goldenka245 Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 [quote name='*luthien*']nie oszukuj:diabloti: Wiem ze nie idziesz:diabloti: Cichooo.... to miałabyć nasza tajemnica:evil_lol: Ale teraz już ide bo lutienka też poszła (podobno) :P Quote
Mi. Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 [quote name='goldenka245']Cichooo.... to miałabyć nasza tajemnica:evil_lol: Ale teraz już ide bo lutienka też poszła (podobno) :P poszłam poszłam... ...ale już wróciłam:p Quote
Cerber Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Nie masz takiej prezeróbki, ale większej???? cudownie tu wyszedł, widać jaki ma boski ogonek...:loveu: :loveu: :loveu: i piękną szatę na przednich i tylnich łapach... jak na goldiego przystało...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: rozpływam się... Poprzypominajcie sobie lato ;-) Dodam kilka nowszych fot, ale potem a jak będe mieć cyfrówe to będzie duuuużoooooooo więcej :-) Wogóle to nei wiem jakie już dawałam ;) Musze porobić pożadek :)) Quote
Rinuś Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 slicznego masz goldenka :loveu::loveu::loveu: taki duzy i puchaty:loveu::loveu: zapraszamy do naszej galerii :multi: Quote
Madzia_19 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Sombinuj cyfrókwę, bo z niecierpliwością czekamy na nowe zdjęcia Gordiego :p albo zrób zwykłym aparatem i daj u fotografa zgrać na płytkę :) Quote
keleris Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzenia szczęścia zdrowia , wszelkiej pomyślności , wytrwałosci i radosci oraz spelnienia marzen z okazji nadchodzacego Nowego Roku 2007... Quote
goldenka245 Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 [quote name='keleris']Z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzenia szczęścia zdrowia , wszelkiej pomyślności , wytrwałosci i radosci oraz spelnienia marzen z okazji nadchodzacego Nowego Roku 2007... Dziękujemy pięknie za życzonka :) Quote
Guest Kamcia_14 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Gordi jest piękny :loveu:. I dlatego jemu a także tobie chciałabym złożyć najsedeczniejsze życzenia Z okazji Bożego Narodzenia, Składam Wam serdeczne życzenia. Niech Wam święta miłe będą, Z dźwiękiem śpiewu i kolędą. Z wigilią tuż po zmroku, I w radosnym Nowym Roku. Quote
gogunia Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Wesołych świąt i szczęśliwego nowego roku, dużo prezentów,pełno zdrowia i szczęścia:loveu: i wszystkiego najlepszego w 2007 roku... życzy gogunia z czadzikiem:p Quote
Alicja Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Wiele radosnych i szczęśliwych chwil w te świąteczne dni życzą Ozzy i Ala Quote
goldenka245 Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Wiele radosnych i szczęśliwych chwil w te świąteczne dni życzą Ozzy i Ala Witamy Alu! Dziękujemy za piękne życzonka:loveu: Witam w piękny dzisiejszy dzionek wszystkich dogomaniaków, którzy oglądają moją galerię :loveu: Dziękuje Wam bardzo, że lubicie(?) tu wpadać :) Postaram się dziś zrobić jakieś fotencje aby było co oglądać :) A w okolicach Sylwestra będą pięęęękne foteczki z kolegą z Katowic - goldenkiem Viggiem:loveu: Jest u nas zjazd goldeniarzy, więc koleżanka, ktorą poznałam z bloga powiedziała mi wogóle o tym zjeździe i się zapisała i się z nią spotkam!:multi: Życze Wam jeszcze raz pięknych i cudownych świąt oraz szczęśliwego Nowego Roku! Quote
