basia bonnie Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Ahh..prawie jak aż 2 fotki:loveu::multi: ten ogrodek mi sie wydaje dziwnie znajomy:oops: ciekawe czemu :roll: Quote
Samturia Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Jakieś takie z leksza porozmazywane te fotki xD :P Ja tyż chcam być w ksiendze rekorduff głinesaaa!! Quote
goldenka245 Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 ß@$!@ napisał(a):Ahh..prawie jak aż 2 fotki:loveu::multi: ten ogrodek mi sie wydaje dziwnie znajomy:oops: ciekawe czemu :roll: No ciekawe... hmm... to dziwne... :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Samturia napisał(a):Jakieś takie z leksza porozmazywane te fotki xD :P Ja tyż chcam być w ksiendze rekorduff głinesaaa!! Ty ni bydziesz!:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::eviltong: haska_12 napisał(a):Ooo chyba masz duży ogród, cio? :) Duży duży ;) i połowe za domem mamy nieogrodzoną :P maziak napisał(a):mi sie tez tak wydaje Hehe, to dobrze ;-) Quote
betty_labrador Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 tuńczykowa sie wycfanila i daje foty ogrodu, bo nie moze psa zlapac i zrobic mu fotki :diabloti: Krolinko :loveu: fajowy masz ogrodeczek Quote
goldenka245 Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 [quote name='betty_labrador']tuńczykowa sie wycfanila i daje foty ogrodu, bo nie moze psa zlapac i zrobic mu fotki :diabloti: Krolinko :loveu: fajowy masz ogrodeczek Wiem, że fajny :D Ja mam wszystko fajne:diabloti: :cool3: Trochę mu przendnie łapki się ruszyły :D troszkę :D Ale to wina mojego brata:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
aleb Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Hihhihi, super zdjęcie :) Jeszcze więcej, jeszcze więcej fotek Gordusia :) Quote
goldenka245 Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 ß@$!@ napisał(a):Gordi na wystawie u Cie w ogródku? :razz: Tak :D 1 miejsce, ocena doskonała a sędzia Karolina napisała o nim: ''Idealny pies'' :D Quote
goldenka245 Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 [quote name='aleb']Hihhihi, super zdjęcie :) Jeszcze więcej, jeszcze więcej fotek Gordusia :) Oki, sie robi ;D DCW :D [quote name='ß@$!@']Idealny pies idealnej właścicielki :grin: :oops::cool3::cool3::cool3: A teraz zdjęcia ze specjalną dedykacją dla Izy:loveu: Buzia :D Cześć :D Gordi jestem :loveu: (Dla przyjaciół Dżordżi :D ) :roll::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Oto był właśnie Gordi dla :cool3::cool3::cool3: Quote
aleb Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Podziękowania dla Gordusia i Karoliny :buzi: :loveu: śliczne Quote
goldenka245 Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 aleb napisał(a):Podziękowania dla Gordusia i Karoliny :buzi: :loveu: śliczne Damy więcej:D Zaraz ide na łąke:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
basia bonnie Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 goldenka245 napisał(a):Damy więcej:D Zaraz ide na łąke:loveu::loveu::loveu::loveu: ja tez ja tez ja tez! :cool3: Quote
goldenka245 Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 ß@$!@ napisał(a):ja tez ja tez ja tez! :cool3: :cool3::cool3::cool3::cool3: Szuper, szuper, szuper :D i pójdziemy do mego wielkiego ogrodaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:lol::lol::lol::lol: Quote
basia bonnie Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 goldenka245 napisał(a)::cool3::cool3::cool3::cool3: Szuper, szuper, szuper :D i pójdziemy do mego wielkiego ogrodaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:lol::lol::lol::lol: taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak, ale ja mieć więszky ogród:loveu::angryy::angryy::angryy:ble ble ble ne lubie go! :angryy: Quote
goldenka245 Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 ß@$!@ napisał(a):taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak, ale ja mieć więszky ogród:loveu::angryy::angryy::angryy:ble ble ble ne lubie go! :angryy: Nie bo ja:diabloti::diabloti: Bo aj mieć nieogrodzona dalsza część :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
aleb Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 No to odwdzięczam się :) Oto mój Fidzior z uściskami dla Karolinki i Gordusia ;) No i czekam na dalsze twoje fotki :) Quote
basia bonnie Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 goldenka245 napisał(a):Nie bo ja:diabloti::diabloti: Bo aj mieć nieogrodzona dalsza część :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: ne, ne , ne bo JAAAAA:diabloti: Quote
goldenka245 Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 [quote name='aleb']No to odwdzięczam się :) Oto mój Fidzior z uściskami dla Karolinki i Gordusia ;) No i czekam na dalsze twoje fotki :) :loveu::loveu::loveu::loveu:Ojejaaaa.... jaką mam synową śliczną:loveu::loveu::loveu::loveu: :evil_lol: Buziaki :buzi: Quote
goldenka245 Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 [quote name='haska_12']Hej KArolinko :cool3: Haj :D Mam fłotki: :cool1: Ale tu gruby wyszedł:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::loveu::loveu::loveu::lol: :cool3::cool3::cool3::cool3::loveu::loveu::cool3::cool3::cool3::cool3: To jest lasek za domem.... ale jakoś dziwnie wyszedł:roll::roll::roll: Quote
goldenka245 Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 aleb napisał(a):Śliczna jest ta pierwsza fotka :loveu: :cool3::cool3::cool3::cool3::loveu::loveu::loveu::loveu::razz::razz::razz::razz::p:p:p:p:p To fajnie, że Ci sie podoba :PPPPP Quote
Recommended Posts