Jump to content
Dogomania

***=Gordi=*** Golden Retriever :)

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:razz:widoki cudne ale coś mało Gordiego;)
Ozzy ma kumpla goldenka ma na imię Buki/ chyba sie pisze Bucky/taki mięciutki kudłacz :loveu:

A tym że fotki z komórki się nie przejmuj, ja robiłam komórką dosć długo jak nikt posiadający aparacik nie mógł z nami iść na spacerek

• 2 weeks later...
Posted

Dobra, dobra :P żeby nie było dam kilka fot:cool3: i nie tylko :D

Poprzypominajcie sobie lato ;-) Dodam kilka nowszych fot, ale potem a jak będe mieć cyfrówe to będzie duuuużoooooooo więcej :-) Wogóle to nei wiem jakie już dawałam ;) Musze porobić pożadek :))

Posted

Madzia_19 napisał(a):
jest naprawdę śliczny :p jeździz nim na wystawy? Na bank by wygrywał, bo jest cudowny :p

Cóż.... Niestety nie jeżdże choć zamierzam :) Tylko ta postawa wystawowa:lol: Coś mnie chyba trafi :P

Posted

[quote name='goldenka245']Cóż.... Niestety nie jeżdże choć zamierzam :) Tylko ta postawa wystawowa:lol: Coś mnie chyba trafi :P
trening czyni mistrza ;) spróbuj poćwiczyć z kilkerem :p pies traktuje wtedy naukę jak zabawę :)

Posted

[quote name='goldenka245']iii instruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukcjeeeeeeeee :P instrukcji nie dam:eviltong:I nie zmieniaj tematów... powrocmy do braku zdjęć w galerii...:diabloti:

Posted

[quote name='goldenka245']popróbuje :) A ty swojego wystawiasz?
zawsze chciałam, ale czasu brak niestety. Związek ma tak blisko, a jakoś nie mogę tam dojść... Ale obiecałam sobie, że w przyszłym roku wystawię go u nas w Bydgoszczy :)

Posted

[quote name='*luthien*']instrukcji nie dam:eviltong:I nie zmieniaj tematów... powrocmy do braku zdjęć w galerii...:diabloti: To mówie DAJ MI NIKONA :P Dobrze ja już na dzisiaj idę Paaaaaaaaaaaaaa :Rose: może będe wieczorkiem

Posted

[quote name='goldenka245'] Dobrze ja już na dzisiaj idę Paaaaaaaaaaaaaa :Rose: może będe wieczorkiem
nie oszukuj:diabloti: Wiem ze nie idziesz:diabloti: