haska_12 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Weźcie bo Gordi sie zawstydzi :p i nie da sie później sfotografować :p Quote
goldenka245 Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 haska_12 napisał(a):Weźcie bo Gordi sie zawstydzi :p i nie da sie później sfotografować :p Zmusimy go:diabloti: justys95 napisał(a):o rany...:cool3: duszno mi....mdleje...:oops: :eviltong::eviltong::eviltong: Dokładnie:oops: :evil_lol: Quote
haska_12 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 goldenka245 napisał(a):Zmusimy go:diabloti: Och Gordi... :shake: Ty mój buraczku, misiaczku, cwaniaczku, biedaczku...... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
goldenka245 Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='aleb']O nie wiedziałam, że masz też kotka :) To znaczy, że źle oglądałaś galerie:diabloti: Bo już kiedys były:eviltong: Zawiodłam sie na Tobie............................:evil_lol: [quote name='bGirl'] :loveu: jaki ja jestem kochany... Pozdrawiamy [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1]bGirl & Cleo , WielkoLUD Hej :) Miło, że nas odwiedziłaś :) kochany na zdjęciach...:lol: [quote name='Samturia']ojeje jaki z niego misiaczek :) Hej ;* to jest pies:oops: :evil_lol: [quote name='haska_12']Och Gordi... :shake: Ty mój buraczku, misiaczku, cwaniaczku, biedaczku...... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jeszcze mi tu brakuje bączku...:evil_lol: Za chwilke nowe fotki :] Z dzisiejszego spacerku :) Quote
goldenka245 Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Hahahaha..... znów.... znów mnie nie łączy z telefonem.......:grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin: Quote
haska_12 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='goldenka245'] Jeszcze mi tu brakuje bączku...:evil_lol: Za chwilke nowe fotki :] Z dzisiejszego spacerku :) Ale ''bączek'' sie nie rymuje :eviltong: No to dawaj te fotaski dawaj :cool3: :cool3: :cool3: Quote
aleb Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='goldenka245']Hahahaha..... znów.... znów mnie nie łączy z telefonem.......:grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin: :mdleje: To znaczy, że źle oglądałaś galerie:diabloti: Bo już kiedys były:eviltong: Zawiodłam sie na Tobie............................:evil_lol: Wybacz mi, błagam... :modla::lol: Quote
goldenka245 Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 haska_12 napisał(a):Ale ''bączek'' sie nie rymuje :eviltong: No to dawaj te fotaski dawaj :cool3: :cool3: :cool3: Jak?:PPPPP aleb napisał(a)::mdleje: Wybacz mi, błagam... :modla::lol: Wybaczam Ci... ale żeby mi to było ostatni raz xD Quote
Arlene Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Jaki przepiękny :loveu: Właśnie zakochałam się w goldenach :lol: Quote
Aga76 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Dzień dobry :loveu: Cudne zdjęcia przystojnego pięknego Gordusia :p:p:p Quote
goldenka245 Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='Psiara&Nusia']Jaki przepiękny :loveu: Właśnie zakochałam się w goldenach :lol: Hej :) Mamy następną wielbicielkę Goldków:evil_lol: [quote name='Aga76']Dzień dobry :loveu: Cudne zdjęcia przystojnego pięknego Gordusia :p:p:p Hej Aguś :) A co ty nam tak ostatnio znikłaś?:shake: Quote
goldenka245 Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Ehh.... jutro mnie nie będzie ani na gg ani na DoGoManii :( W czwartek mam testy :( pomocyy.... nnie chce :P i nie wytrzymam bez DGM .... i GG :PPPP Tak wogóle to fotki wstawie jak sie mojemu telefonowi znów odwidzi :P Buziaki :**************** Quote
goldenka245 Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 aleb napisał(a):To powodzenia na testach :) nie dziękuje ;-) Ja jesce poplose kopa w poope :D xD Quote
Bewarka Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Moja kuzynka też tak ma...hahaha :eviltong: Quote
Samturia Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 dobra... to ja cie kopne.. uwagaaa.... KOOOOOP Quote
goldenka245 Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 [quote name='justys95']Moja kuzynka też tak ma...hahaha :eviltong: A ja sie wogóle nie uczyłam... prawie :D chyba że brać pod uwage test który w domu rozwiązywałam bez czytania zadań xD [quote name='Samturia']dobra... to ja cie kopne.. uwagaaa.... KOOOOOP Ałaaaaa:placz: [quote name='Paulina_mickey'] jakie fajniusie zdjęcie:loveu: Dzięki ;* Przyszłam Was tylko odwiedzić :P Potem pójde na rower albo z psem i wezme książke od matmy xD Quote
Nayantara Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 och goldenko jaki ten piesek już wielki... i pomysleć że mój też taki bedzie:).... pozdrwaiam... moze w tym tygodniu u mnie fotki beda:) Quote
goldenka245 Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 justys95 napisał(a):No to ucz sie dziecko, ucz...xD Haaaaa, ale to proste bylo xD aleb napisał(a):No to będę trzymać za ciebie kciuki :) Dziękujemy Sis :) :Buzi: :buzi: maziak napisał(a):och goldenko jaki ten piesek już wielki... i pomysleć że mój też taki bedzie:).... pozdrwaiam... moze w tym tygodniu u mnie fotki beda:) Hejko :) Napewno do Was wpadne :) Quote
Bewarka Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Proste? To chyba się nie mam czego bać...bo w maju próbny nasz będzie...próbny próbnego xD Quote
Recommended Posts