia Gordiego:loveu: Ciekawe, czy Was widziałam... hmmm to bardzo prawdopodobne;) Ja Cię widziałam jak szłaś z jakąś jeszcze jedną dziewczyną ;-) Quote
goldenka245 Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 Mam nowe fotki :D Oto i one:evil_lol: :loveu: Wyciągnął jakiegoś starego kapcia:lol::eviltong: :shake::eviltong: Nic nie widać:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Smierdząca łapa:evil_lol: :loveu: Quote
aleb Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Miało być 12 fotek :diabloti: http://img249.imageshack.us/img249/7663/dgm4aq0.jpg Pilnuj kapcia!!! :evil_lol: Quote
goldenka245 Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 [quote name='aleb']Miało być 12 fotek :diabloti: http://img249.imageshack.us/img249/7663/dgm4aq0.jpg Pilnuj kapcia!!! :evil_lol: ... którego wcześniej wymemlałeś na polu:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jest 11 :D Quote
aleb Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 http://img107.imageshack.us/img107/9248/dogomef8.jpg Cudowne :loveu: Quote
goldenka245 Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 [quote name='aleb']http://img107.imageshack.us/img107/9248/dogomef8.jpg Cudowne :loveu: Ahhh.... a ta jakość:loveu::loveu::loveu: Powalająca :mdleje::loveu: Quote
aleb Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Eee tam, ważne, że widać kto na nim jest :) i twój paznokieć :evillaug: Quote
goldenka245 Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 [quote name='aleb']Eee tam, ważne, że widać kto na nim jest :) i twój paznokieć :evillaug: Ejjj!!! Cicho! :P Rozpuczyły mi się paznokcie zaraz jak je zrobiłam i jutro robie nowe :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Dobcia Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='goldenka245'] Ja Cię widziałam jak szłaś z jakąś jeszcze jedną dziewczyną ;-) I nie podeszłaś?:mad::mad::mad: http://img502.imageshack.us/img502/1002/dogmuh4.jpg ...jaka powazna minka, nawet ząbki widać:loveu: Quote
Bewarka Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 No kochana moja rozczochrana...fotki Gordusia :loveu: śliczne xD Quote
goldenka245 Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 [quote name='Dobcia']I nie podeszłaś?:mad::mad::mad: http://img502.imageshack.us/img502/1002/dogmuh4.jpg ...jaka powazna minka, nawet ząbki widać:loveu: No, bo tak szybko szłaś z kimś a ja byłam obładowana i psa jeszcze miałam i nie dałam rady ;-) Stałam wtedy przy MP. [quote name='justys95']No kochana moja rozczochrana...fotki Gordusia :loveu: śliczne xD Hehehe.... dzięki :) Quote
marymek Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 goldenka245 napisał(a):No, bo tak szybko szłaś z kimś a ja byłam obładowana i psa jeszcze miałam i nie dałam rady ;-) Stałam wtedy przy MP. ... ... i podziwiałam marymcie :loveu: :evil_lol: Fotki - pierwsza klasa :cool3: i ten paznokieć (tak to sie odmienia?) :loveu: Quote
Recommended Posts