marymek Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 :multi: jeeeeee! :multi: nareszcie fotyyy :multi: ale on jest piękny :loveu: nie chciało mu sie do wody wejść? :razz: rolfik to juz dawno by pływał, a Gorduś tak grzecznie leży :loveu: Quote
goldenka245 Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 [quote name='Paulina_mickey'] ale on ma ślicznego pycholka:loveu: Hej ;-) Dzięki ;* Ojców cd. :) Krajobraz i skały ;D To też skały :D Pod takim zamkiem xD To ten zamek :D A teraz kościół na wodzie ;-) Legenda jest taka, że jakiś król (Łokietek chyba) zabronił ludziom budować kościoła na ziemi to oni zbudowali na wodzie ;P Lewa strona ;D chyba... Przód niecały I cały kościół :D Moim zdaniem to on jest na ziemi bo na mostku czy czyms ;P Sami zobaczcie :D :cool3: Zaraz kolejne ;P Quote
goldenka245 Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 [quote name='marymek']:multi: jeeeeee! :multi: nareszcie fotyyy :multi: ale on jest piękny :loveu: nie chciało mu sie do wody wejść? :razz: rolfik to juz dawno by pływał, a Gorduś tak grzecznie leży :loveu: Hihihihi.... to nie woda... To droga ;P Gordi też pływa przy każdym spacerze ;P Quote
goldenka245 Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Maczuga Herkulesa :evil_lol: Tu też ;P i tu też.... :D nie wiem... może zaraz będa kolejne... zależy czy mi się będzie chcialo linkować :P Quote
marymek Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 goldenka245 napisał(a):Hihihihi.... to nie woda... To droga ;P Gordi też pływa przy każdym spacerze ;P :cool1: ożesz ... wiedziałam że mam coś nie tak w głowie, ale żeby mylić droge z wodą :lol: starzeje sie poprostu :evil_lol: fajna ta maczuga :cool3: a kościół faktycznie nie jest na wodzie tylko na jakimś podłożu :p może ten Łokietek też miał coś ze wzrokiem jak ja :evil_lol: Quote
goldenka245 Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 [quote name='marymek']:cool1: ożesz ... wiedziałam że mam coś nie tak w głowie, ale żeby mylić droge z wodą :lol: starzeje sie poprostu :evil_lol: fajna ta maczuga :cool3: a kościół faktycznie nie jest na wodzie tylko na jakimś podłożu :p może ten Łokietek też miał coś ze wzrokiem jak ja :evil_lol: Hahaha.... może ;D Ostatnie fotki : Te niewyraźne: Zamek - Pieskowa Skała To taki ogród w tym zamku :) Będzie lepsze zdj To zegar na tym zamku :D ale go nie widać i nie mam lepszego zdj ;P I to rzeka i droga ;D A teraz wyraźniejsze: Tu troche widać tego zamku ;) I to ten ogród:loveu: I to koniec niestety (stety ;D ) Quote
marymek Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 ale fajny ogród :loveu: :loveu: ja jeszcze czekam na jedną fotke :cool3: a .. no i znowu zaczynam Cie meczyc, daj jeszcze fotki Gordusia :loveu: Quote
goldenka245 Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Ostatnie z serii - GORDI GRYZI-PATYK! [SIZE=2]I to na tyle ;-) Quote
marymek Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [quote name='goldenka245']Ostatnie z serii - GORDI GRYZI-PATYK! [SIZE=2]I to na tyle ;-) śliczna fota, ale wydaje mi sie ze już ją gdzieś widziałam :grins: kochana mordeńka :loveu: pocykaj mu jeszcze jakieś fotki :cool3: Quote
goldenka245 Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 [quote name='marymek']śliczna fota, ale wydaje mi sie ze już ją gdzieś widziałam :grins: kochana mordeńka :loveu: pocykaj mu jeszcze jakieś fotki :cool3: No gdzie...:evil_lol: Hihi... a wasza skakankowa:evil_lol:;) Quote
marymek Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [quote name='goldenka245']No gdzie...:evil_lol: Hihi... a wasza skakankowa:evil_lol:;) no na czymś trzeba ćwiczyć :evil_lol: skakana fajnie sie sprawdza, tylko troche kolorystycznie nie pasuje, bo czerwona :biggrina: Quote
goldenka245 Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 marymek napisał(a):no na czymś trzeba ćwiczyć :evil_lol: skakana fajnie sie sprawdza, tylko troche kolorystycznie nie pasuje, bo czerwona :biggrina: Hahaha... nie jest tak źle ;P Quote
Samturia Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 no super foteczki... na pewno było fajnie w OPN'ie ;) Quote
Madzia_19 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [quote name='goldenka245']Ostatnie z serii - GORDI GRYZI-PATYK! [SIZE=2]I to na tyle ;-) Witaj :p Gordi jest śliczny:loveu: :p Lucky to ostatnio ma manię na kamienie ;) Dlatego nawet jak biega luzem to w kagańcu, bo kamienie niestety połyka :roll: Quote
goldenka245 Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 aleb napisał(a):Ale śliczny ogród :) Hihi.... dzięki ;* Samturia napisał(a):no super foteczki... na pewno było fajnie w OPN'ie ;) Hihihi :) No fajnie fajnie ;-) Madzia_19 napisał(a):Witaj :p Gordi jest śliczny:loveu: :p Lucky to ostatnio ma manię na kamienie ;) Dlatego nawet jak biega luzem to w kagańcu, bo kamienie niestety połyka :roll: Ehh.... Gordi też gryzie kamienie ale ich nie połyka... ale nad kamieniami zwycięża węgiel ;-) Quote
goldenka245 Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 A tak wogóle :D to nazwa Pieskowa Skała pochodzi od tego, że z jednej strony jakaś tam skała przypomina głowe psa xD I to tyle ;P Quote
DiDDlina85 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Byłam w Pieskowej Skale:) było ślicznie:) Quote
goldenka245 Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 DiDDlina85 napisał(a):Byłam w Pieskowej Skale:) było ślicznie:) Nom, wczoraj też było super:loveu::loveu::loveu: Kurcze... mam kolejne fotki na komórce i znów sie nie chcą wsadzić xD Quote
Bewarka Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Śliczne foty...ulala....a Gorduś najpiękniejszy...:loveu: Quote
aleb Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Co u pani Gordowej słychać? :lol: Już za kilka dni majówka, więc kiedy nowe fotki? ;) Quote
marymek Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Hej Karola :multi: gdzie foty Gorda? chyba że są a ja mam cos ze wzrokiem nie tak? :lol: watpie, dawaj fotkii :loveu: Quote
goldenka245 Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 [quote name='marymek']Hej Karola :multi: gdzie foty Gorda? chyba że są a ja mam cos ze wzrokiem nie tak? :lol: watpie, dawaj fotkii :loveu: Masz coś ze wzrokiem! :grins: [quote name='aleb']Co u pani Gordowej słychać? :lol: Już za kilka dni majówka, więc kiedy nowe fotki? ;) Sysko dopse pani Figowo-Ulowo-Sagowa! :)) [quote name='justys95'] Śliczne foty...ulala....a Gorduś najpiękniejszy...:loveu: Hihi... dziękujemy :) Postaram sie dać nowe :) Quote
Recommended Posts