goldenka245 Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 [quote name='panienkabubu']Noooo to niestety się nie spotkamy, napisałam Ci PW. Ale pewnie gdzieś na innej wystawie się spotkamy, bo mieszkamy niedaleko :) pozdrawiam i czekam na foteczki :loveu: Może w Ustroniu albo w Chorzowie? Bo w Chorzowie będe na 90% ;-) [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dziewczyny, a kiedy dokładnie jest wystawa w Krakowie? Gr.2 i 7 pewnie w sobotę, jak w tamtym roku? Wystawa jest 23-24 ;) [quote name='maartucha']A witamy serdecznie :** Rewanżyk musi być :D hihihi :* śliczny jest Gordi, moje marzenie i Mojego Taty... Gdybyśmy tylko mieszkali w domku, to Ja bym miała Swego Tofficzka a Tata Goldena.. cudowne psy :D Hej Marta!:loveu:Gordi się zarumienił:evil_lol::cool3: [quote name='panienkabubu']2 grupa na pewno w sobotę:) 23 czerwca :shiny: [quote name='Aga76'][FONT=Georgia]Dzień dobry :loveu: Pozdrawiamy niedzielnie[/FONT] [SIZE=2] [FONT=Georgia][SIZE=3] Słodki Gorgi pali faję :wink:[/FONT] Cześć!:loveu: Taaak to jest palacz:shake::evil_lol: [quote name='haska_12']Witam ciepluśko!!! :loveu: Hej :loveu: Fajnie, że nas odwiedziłaś ;-) [quote name='aleb']panienkabubu szkoda, że nie będziesz w niedzielę, bo i ja z tobą bym się zobaczyła ;) goldenka zdjecia, nareszcie :) Cudowne,a ostatnia najlepsza... wiesz o co chodzi :evil_lol: pinczerka absolutnie nie jest za gruba, są jeszcze grubsze :p Wiem o co chodzi, wiem:evil_lol: A o co chodzi z tym do pinczerki?:razz::oops: Quote
Dobcia Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Hey;) Nie ma jak patyczek, szcególnie taki malutki:evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 panienkabubu napisał(a):2 grupa na pewno w sobotę:) 23 czerwca Dziękuję za info, 2 grupa z tego co wiem zawsze z 7 jest, więc teraz kombinuję jakby tu pojawić się w Krakowie... ;) A co do tej grubości to też nie rozumiem :shake: A w Ustroniu też się prawdopodobnie pojawię :) Jako widz oczywiście. Quote
goldenka245 Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Dobcia napisał(a):Hey;) Nie ma jak patyczek, szcególnie taki malutki:evil_lol: No dokładnie.... tle, że czasem tacha jeszcze mniejsze:evil_lol: pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Dziękuję za info, 2 grupa z tego co wiem zawsze z 7 jest, więc teraz kombinuję jakby tu pojawić się w Krakowie... ;) A co do tej grubości to też nie rozumiem :shake: A w Ustroniu też się prawdopodobnie pojawię :) Jako widz oczywiście. A mogłabyś jechać ze mną? Może będe mieć wolne miejsce w aucie jeśli mama nie pojedzie:evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 goldenka245 napisał(a): A mogłabyś jechać ze mną? Może będe mieć wolne miejsce w aucie jeśli mama nie pojedzie:evil_lol: Na serio piszesz? Bo u mnie właśnie byłby problem z transportem :oops: W tamtym roku brałyśmy Jadzię, to miałam nadzieję, że w tym się odwdzięczy, ale jak widać nic z tego... :evil_lol: (żartuję oczywiście :P ) Ale jakbym jakoś dostała się do Porąbki i miałabyś miejsce w samochodzie to ja bardzo chętnie - i do paliwa bym się dorzuciła i w przygotowaniu psa bym pomogła... :loveu: Quote
goldenka245 Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Na serio piszesz? Bo u mnie właśnie byłby problem z transportem :oops: W tamtym roku brałyśmy Jadzię, to miałam nadzieję, że w tym się odwdzięczy, ale jak widać nic z tego... :evil_lol: (żartuję oczywiście :P ) Ale jakbym jakoś dostała się do Porąbki i miałabyś miejsce w samochodzie to ja bardzo chętnie - i do paliwa bym się dorzuciła i w przygotowaniu psa bym pomogła... :loveu: Wiesz, zapytam tatę i mama nie wie jeszcze czy pojedzie ;-) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 goldenka245 napisał(a):Wiesz, zapytam tatę i mama nie wie jeszcze czy pojedzie ;-) Tylko fakt, że ominęłabym całe sobotnie show dot. pinczerów średnich i weimarów... Ale co tam, w tamtym roku widziałam i porobiłam zdecydowanie za dużo zdjęć ;) Naprawdę bardzo, bardzo dziękuję za propozycję :) i czekam jak się rozwinie akcja ;) I poprawka - Jadziu nie bij, bo znów pomyliłam Kraków z Ustroniem :oops: :cool3: Quote
goldenka245 Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Tylko fakt, że ominęłabym całe sobotnie show dot. pinczerów średnich i weimarów... Ale co tam, w tamtym roku widziałam i porobiłam zdecydowanie za dużo zdjęć ;) Naprawdę bardzo, bardzo dziękuję za propozycję :) i czekam jak się rozwinie akcja ;) I poprawka - Jadziu nie bij, bo znów pomyliłam Kraków z Ustroniem :oops: :cool3: Pogadam ;-) Myślę, że sie zgodzą, jak mama nie pojedzie, a jak nie to z Bielska Cię weźmiemy do Ustronia:loveu: Quote
