aleb Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Była w Ustroniu ;) Karolina go wystawiała, bo ja wystawiałam swoją labradorkę, która była wystawiana w tym samym czasie co Gordi ;) Niestety troszke Gordi odmawiał posłuszeństwa, ale była dobrze :razz: Poza tym, to pocieszam was, że są fotki Gordiego :evil_lol: Piszę to ja, bo ja robiłam mu zdjęcia z wlasnego aparatu :) Ale na razie czekam na zgodę Karoliny ;) goldenka jak przyjadę do was, to się weźmiemy za niego :diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 aleb napisał(a):Była w Ustroniu ;) Karolina go wystawiała, bo ja wystawiałam swoją labradorkę, która była wystawiana w tym samym czasie co Gordi ;) Niestety troszke Gordi odmawiał posłuszeństwa, ale była dobrze :razz: Poza tym, to pocieszam was, że są fotki Gordiego :evil_lol: Piszę to ja, bo ja robiłam mu zdjęcia z wlasnego aparatu :) Ale na razie czekam na zgodę Karoliny ;) To normalne jak na początki, z czasem będzie coraz lepiej :) Nie pytaj - wstawiaj :p Quote
goldenka245 Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 [quote name='justys95']A gdzie byliście? kto wystawiał? :lol: Odpowiedź aleb:p [quote name='aleb']Była w Ustroniu ;) Karolina go wystawiała, bo ja wystawiałam swoją labradorkę, która była wystawiana w tym samym czasie co Gordi ;) Niestety troszke Gordi odmawiał posłuszeństwa, ale była dobrze :razz: Poza tym, to pocieszam was, że są fotki Gordiego :evil_lol: Piszę to ja, bo ja robiłam mu zdjęcia z wlasnego aparatu :) Ale na razie czekam na zgodę Karoliny ;) goldenka jak przyjadę do was, to się weźmiemy za niego :diabloti: Zgodę otrzymałaś ;-) No weźmiemy, weźmiemy ;D Szczególnie, że pójdziemy do mojej babci i na Żar na nogach:evil_lol: a co do wystawy to gordi był zmęczony :) Co i tak go nie usprawiedliwia!:diabloti::evil_lol: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']To normalne jak na początki, z czasem będzie coraz lepiej :) Nie pytaj - wstawiaj :p Hehehehe:)) Zaraz będą ;) Quote
Bewarka Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 No to super...:D Karolina: to wez z nim codziennie parenaście kółeczek pobiegaj i wychodz na dłuższe spacerki...dawaj, dawaj! ;) Zapomniałam, że Nike też muszę odchudzić i to w trybie natychmiastowym, bo chyba 14 czy 16 lipca jest "wybór najpiękniejszego psa i kota" i Nikusia bierze udział...chce, żeby teraz wygrała...:lol: Quote
goldenka245 Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 [quote name='justys95']No to super...:D Karolina: to wez z nim codziennie parenaście kółeczek pobiegaj i wychodz na dłuższe spacerki...dawaj, dawaj! ;) Zapomniałam, że Nike też muszę odchudzić i to w trybie natychmiastowym, bo chyba 14 czy 16 lipca jest "wybór najpiękniejszego psa i kota" i Nikusia bierze udział...chce, żeby teraz wygrała...:lol: A gdzie to się odbywa?:razz::loveu: Quote
Bewarka Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 goldenka245 napisał(a):A gdzie to się odbywa?:razz::loveu: W Miechowie...:D Nikusia medalu nie dostała...no, ale jak jest takie jury...:razz: Quote
goldenka245 Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 justys95 napisał(a):W Miechowie...:D Nikusia medalu nie dostała...no, ale jak jest takie jury...:razz: Haha:eviltong::eviltong::eviltong: A kto to organizuje?:cool3: Quote
Bewarka Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 goldenka245 napisał(a):Haha:eviltong::eviltong::eviltong: A kto to organizuje?:cool3: Dom kultury...żeby młodzież zajęcie miała, bo podobno teraz młodzież ma dziwne pomysły :cool3: Quote
goldenka245 Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 justys95 napisał(a):Dom kultury...żeby młodzież zajęcie miała, bo podobno teraz młodzież ma dziwne pomysły :cool3: Buahahahahahaha.... super :D Zaraz będą fotki:loveu::loveu: Iza dziękuje :* :buzi: Quote
Bewarka Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 No to czekam na te fotaszszszki...:D PS:Ja miałam być na pikniku rodzinnym, ale powiedziałam, że mi sie iść nie chce :oops: Quote
aleb Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Wstawiam fotki :) :loveu: I Karolinka z Gordusiem :evil_lol: ;) Proszę :buzi: Quote
Bewarka Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Świetne fotki! :D Nie powiesz mi, że wystawiałaś go w smyczy automatycznej? :evil_lol: Quote
goldenka245 Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 Iza dziękuje jeszcze raz :* Justyna a czy to są fotki z ringu?:evil_lol::evil_lol: Quote
Bewarka Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 goldenka245 napisał(a):Iza dziękuje jeszcze raz :* Justyna a czy to są fotki z ringu?:evil_lol::evil_lol: No nie...ale jak już jechałaś to mogłaś odrazu w normalnej smyczy chodzić...albo w ringówce :evil_lol: Quote
goldenka245 Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 justys95 napisał(a):No nie...ale jak już jechałaś to mogłaś odrazu w normalnej smyczy chodzić...albo w ringówce :evil_lol: A automatyczna to nienormalna smycz?:razz: Quote
aleb Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Heheh, ja przed ringiem też byłam na smyczy :razz: Karolina, ja też dziękuję i za ciasto i za czereśnie :buzi: Quote
Bewarka Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 [quote name='goldenka245']A automatyczna to nienormalna smycz?:razz: Normalna, ale inna...chodzi mi o normalną, nieautomatyczną smycz. :D a właśnie...w czym go wystawialiście? I nie ma fot z wystawiania? Quote
goldenka245 Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 aleb napisał(a):Heheh, ja przed ringiem też byłam na smyczy :razz: Karolina, ja też dziękuję i za ciasto i za czereśnie :buzi: A ja dziękuje za łorzeszki i superowe towarzystwo!:loveu::loveu::loveu: :buzi: Quote
goldenka245 Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 [quote name='justys95']Normalna, ale inna...chodzi mi o normalną, nieautomatyczną smycz. :D a właśnie...w czym go wystawialiście? I nie ma fot z wystawiania? hahaha no jak to w czym? w niczym ;] Tylko NA ringówce:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Nie ma, bo wchodziłyśmy w tym samym czasie :D Quote
basia bonnie Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 dotarłaś cała? :cool3:jak tam ten no? :evil_lol: idziemy już na tą pizze? Quote
goldenka245 Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 ß@$!@ napisał(a):dotarłaś cała? :cool3:jak tam ten no? :evil_lol: idziemy już na tą pizze? Dotarłam chyba cała :D Dobra idziemy :D Quote
marymek Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Ale piękne fotki, ja chce więcej :loveu: Gratulacje Karolina! :multi: Quote
aleb Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 justys95 napisał(a):Dajcie mi kawałek pizzy...:cool3: I mi też :eviltong: Quote
Recommended Posts