marymek Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 goldenka245 napisał(a):Niniejszym oświadczam, że obywatelka o imieniu Izabella a raczej jej suczka rasy Golden Retriever, czyli Filadelfia Bos Taurus na krajowej wystawie retrieverów zdobyła 2 miejsce i ocene doskonałą! Jest to juz jej drugie takie samo miejsce :) Jeszcze jedna wystawa i hodowlanka! :) GRATULUJĘ!:loveu: ja tez Gratuluje! :thumbs: a tak wogóle to Karolka daj wreszcie fotkiii, bo normalnie ... :mad: Quote
goldenka245 Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 marymek napisał(a):ja tez Gratuluje! :thumbs: a tak wogóle to Karolka daj wreszcie fotkiii, bo normalnie ... :mad: :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Ja się już do Ciebie nie odzywam xD maziak napisał(a):gratulacje:)... i popieram żądamy fotek Głodny lud to posłuszny lud:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Może będą... kiedyś xD Quote
aleb Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Może będą... kiedyś xD No wiesz co... jak ty w ogóle o nas dbasz? :lmaa: Prosimy o fotki, a ty niszczysz nasze zdrowie :shake: Quote
marymek Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 goldenka245 napisał(a)::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Ja się już do Ciebie nie odzywam xD odzywać sie nie musisz, ale fotki mają byyć :evil_lol: xD Quote
goldenka245 Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 aleb napisał(a):No wiesz co... jak ty w ogóle o nas dbasz? :lmaa: Prosimy o fotki, a ty niszczysz nasze zdrowie :shake: :cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Ja niszcze Wasze zdrowie? W którym miejscu?:P marymek napisał(a):odzywać sie nie musisz, ale fotki mają byyć :evil_lol: xD :siara::siara::siara::siara: Wiecie, że Was kocham:Rose::Rose::Rose: xD Quote
marymek Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 goldenka245 napisał(a)::siara::siara::siara::siara: Wiecie, że Was kocham:Rose::Rose::Rose: xD ty nas nie kochaszszsz :placz: :placz: :placz: a nawet jeśli, to tylko teoretycznie, bo nie udowadniasz nam tego :placz: My chcemy fotki a Ty nic :placz: xD Quote
aleb Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 No i jeszcze się wykręca :shake: :eviltong: Dawaj fotkiiiii :diabloti: Quote
goldenka245 Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 marymek napisał(a):ty nas nie kochaszszsz :placz: :placz: :placz: a nawet jeśli, to tylko teoretycznie, bo nie udowadniasz nam tego :placz: My chcemy fotki a Ty nic :placz: xD aleb napisał(a):No i jeszcze się wykręca :shake: :eviltong: Dawaj fotkiiiii :diabloti: A Wy jakbyście mnie kochały to byście zrozumiały to, że mi sie coś rozwaliło i nie moge dać fotek... :obrazic: Quote
marymek Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 goldenka245 napisał(a):A Wy jakbyście mnie kochały to byście zrozumiały to, że mi sie coś rozwaliło i nie moge dać fotek... :obrazic: grrrrr :angryy: skoro Ci sie ,,coś" rozwaliło, to kup se nowe ,,coś" :evil_lol: my chcemy foty i koniec kropka "." :p Quote
goldenka245 Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 marymek napisał(a):grrrrr :angryy: skoro Ci sie ,,coś" rozwaliło, to kup se nowe ,,coś" :evil_lol: my chcemy foty i koniec kropka "." :p Jak mojemu cosiowi sie odwidzi to sie może uda zrzucić zdj :D Quote
marymek Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 goldenka245 napisał(a):Jak mojemu cosiowi sie odwidzi to sie może uda zrzucić zdj :D no ja mam nadzieje ze mu sie odwidzi, ja już chce zdjęcia Gordka :placz: Quote
goldenka245 Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='marymek']no ja mam nadzieje ze mu sie odwidzi, ja już chce zdjęcia Gordka :placz: :cool3: NIESPODZIANKA!:cool3: Tak wogóle to odkryłam (:evil_lol:) że fotki sie podpisuje po zmniejszeniu:eviltong: :lol: Sorrki za buta ;P :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: No ;D I za chwilke albo potem będą następne :) Quote
goldenka245 Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Kamcia cześć :) Różowy języczeeeeek xD:loveu: Zaraz następne :D Quote
aleb Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Ooo cóż za niespodzianka :) Fotki fajne, ale więcej chcemy... musisz w końcu odrobić zaległości :lol: Quote
goldenka245 Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Samturia napisał(a):nooo nareszcie te foty... :) :cool3: ha, ja to umiem tak zrobić, że wszyscy sie cieszą xD aleb napisał(a):Ooo cóż za niespodzianka :) Fotki fajne, ale więcej chcemy... musisz w końcu odrobić zaległości :lol: No ba! :P Quote
basia bonnie Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 a gdzie te fotki z Ojcowa..?:mad::mad::loveu::evil_lol: Quote
goldenka245 Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 :cool3::cool3::cool3::cool3: hahaha.... ale widać podpis xD ;) W Rogziku ;-) Zaraz następne chyba. :D Quote
goldenka245 Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='ß@$!@']a gdzie te fotki z Ojcowa..?:mad::mad::loveu::evil_lol:BYNDOM PO GORDIM :D xD :D :P :loveu: Rogzik for Dogzik ;-) :loveu: Wiem, wiem nie pasuje do niebieskiej smyczy:lol: To tak specjalnie przez kfiotek xD Ale auto głupie noo ;P Mam ciemny i BRUDNY ogonek ;-) u pupeczke ;] Magnolia xD GORDI GRYZI-PATYK! :loveu: :cool3: [SIZE=2]Była ładna pogoda ale tak dziwnie wyszedł gryzi patyk :DZaraz fotki z OJCOWA ;D z dzisiejszej wycieczki :D Będzie maczuga Herkulesa :D Quote
goldenka245 Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='ß@$!@']a gdzie te fotki z Ojcowa..?:mad::mad::loveu::evil_lol: Teraz daje :D [quote name='aleb']Ooo i widzę komplecik Rogzowy :D To niestety nie komplet ;P Będzie komplet jak ze mną i Gordim i z twoim psem którymś (nie wiem z którym jedziesz wkońcu:eviltong:) pójdziemy do wiesz czego i poprzymierzamy i kupimy :D A więc OJCÓW :)[SIZE=2] tylko 3 fotki, jutro kolejne :) JAskinia Łokietka Kwiatki <lol2> Jaskinia Łokietka :D o jest wejście bo w środku było ciemno ;P Jutro kolejne:) Paaa;* (będą z pieskowej skały:D czyli Maczuga herkulesa i zamek) Quote
goldenka245 Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 aleb napisał(a):Ale on ma śmieszną kitę xD Jaką? :P Ładną :D Quote
Recommended Posts