Guest Kamcia_14 Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Witam w piękny dzisiejszy dzionek wszystkich dogomaniaków, którzy oglądają moją galerię Dziękuje Wam bardzo, że lubicie(?) tu wpadać My też cię witamy serdecznie :loveu:. A galerię lubimy oglądać oj lubimy :evil_lol:. Quote
goldenka245 Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 Kamcia_14 napisał(a):My też cię witamy serdecznie :loveu:. A galerię lubimy oglądać oj lubimy :evil_lol:. Oj dziękuje, dziękuje :oops::eviltong: Quote
goldenka245 Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 [quote name='Cerber']wesolych swiat Dziękujemy, dziękujemy :) Damy Wam jeszcze dzisiaj napisik ;-) Quote
Chanelle Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 [SIZE="1"]Podwójnych życzeń nastaje czas, Jak to wiadomo każdemu z nas, Bo Chrystus Pan nam się dziś rodzi, A i Rok Nowy także nadchodzi. Zielone gałązki, a na każdej świeczka, W stroiku z bibułek stoi choineczka. Gdy zaświeci między gałązkami, Wesołą kolędę dla niej zaśpiewamy. :tree1: [SIZE="1"]Życzy Agatka ze starym Rexiem i pełnym energi Corniszonem :x-mas: Quote
goldenka245 Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 [quote name='Chanelle']Podwójnych życzeń nastaje czas, Jak to wiadomo każdemu z nas, Bo Chrystus Pan nam się dziś rodzi, A i Rok Nowy także nadchodzi. Zielone gałązki, a na każdej świeczka, W stroiku z bibułek stoi choineczka. Gdy zaświeci między gałązkami, Wesołą kolędę dla niej zaśpiewamy. :tree1: Życzy Agatka ze starym Rexiem i pełnym energi Corniszonem :x-mas: Dziękujemy za piękne życzonka i napewno odwiedzimy galeryjke :) Quote
Rinuś Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Razem z brutuskiem Życzymy am Zdrowych I wesołych Świąt,Oraz Wspaniałego Sylwestra :tree1::tree1::tree1::x-mas::x-mas::BIG::BIG: Quote
Alynkaaa Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO....KUDLATYCH MILUSICH Z JEZOREM JAK LANCUCH NA WIERZCHU I OCZKAMI JAK BOMBKI SWIAT ZYCZE JA I RUDA:smile::*:*:*:* Quote
goldenka245 Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 [quote name='Rinuś'] Razem z brutuskiem Życzymy am Zdrowych I wesołych Świąt,Oraz Wspaniałego Sylwestra :tree1::tree1::tree1::x-mas::x-mas::BIG::BIG: [quote name='Alynkaaa'] WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO....KUDLATYCH MILUSICH Z JEZOREM JAK LANCUCH NA WIERZCHU I OCZKAMI JAK BOMBKI SWIAT ZYCZE JA I RUDA:smile::*:*:*:* Dziękujemy bardzo za tak wiele pięknych życzonek:oops: Quote
Alicja Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 :pto my już czekamy na fotki ze Zjazdu Goldeniarzy;) Ozzy ma kolegę Goldena Bukiego ...a najbardziej kocha jego panią , bo zawsze ma w kieszeni jakieś smakołyki:evil_lol: Quote
goldenka245 Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pto my już czekamy na fotki ze Zjazdu Goldeniarzy;) Ozzy ma kolegę Goldena Bukiego ...a najbardziej kocha jego panią , bo zawsze ma w kieszeni jakieś smakołyki:evil_lol: :evil_lol: Wiesz nie dziwie mu się:evil_lol: Quote
Samturia Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Wszytkiego naj naj naj z okazji świąt!!! udanego sylwka! Quote
goldenka245 Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 Samturia napisał(a):Wszytkiego naj naj naj z okazji świąt!!! udanego sylwka! Dziękujemy:cool1: Ale już idziemy :) Będziemy jutro :Rose: dziękujemy za życzonka jeszcze raz i życzymy udanej i smacznej wigilii :) Quote
Madzia_19 Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 czekamy na piękne zdjęcia ;) :p Wesołych Świąt ;) Quote
Recommended Posts