Dobcia Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Hehehe pomylić Ustroń z Krakowem, hehehe:evil_lol: Pinczerko, jeszcze zdąże się odwdzięczyć, nie martw się-w te wakacje idę na prawko:cool3: A do Ustronia może pojadę, dostałam miłą propozycje od nowej koleżanki Negra, (ile to człowiek pozna miłych ludzi dzięki psom:loveu:) jeśli wypali to może się wszystkie spotkamy;) Quote
panienkabubu Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Jeżeli zmienią mi Kota w Chorzowie, to pojawię się jako wystawca, jeżeli nie, to jako widz. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Dobcia napisał(a):Hehehe pomylić Ustroń z Krakowem, hehehe:evil_lol: Pinczerko, jeszcze zdąże się odwdzięczyć, nie martw się-w te wakacje idę na prawko:cool3: A do Ustronia może pojadę, dostałam miłą propozycje od nowej koleżanki Negra, (ile to człowiek pozna miłych ludzi dzięki psom:loveu:) jeśli wypali to może się wszystkie spotkamy;) Nie Ustroń z Krakowem, tylko wystawy :oops: A odwdzięczyłaś mi się już w styczniu, jak to Twój tata mnie i psa eskortował do domku :) Ale prawko? Normalnie jak Doda :evil_lol: Quote
goldenka245 Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 Samturia napisał(a):Witamy! ale macie super lupinki! :) Cześć :) Dzięki ;-) Dobcia napisał(a):Hehehe pomylić Ustroń z Krakowem, hehehe:evil_lol: Pinczerko, jeszcze zdąże się odwdzięczyć, nie martw się-w te wakacje idę na prawko:cool3: A do Ustronia może pojadę, dostałam miłą propozycje od nowej koleżanki Negra, (ile to człowiek pozna miłych ludzi dzięki psom:loveu:) jeśli wypali to może się wszystkie spotkamy;) Super!:loveu: panienkabubu napisał(a):Jeżeli zmienią mi Kota w Chorzowie, to pojawię się jako wystawca, jeżeli nie, to jako widz. To ja napiszę protest żeby Ci zmienili :evil_lol: pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Nie Ustroń z Krakowem, tylko wystawy :oops: A odwdzięczyłaś mi się już w styczniu, jak to Twój tata mnie i psa eskortował do domku :) Ale prawko? Normalnie jak Doda :evil_lol: Słuchaj dziś gadałam z mamą i ona raczej nie pojedzie:cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 goldenka245 napisał(a): Słuchaj dziś gadałam z mamą i ona raczej nie pojedzie:cool3: Cześć :) No to jak nie pojedzie to ja bardzo chętnie :) a tata? Quote
goldenka245 Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Cześć :) No to jak nie pojedzie to ja bardzo chętnie :) a tata? Nie ma nic do gadania:evil_lol: Musi się zgodzić i tyle!:eviltong: Jeszcze go nie pytałam ;-) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 goldenka245 napisał(a):Nie ma nic do gadania:evil_lol: Musi się zgodzić i tyle!:eviltong: Jeszcze go nie pytałam ;-) Trzymam kciuki :) W końcu musi ktoś pojechać, kto uwieczni na cyfrówce Wasz debiut :) Co tam słychać? Quote
goldenka245 Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Trzymam kciuki :) W końcu musi ktoś pojechać, kto uwieczni na cyfrówce Wasz debiut :) Co tam słychać? Haha, ale niestety nie ja będe z nim na ringu, tylko aleb się wprosiła:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A dobrze:) Właśnie wróciłam z Ket ;D Ale były zakupy:evil_lol: A jutro jadę przebić 2 dziurke w uchu :D P Ps. Czemu mi nie odpisałaś teraz na gg?:razz::cool1: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 goldenka245 napisał(a):Haha, ale niestety nie ja będe z nim na ringu, tylko aleb się wprosiła:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A dobrze:) Właśnie wróciłam z Ket ;D Ale były zakupy:evil_lol: A jutro jadę przebić 2 dziurke w uchu :D P Ps. Czemu mi nie odpisałaś teraz na gg?:razz::cool1: Ej... :mad: Co to za emocje z dala od ringu? 2 dziurka w uchu? :) Fajnie - tylko w jednym? Ja się szykuję na trzecią :roll: Nie odpisałam, bo gg mi strasznie zwiesza komputer i wyłączone... :shake: Quote
goldenka245 Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Ej... :mad: Co to za emocje z dala od ringu? 2 dziurka w uchu? :) Fajnie - tylko w jednym? Ja się szykuję na trzecią :roll: Nie odpisałam, bo gg mi strasznie zwiesza komputer i wyłączone... :shake: Aha, spoko ;-) Quote
goldenka245 Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 [quote name='*luthien*']hej czemu ucieklas z gadu?:cool3: Miałam niewidok cały czas, hahahaha:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Mi. Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 goldenka245 napisał(a):Miałam niewidok cały czas, hahahaha:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
goldenka245 Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 Haha, Bonitko tak :D Dziś idę na 2-gą część:cunao::evil_lol: Quote
mar....ka Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 My też wpadlismy się przywitac. Widzę, ze kolejna osoba z Bielska i okolic. Tylko jak jakos taka sama przy tej granicy:evil_lol: Quote
Recommended Posts