goldenka245 Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Wyciełam go ;P Wiem teraz łapy z tyłu ma źle... Ale martwią mnie te z przodu.... tak jakby je miał na zewnątrz:roll: :cool3::cool3: Cenzura :P Tu też go wyciełam :D Quote
goldenka245 Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 DiDDlina85 napisał(a):Kolejne sliczne zdjęcia:p... Dzięki:loveu::loveu::loveu: justys95 napisał(a): O...widze, że ćwiczycie...:D No, już ostro:cool3::cool3: Quote
Mi. Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 buahaha Czesc:evil_lol: Spowiadam sie, ze nie pije, nie pale, nie przeklinam:lilangel:. Ja jedyna trzezwa:gent: . balansuje sem w mini sukience i z wielkim dekoldem...aaa i taka obcisla jest:knuje::evil_lol: :roflt: a i te czerwone szpilki....:cool3: wrozka przyszla i poszla. Wynajeta byla z agencji wrozek:roflt::stupid: wyspowiadalam sie - czuje sie oczyszczona i lece sie zabawic (z Bradem:roflt:) :tard: Quote
goldenka245 Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 *luthien* napisał(a):buahaha Czesc:evil_lol: Spowiadam sie, ze nie pije, nie pale, nie przeklinam:lilangel:. Ja jedyna trzezwa:gent: . balansuje sem w mini sukience i z wielkim dekoldem...aaa i taka obcisla jest:knuje::evil_lol: :roflt: a i te czerwone szpilki....:cool3: wrozka przyszla i poszla. Wynajeta byla z agencji wrozek:roflt::stupid: wyspowiadalam sie - czuje sie oczyszczona i lece sie zabawic (z Bradem:roflt:) :tard: Buauahaahahhahahahahhahahaaa............ Widzę, że zabawa na calego Olu... :D Coś Ci nie wyszła ta spowiedź:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Bewarka Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 *luthien* napisał(a):buahaha Czesc:evil_lol: Spowiadam sie, ze nie pije, nie pale, nie przeklinam:lilangel:. Ja jedyna trzezwa:gent: . balansuje sem w mini sukience i z wielkim dekoldem...aaa i taka obcisla jest:knuje::evil_lol: :roflt: a i te czerwone szpilki....:cool3: wrozka przyszla i poszla. Wynajeta byla z agencji wrozek:roflt::stupid: wyspowiadalam sie - czuje sie oczyszczona i lece sie zabawic (z Bradem:roflt:) :tard: o...nowe wieści...:D no to super...zabawa na całego :roll: bez woody, bez papierosów... :roflt: Quote
Mi. Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 goldenka245 napisał(a):Buauahaahahhahahahahhahahaaa............ Widzę, że zabawa na calego Olu... :D Coś Ci nie wyszła ta spowiedź:evil_lol::evil_lol::evil_lol: czemu nie wyszla?:roflt::roflt::roflt: justys95 napisał(a):o...nowe wieści...:D no to super...zabawa na całego :roll: bez woody, bez papierosów... :roflt: :D:D:D :roflt: Quote
goldenka245 Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 *luthien* napisał(a):czemu nie wyszla?:roflt::roflt::roflt: :D:D:D :roflt: Bo sie na gg wygadałaś:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
goldenka245 Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 *luthien* napisał(a):na geju:roflt::roflt::roflt: Hahahahahahaahaha... taaaa :P Pomyliło mi się noooo:evil_lol: Quote
Mi. Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 goldenka245 napisał(a):Hahahahahahaahaha... taaaa :P Pomyliło mi się noooo:evil_lol: no widzisz:roflt: bywa:roflt:STOP:roflt: Quote
goldenka245 Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 *luthien* napisał(a):no widzisz:roflt: bywa:roflt:STOP:roflt: haha... A jak tsm Antek?:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol:hahaha Quote
Mi. Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 goldenka245 napisał(a):haha... A jak tsm Antek?:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol:hahahaomg zawsze se kogos znalezc musisz:evil_lol: Jak nie kowboj to facet od szermierki, jak nie ten to brat:crazyeye:... jeeeej, cos nie tak.. a teraz Antek. Dobrze przynajmniej ze o rudej nie wspominalas:evil_lol: Quote
goldenka245 Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 *luthien* napisał(a):omg zawsze se kogos znalezc musisz:evil_lol: Jak nie kowboj to facet od szermierki, jak nie ten to brat:crazyeye:... jeeeej, cos nie tak.. a teraz Antek. Dobrze przynajmniej ze o rudej nie wspominalas:evil_lol: Oooo..... ruda! Co sie zabawiała z tym noo :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Mi. Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 goldenka245 napisał(a):Oooo..... ruda! Co sie zabawiała z tym noo :eviltong::eviltong::eviltong:z kowbojem:D łohoho slychac to ich bylo w calym hotelu :roflt::roflt::roflt: hahaha wiesz ze czarownice sobie juz poszly?:roflt: ale kilka zostaje:shake: Quote
goldenka245 Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 *luthien* napisał(a):z kowbojem:D łohoho slychac to ich bylo w calym hotelu :roflt::roflt::roflt: hahaha wiesz ze czarownice sobie juz poszly?:roflt: ale kilka zostaje:shake: Ojej to straszne! Śpicie na bilardzie?!:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Mi. Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 goldenka245 napisał(a):Ojej to straszne! Śpicie na bilardzie?!:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie:eviltong: ja spie w lozku:D:D:D Quote
Bewarka Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 *luthien* napisał(a):nie:eviltong: ja spie w lozku:D:D:D A z kim? :D Quote
goldenka245 Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 *luthien* napisał(a):nie:eviltong: ja spie w lozku:D:D:D hahahaha a one?:cool3: justys95 napisał(a):A z kim? :D Z bradem! Co ty! nie wiesz?:crazyeye: Quote
Bewarka Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 goldenka245 napisał(a): Z bradem! Co ty! nie wiesz?:crazyeye:A no tak...zapomniałam o nim :eviltong: Quote
Mi. Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 justys95 napisał(a):A z kim? :D sama:scream_3: czasem sie ktos przyszweda:roflt::evil_lol: Quote
goldenka245 Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 sama:scream_3: czasem sie ktos przyszweda:roflt::evil_lol:[/quote] Buahahahhahahahahah.... Quote
Bewarka Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 *luthien* napisał(a):sama:scream_3: czasem sie ktos przyszweda:roflt::evil_lol: no chyba nie mówisz o mnie...:diabloti: Quote
Mi. Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 justys95 napisał(a):no chyba nie mówisz o mnie...:diabloti: to ty jestes tym duchem co mi pod lozkiem czasem siedzi??????:-oon wyglada jak piekarz:oops: czy wy tez miewacie piekarzy pod lozkami???? Quote
Recommended Posts