marymek Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 goldenka245 napisał(a):Haaaaa, ale to proste bylo xD jak każdy tego typu test/egzamin zresztą :p starsze roczniki to lubią młodszych straszyć :evil_lol: wiem coś o tym nawet :diabloti: :lol: No ja trzymałam kciukasy :kciuki: dzisiaj na w-f zamiast grać w siate to kciuczki za siostrunie trzymałam :buzi: no to masz już to za sobą, teraz ... fotkiii :loveu: Quote
aleb Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 No mówiłam, że będzie banalne :eviltong: A co ja będę mówiła, jak za rok piszę maturkę, no co? :p Quote
tusia. Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Test rzeczywiście łatwy. A tak wlasciwie witam :D Quote
Bewarka Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 No dopiero co wróciłam z waszej galerii...i znów przyłażę (ale na innym forum...:evil_lol:) Quote
goldenka245 Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 justys95 napisał(a):Proste? To chyba się nie mam czego bać...bo w maju próbny nasz będzie...próbny próbnego xD Eee... te testy są tak proste, że szok ;-) marymek napisał(a):jak każdy tego typu test/egzamin zresztą :p starsze roczniki to lubią młodszych straszyć :evil_lol: wiem coś o tym nawet :diabloti: :lol: No ja trzymałam kciukasy :kciuki: dzisiaj na w-f zamiast grać w siate to kciuczki za siostrunie trzymałam :buzi: no to masz już to za sobą, teraz ... fotkiii :loveu: Dziękuje sis, że trzymałaś kciuki :buzi: aleb napisał(a):No mówiłam, że będzie banalne :eviltong: A co ja będę mówiła, jak za rok piszę maturkę, no co? :p Hihi... super :D ;PPPP Matinka napisał(a):Test rzeczywiście łatwy. A tak wlasciwie witam :D Hej :) Jak Ci poszło? Ja zrobiłam 1 błąd w zamkniętych:cool3: justys95 napisał(a):No dopiero co wróciłam z waszej galerii...i znów przyłażę (ale na innym forum...:evil_lol:) Hihihi :) Ja też potem do Was przyleze:evil_lol: Quote
marymek Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 goldenka245 napisał(a):Ja zrobiłam 1 błąd w zamkniętych:cool3: mam nadzieje, że tylko tyle :cool3: nie żebym sie chwaliła, ale ja na tym teście miałam 39/40 pkt :razz: więc wiesz..masz być taka sama jak sis :diabloti: aaaa...gdzie fotki mojego Gordusia? :mad: Quote
goldenka245 Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 marymek napisał(a):mam nadzieje, że tylko tyle :cool3: nie żebym sie chwaliła, ale ja na tym teście miałam 39/40 pkt :razz: więc wiesz..masz być taka sama jak sis :diabloti: aaaa...gdzie fotki mojego Gordusia? :mad: Hejko :) Z tymi punktami to tak samo kjak Samturia ;-) A fotki? w komórce ;] Quote
marymek Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 goldenka245 napisał(a):A fotki? w komórce ;] to zrzucaj na kompa, bo czekaaam na nie :loveu: Quote
goldenka245 Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 marymek napisał(a):to zrzucaj na kompa, bo czekaaam na nie :loveu: Jak mi sie uda :D Quote
Mi. Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 czesc:loveu: :loveu: przygotowuje dla Ciebie zdjecia pokoju:loveu: :loveu: :evil_lol: Quote
marymek Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Elo Karola :cool3: gdzie foty? :mad: my z rolfkiem czekamy, czekamy i czekamy, i jakoś doczekać sie nie możemy :angryy: Quote
goldenka245 Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 [quote name='marymek']Elo Karola :cool3: gdzie foty? :mad: my z rolfkiem czekamy, czekamy i czekamy, i jakoś doczekać sie nie możemy :angryy: :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: [quote name='Samturia']hej Krolinka ;) Hej Martonss :D [quote name='*luthien*']czesc:loveu: :loveu: przygotowuje dla Ciebie zdjecia pokoju:loveu: :loveu: :evil_lol: :multi::multi::multi: Ale jakoś ich jeszcze nie dostałam...:eviltong: Quote
marymek Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 *luthien* nie dawaj jej tych zdjęć póki ona nie da nam tu zdjęć Gorda! :evil_lol: Quote
haska_12 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Dzień dobry pani Karolino :) Gdzie moje ciasteczko? :eviltong: Quote
goldenka245 Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 haska_12 napisał(a):Dzień dobry pani Karolino :) Gdzie moje ciasteczko? :eviltong: Wrrr.....:diabloti: marymek napisał(a):*luthien* nie dawaj jej tych zdjęć póki ona nie da nam tu zdjęć Gorda! :evil_lol: Ej ty jej mi tu nie zgarszaj :P Quote
marymek Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 goldenka245 napisał(a):Ej ty jej mi tu nie zgarszaj :P no cooo? :lol: jeden mały szantażyk czy cuś :diabloti: Quote
goldenka245 Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 marymek napisał(a):no cooo? :lol: jeden mały szantażyk czy cuś :diabloti: Następna:evil_lol: Siostrzyczko zachowuj się! :P haska_12 napisał(a):No dobra... NASZE ciasteczko :D:D:D Dostaniesz banana :evil_lol: Quote
aleb Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Powiem w skrócie: kiedy nowe fotki? :evil_lol: Quote
goldenka245 Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Izaaaa:mad::mad::mad::mad: :eviltong::eviltong::eviltong: Dziękuje za wiesz co ;*;*;* A ty sie lepiej pochwal! i to w tej chwili! Quote
aleb Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Proszę bardzo :* Jak obiecałam to uczyniłam to :P A ty pochwal się jakimiś nowymi fotkami :razz: Quote
goldenka245 Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 aleb napisał(a):Proszę bardzo :* Jak obiecałam to uczyniłam to :P A ty pochwal się jakimiś nowymi fotkami :razz: Nie chwalisz się to ja to zrobie! Niniejszym oświadczam, że obywatelka o imieniu Izabella a raczej jej suczka rasy Golden Retriever, czyli Filadelfia Bos Taurus na krajowej wystawie retrieverów zdobyła 2 miejsce i ocene doskonałą! Jest to juz jej drugie takie samo miejsce :) Jeszcze jedna wystawa i hodowlanka! :) GRATULUJĘ!:loveu: Quote
aleb Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Dziękuję :buzi: I po pierwsze, to Figa jest rasy Golden Retriever ;) Quote
goldenka245 Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 aleb napisał(a):Dziękuję :buzi: I po pierwsze, to Figa jest rasy Golden Retriever ;) O kurde:evil_lol: Pomyliłam się:eek: A to wszystko przez szczeniaki...:eviltong: Quote
Recommended Posts