Jump to content
Dogomania

***=Gordi=*** Golden Retriever :)

Recommended Posts

Posted

Była w Ustroniu ;)

Karolina go wystawiała, bo ja wystawiałam swoją labradorkę, która była wystawiana w tym samym czasie co Gordi ;)
Niestety troszke Gordi odmawiał posłuszeństwa, ale była dobrze :razz:

Poza tym, to pocieszam was, że są fotki Gordiego :evil_lol:
Piszę to ja, bo ja robiłam mu zdjęcia z wlasnego aparatu :) Ale na razie czekam na zgodę Karoliny ;)

goldenka jak przyjadę do was, to się weźmiemy za niego :diabloti:

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aleb napisał(a):
Była w Ustroniu ;)

Karolina go wystawiała, bo ja wystawiałam swoją labradorkę, która była wystawiana w tym samym czasie co Gordi ;)

Piszę to ja, bo ja robiłam mu zdjęcia z wlasnego aparatu :) Ale na razie czekam na zgodę Karoliny ;)

To normalne jak na początki, z czasem będzie coraz lepiej :)

Nie pytaj - wstawiaj :p

Posted

[quote name='justys95']A gdzie byliście? kto wystawiał? :lol:
Odpowiedź aleb:p
[quote name='aleb']Była w Ustroniu ;)

goldenka jak przyjadę do was, to się weźmiemy za niego :diabloti:
Zgodę otrzymałaś ;-) No weźmiemy, weźmiemy ;D Szczególnie, że pójdziemy do mojej babci i na Żar na nogach:evil_lol: a co do wystawy to gordi był zmęczony :) Co i tak go nie usprawiedliwia!:diabloti::evil_lol:
[quote name='pinczerka_i_Gizmo']To normalne jak na początki, z czasem będzie coraz lepiej :)

Nie pytaj - wstawiaj :p
Hehehehe:)) Zaraz będą ;)

Posted

No to super...:D Karolina: to wez z nim codziennie parenaście kółeczek pobiegaj i wychodz na dłuższe spacerki...dawaj, dawaj! ;)

Zapomniałam, że Nike też muszę odchudzić i to w trybie natychmiastowym, bo chyba 14 czy 16 lipca jest "wybór najpiękniejszego psa i kota" i Nikusia bierze udział...chce, żeby teraz wygrała...:lol:

Posted

[quote name='justys95']No to super...:D Karolina: to wez z nim codziennie parenaście kółeczek pobiegaj i wychodz na dłuższe spacerki...dawaj, dawaj! ;)

Zapomniałam, że Nike też muszę odchudzić i to w trybie natychmiastowym, bo chyba 14 czy 16 lipca jest "wybór najpiękniejszego psa i kota" i Nikusia bierze udział...chce, żeby teraz wygrała...:lol:
A gdzie to się odbywa?:razz::loveu:

Posted

goldenka245 napisał(a):
A gdzie to się odbywa?:razz::loveu:

W Miechowie...:D Nikusia medalu nie dostała...no, ale jak jest takie jury...:razz:

Posted

goldenka245 napisał(a):
Haha:eviltong::eviltong::eviltong: A kto to organizuje?:cool3:

Dom kultury...żeby młodzież zajęcie miała, bo podobno teraz młodzież ma dziwne pomysły :cool3:

Posted

justys95 napisał(a):
Dom kultury...żeby młodzież zajęcie miała, bo podobno teraz młodzież ma dziwne pomysły :cool3:

Buahahahahahaha.... super :D
Zaraz będą fotki:loveu::loveu:
Iza dziękuje :* :buzi:

Posted

goldenka245 napisał(a):
Iza dziękuje jeszcze raz :*
Justyna a czy to są fotki z ringu?:evil_lol::evil_lol:

No nie...ale jak już jechałaś to mogłaś odrazu w normalnej smyczy chodzić...albo w ringówce :evil_lol:

Posted

[quote name='goldenka245']A automatyczna to nienormalna smycz?:razz:
Normalna, ale inna...chodzi mi o normalną, nieautomatyczną smycz. :D a właśnie...w czym go wystawialiście? I nie ma fot z wystawiania?

Posted

aleb napisał(a):
Heheh, ja przed ringiem też byłam na smyczy :razz:

Karolina, ja też dziękuję i za ciasto i za czereśnie :buzi:

A ja dziękuje za łorzeszki i superowe towarzystwo!:loveu::loveu::loveu: :buzi:

Posted

[quote name='justys95']Normalna, ale inna...chodzi mi o normalną, nieautomatyczną smycz. :D a właśnie...w czym go wystawialiście? I nie ma fot z wystawiania?
hahaha no jak to w czym? w niczym ;] Tylko NA ringówce:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:
Nie ma, bo wchodziłyśmy w tym samym czasie :D