gogunia Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 goldenka245 napisał(a):Są teraz są :cool3: To one TROCHĘ :P Spóźnione Male i z komórki:roll: łapencja Gordencja:cool3: Narazie te dwa, bo jutro dojdą 3 z dnia 3.11 a te są z 2.11:cool3: Fajnie łapke odbił:lol: Quote
Cerber Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 goldenka245 napisał(a):A Cerberek mój:eviltong: Dzięki, nie dodam dzisiaj fotek:-( Ale wczoraj zrobiłam następne!!:cool1: Cerberek jest tylko mój, a goldiego niedługo będę miała :eviltong: :eviltong: :eviltong: juz doczekać się nie mogę nowego członka rodziny... :) Quote
gogunia Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 *luthien* napisał(a):kiedy będą nowe fotki?:cool3: Właśnie czekamy na nowe fotki;) Quote
goldenka245 Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 No to już są te nowe fotki ;) la,la,la,la;) [...]:evil_lol: łapka:loveu: Na dzisiaj to tyle:lol: Jutro może coś dodam, albo wieczorem, ale napewno w tym tygodniu:eviltong::p I prosze Was nie piszcie tekstów typu: "fajna galeria, wpadnij do mojej" bo to wygląda jakbyście chcieli mieć dużo postów pod tematem... Pozdrawiam;) Quote
gogunia Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 goldenka245 napisał(a):No to już są te nowe fotki ;) la,la,la,la;) [...]:evil_lol: łapka:loveu: Na dzisiaj to tyle:lol: Jutro może coś dodam, albo wieczorem, ale napewno w tym tygodniu:eviltong::p I prosze Was nie piszcie tekstów typu: "fajna galeria, wpadnij do mojej" bo to wygląda jakbyście chcieli mieć dużo postów pod tematem... Pozdrawiam;) No nareszcie fotki;) Gordi śliczny:loveu: :loveu: :loveu: Quote
goldenka245 Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 gogunia- dziękuję:oops: Wiecie co? Tak sobie myśle (siedziałam na galerii goguni więc pewnie stąd ten pomysł:cool3:) że byłoby mi bardzo miło jeśli co jakiś czas pojawiały się tu jakieś bannerki dla mnie:oops: Ide kogoś poprosić może mi zrobi;) Quote
AnetaA Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 goldenka245 napisał(a):gogunia- dziękuję:oops: Wiecie co? Tak sobie myśle (siedziałam na galerii goguni więc pewnie stąd ten pomysł:cool3:) że byłoby mi bardzo miło jeśli co jakiś czas pojawiały się tu jakieś bannerki dla mnie:oops: Ide kogoś poprosić może mi zrobi;) No to na dobry poczatek ;) Quote
Cerber Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 o jaaaaa już są Foteczki Gordiego i Ty kobito mi sie nimi nie chwalisz, ja Cię normalnie... :lmaa: :lmaa: przecież wiesz, ze Gordi to mój piesek :D:D:D:DD::D:D:D:D zdjątka są cudowne... :multi: :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
goldenka245 Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 Cerberku przepraszam:-( Już więcej tego błędu nie popełnie. A co do Anetki to ona się zamęczy dostałam od niej chyba z 5 bannerków napis i jeszcze polepszyła mi jakość zdjęć (narazie ich ejszcze nie dałam) Kobieto Boooooziaki wielkie:sweetCyb::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
Cerber Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 goldenka245 napisał(a):Cerberku przepraszam:-( no ja myślę, ze nie popełsnisz... :mad: :mad: heh u mnie dziś popłudniu fotki z dedykacją dla Ciebie tak jak proiłaś wczoraj... :) Quote
goldenka245 Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 Dziękuje za miłe słówka :) Ostatnio roche zaniedbałam galerię, zle ni było czasu. Ucyzyłam sie na interdyscylinarny i wogóle ;-) Dzis postaram się dodć fotki. :) Quote
Samturia Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Ahh... jaki biszkopcik :D:D:D mniam, nic tylko zjeść!!!! Quote
goldenka245 Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 wiecie co? nie wiem jakie fotki już dałam a jakich jeszcze nie:cool3: Więc teraz dam fotki miejsca gdzie chodze na spacer. Komórkowe zdjęcia nie oddają pełni ich piękna, ale myśle, że coś zobaczycie :D nie wiem czy już były, ale oto one: :D Na dziś to tyle ;-) Quote
betty_labrador Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 wow, ale widoki, superaste!!!! zazdroszcze miejsc spacerow!! a tam plywaja tunczyki i pomidory?:) Quote
goldenka245 Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 Beata:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: weź mi daj spokój z tuńczkiem...... ja już sikam ze śmiechu:evil_lol: dla niewtajemniczonych - nasza forumowa Betty ciągla zajada kanapki z tuńczykiem i pomidorem! Quote
gogunia Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 [quote name='goldenka245']wiecie co? nie wiem jakie fotki już dałam a jakich jeszcze nie:cool3: Więc teraz dam fotki miejsca gdzie chodze na spacer. Komórkowe zdjęcia nie oddają pełni ich piękna, ale myśle, że coś zobaczycie :D nie wiem czy już były, ale oto one: :D Na dziś to tyle ;-) Piękne widoki:loveu: :loveu: :loveu: Quote
goldenka245 Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 Dziękuje:cool3: Więc zapraszam do mnie w takim razie :evil_lol: Quote
Cerber Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Cześć Ale śliczne krajobrazy... ojej :) a co tam u mojego goldeniastego????????? Quote
goldenka245 Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 U goldeniastego bardzo dobrze :) Schudnął sobvie ostatnio po chorobie :( Ale schudnięcie mu dobrze zrobiło, bo był lekko otyły :D On wygląda na tak mądrego, ale jednak musiał zjeść to włosie z pędzla od pudru ;-) Quote
Alynkaaa Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 witam wpadam zrewizyta:) i co widze slicznego goldenka:) no poprostu slodziak:)ile on ma wiosnoff albo latoooff albo zimooff;p?? Quote
haska_12 Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Masz słodkiego biszkopcika :loveu: Napewno będę odwiedzać tą galerię częściej :) Wymiziaj psiaka :loveu: Quote
goldenka245 Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 Dziękuje:loveu: A Gordek urodził się 2.04.05 :DD:D:D weięc zgadnijcie skąd 245 w moim niku :P Więc teraz ma rok 8 msc i 7 dni :d Quote
Cerber Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 goldenka245 napisał(a):U goldeniastego bardzo dobrze :) Schudnął sobvie ostatnio po chorobie :( Ale schudnięcie mu dobrze zrobiło, bo był lekko otyły :D On wygląda na tak mądrego, ale jednak musiał zjeść to włosie z pędzla od pudru ;-) ojej bedaczysko moje kochaniutkie :* wytarnmoś go ode mnie :* i wycałuj :* Quote
Recommended Posts