goldenka245 Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 haska_12 napisał(a):Cześć Karolinko...wycałujesz odemnie Gordusia? Jak dasz zdjęcia to będzie jeszcze lepiej. Wycyałyujye :D *luthien* napisał(a):jestes szalona... mowie ci:evil_lol: Lalalala.... BOYS:diabloti: *luthien* napisał(a):łaaa to wy sie całujecie?:errrr: Buahahahaha .... Nie, bo to ty mi piszesz "Hej :*:*:*:*:*:*'' albo ''Hi :*:*:*:*'' :P Quote
goldenka245 Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Cześć:cool3: Jestem wkurzona:angryy:(więcej info w Rogzowym topicu.) I kupiłam sobie dziś papuge i już mi 2 razy na ręke wlazła:eviltong::loveu: Czyli razem mam 2 papugi faliste:p Quote
Guffi Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 goldenka245 napisał(a):Cześć:cool3: Jestem wkurzona:angryy:(więcej info w Rogzowym topicu.) I kupiłam sobie dziś papuge i już mi 2 razy na ręke wlazła:eviltong::loveu: Czyli razem mam 2 papugi faliste:p Super:multi: Gratulacje:p Quote
DiDDlina85 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Dzien doberek:)..o jak fajnie nowy zwierzak w domu:) Miłego popołudnia!! Quote
goldenka245 Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 DiDDlina85 napisał(a):Dzien doberek:)..o jak fajnie nowy zwierzak w domu:) Miłego popołudnia!! Hej! :) No fajnie, fajnie ;-) Dziś będą nowe fotki papug:cool3::cool3: Albo nie dziś?:roll::eviltong: Guffi napisał(a):Super:multi: Gratulacje:p :oops::oops::oops::oops::eviltong: Quote
marymek Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 goldenka245 napisał(a):Hej! :) No fajnie, fajnie ;-) Dziś będą nowe fotki papug:cool3::cool3: Albo nie dziś?:roll::eviltong: no dawaj, dawaj :cool3: ja nie miałam nigdy papugi, więc ciekawa jestem jak ten zwierz sie zachowuje, no i przede wszystkim - jak pozuje do zdjęć :loveu: aa... no i nie zapomnij o Gordku :loveu::loveu::loveu: Quote
aleb Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Super :) Też kiedyś miałam papugę falistą ;) Na fotki czekamy! Quote
goldenka245 Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 haska_12 napisał(a):Dawaj fotki PAPUŻEK! :multi: :loveu: :multi: Dam, ale jutro chyba, bo dziś strasznie dużo mam nauki:roll: aleb napisał(a):Super :) Też kiedyś miałam papugę falistą ;) Na fotki czekamy! Ile lat żyła?:evil_lol: marymek napisał(a):no dawaj, dawaj :cool3: ja nie miałam nigdy papugi, więc ciekawa jestem jak ten zwierz sie zachowuje, no i przede wszystkim - jak pozuje do zdjęć :loveu: aa... no i nie zapomnij o Gordku :loveu::loveu::loveu: Oki, jak dam zdjęcia to coś o nich napisze:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
goldenka245 Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 [quote name='aleb']goldenka jakieś 4 lata ;) Acha;) Ja jutro idę na rajd:eviltong: I nie ide do szkoły:diabloti: Idziemy z babami :diabloti: A nasza grupa z matematycą:diabloti: Quote
aleb Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Ale ci dobrze, a ja muszę się męczyć w szkole, to nie fair :diabloti: Quote
goldenka245 Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 aleb napisał(a):Ale ci dobrze, a ja muszę się męczyć w szkole, to nie fair :diabloti: Dobrze Ci tak:diabloti::diabloti: To za wszystkie twoje grzechy!:diabloti: :evil_lol: Quote
goldenka245 Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 A teraz obiecane papużki faliste! Najpierw samiczka, która jest starsza, ma około 3 lat. Zelikowa z odwróconą głową:cool3: Potem Wam powiem skąd imiona tipsik i żelik:eviltong: Żelikowa:cool3: Trawe jej dawałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tu też:p A imiona wzieły się stąd, że babka w zoologu miała tipsy (stąd tipsik) no i tka ją wyciągała fajnie, że został Tipsik a tej papudze tutaj-Żelikowej- zmieniłam imię na żelik ;P Jutro fotki Tipsika i Żelikowej razem:evil_lol: Quote
Samturia Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 łaaa... u nas tez baba w zoologiku ma tipsy xD :evil_lol: Quote
goldenka245 Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 Samturia napisał(a):łaaa... u nas tez baba w zoologiku ma tipsy xD :evil_lol: Serio?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Samturia Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 goldenka245 napisał(a):Serio?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: serio serio :razz::razz::razz: :evil_lol: Quote
Bewarka Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 A ja nie widze...bo jest pewnie na imageshacku :( Quote
basia bonnie Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 W końcu tips i żelik! Ha! a baba co dawała Ci Tipsika to też miała tipsy! :cool3: Quote
goldenka245 Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 Samturia napisał(a):serio serio :razz::razz::razz: :evil_lol: Łaaaał :O Szalejesz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: DiDDlina85 napisał(a):Cudna papuzka:p Dzięki:loveu:;) justys95 napisał(a):A ja nie widze...bo jest pewnie na imageshacku :( No :( szkoda... ß@$!@ napisał(a):W końcu tips i żelik! Ha! a baba co dawała Ci Tipsika to też miała tipsy! :cool3: No ba:cool3::cool3::cool3: Ale Tipsik będzie jutro ;P JEszcze go nie ma :D Quote
basia bonnie Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='goldenka245'] No ba:cool3::cool3::cool3: Ale Tipsik będzie jutro ;P JEszcze go nie ma :D :crazyeye::crazyeye::crazyeye:Przecie to wygląda jak Tips! Bo to nie wyblakłe jest! Quote
Bewarka Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Dzięki....śliczna papużka...:loveu: pokaż je razem! Quote
goldenka245 Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 [quote name='ß@$!@'] :crazyeye::crazyeye::crazyeye:Przecie to wygląda jak Tips! Bo to nie wyblakłe jest! Ale Tips ma więcej czarngo :D [quote name='justys95']Dzięki....śliczna papużka...:loveu: pokaż je razem! jutro:evil_lol: A nasza rozmowa na gg jest powalająca:evil_lol: Mogę wkleić jej kawałek? :P Quote
Bewarka Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 goldenka245 napisał(a):jutro:evil_lol: A nasza rozmowa na gg jest powalająca:evil_lol: Mogę wkleić jej kawałek? :PNo jasne....ja nie mam nic do ukrycia :diabloti: Quote
Recommended Posts