Jump to content
Dogomania

***=Gordi=*** Golden Retriever :)

Recommended Posts

Posted

goldenka245 napisał(a):
Są teraz są :cool3: To one TROCHĘ :P Spóźnione
Male i z komórki:roll:
łapencja Gordencja:cool3:
Narazie te dwa, bo jutro dojdą 3 z dnia 3.11 a te są z 2.11:cool3:

Fajnie łapke odbił:lol:

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

goldenka245 napisał(a):
A Cerberek mój:eviltong: Dzięki, nie dodam dzisiaj fotek:-( Ale wczoraj zrobiłam następne!!:cool1:

Cerberek jest tylko mój, a goldiego niedługo będę miała :eviltong: :eviltong: :eviltong: juz doczekać się nie mogę nowego członka rodziny... :)

Posted

No to już są te nowe fotki ;)
la,la,la,la;)

[...]:evil_lol:

łapka:loveu:

Na dzisiaj to tyle:lol: Jutro może coś dodam, albo wieczorem, ale napewno w tym tygodniu:eviltong::p I prosze Was nie piszcie tekstów typu: "fajna galeria, wpadnij do mojej" bo to wygląda jakbyście chcieli mieć dużo postów pod tematem... Pozdrawiam;)

Posted

goldenka245 napisał(a):
No to już są te nowe fotki ;)
la,la,la,la;)

[...]:evil_lol:

łapka:loveu:

Na dzisiaj to tyle:lol: Jutro może coś dodam, albo wieczorem, ale napewno w tym tygodniu:eviltong::p I prosze Was nie piszcie tekstów typu: "fajna galeria, wpadnij do mojej" bo to wygląda jakbyście chcieli mieć dużo postów pod tematem... Pozdrawiam;)

No nareszcie fotki;) Gordi śliczny:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

gogunia- dziękuję:oops: Wiecie co? Tak sobie myśle (siedziałam na galerii goguni więc pewnie stąd ten pomysł:cool3:) że byłoby mi bardzo miło jeśli co jakiś czas pojawiały się tu jakieś bannerki dla mnie:oops: Ide kogoś poprosić może mi zrobi;)

Posted

goldenka245 napisał(a):
gogunia- dziękuję:oops: Wiecie co? Tak sobie myśle (siedziałam na galerii goguni więc pewnie stąd ten pomysł:cool3:) że byłoby mi bardzo miło jeśli co jakiś czas pojawiały się tu jakieś bannerki dla mnie:oops: Ide kogoś poprosić może mi zrobi;)

No to na dobry poczatek ;)

Posted

o jaaaaa już są Foteczki Gordiego i Ty kobito mi sie nimi nie chwalisz, ja Cię normalnie... :lmaa: :lmaa: przecież wiesz, ze Gordi to mój piesek :D:D:D:DD::D:D:D:D zdjątka są cudowne... :multi: :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Cerberku przepraszam:-( Już więcej tego błędu nie popełnie. A co do Anetki to ona się zamęczy dostałam od niej chyba z 5 bannerków napis i jeszcze polepszyła mi jakość zdjęć (narazie ich ejszcze nie dałam) Kobieto Boooooziaki wielkie:sweetCyb::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:

Posted

goldenka245 napisał(a):
Cerberku przepraszam:-(

no ja myślę, ze nie popełsnisz... :mad: :mad:

heh u mnie dziś popłudniu fotki z dedykacją dla Ciebie tak jak proiłaś wczoraj... :)

• 3 weeks later...
Posted

wiecie co? nie wiem jakie fotki już dałam a jakich jeszcze nie:cool3: Więc teraz dam fotki miejsca gdzie chodze na spacer. Komórkowe zdjęcia nie oddają pełni ich piękna, ale myśle, że coś zobaczycie :D nie wiem czy już były, ale oto one: :D

Na dziś to tyle ;-)

Posted

Beata:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: weź mi daj spokój z tuńczkiem...... ja już sikam ze śmiechu:evil_lol: dla niewtajemniczonych - nasza forumowa Betty ciągla zajada kanapki z tuńczykiem i pomidorem!

Posted

[quote name='goldenka245']wiecie co? nie wiem jakie fotki już dałam a jakich jeszcze nie:cool3: Więc teraz dam fotki miejsca gdzie chodze na spacer. Komórkowe zdjęcia nie oddają pełni ich piękna, ale myśle, że coś zobaczycie :D nie wiem czy już były, ale oto one: :D

Na dziś to tyle ;-)
Piękne widoki:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

U goldeniastego bardzo dobrze :) Schudnął sobvie ostatnio po chorobie :( Ale schudnięcie mu dobrze zrobiło, bo był lekko otyły :D On wygląda na tak mądrego, ale jednak musiał zjeść to włosie z pędzla od pudru ;-)

Posted

goldenka245 napisał(a):
U goldeniastego bardzo dobrze :) Schudnął sobvie ostatnio po chorobie :( Ale schudnięcie mu dobrze zrobiło, bo był lekko otyły :D On wygląda na tak mądrego, ale jednak musiał zjeść to włosie z pędzla od pudru ;-)

ojej bedaczysko moje kochaniutkie :* wytarnmoś go ode mnie :* i wycałuj :*