marymek Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 goldenka245 napisał(a):Te panienki? :D te z gygy? :PP Z bur.... strony internetowej znaczy sie :D no z gygy :evil_lol: yhym...tak też myslałam, że z b...... tzn. tej ... stronki :grins: Quote
goldenka245 Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='marymek']no z gygy :evil_lol: yhym...tak też myslałam, że z b...... tzn. tej ... stronki :grins: To dobrze myślałaś :D Wstawie tu ten napis :grins: Quote
goldenka245 Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Mam baaaardzo dobrą wiadomość :D za chwilkę będą zdjęcia!:multi: Quote
goldenka245 Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 "moje" jajeczka :P Sama robiłam :) Quote
aleb Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Ach, wiedziałam, że będzie niespodzianka :) Czekamy, czekamy :evil_lol: jajka są boskie, naprawdę :crazyeye: Quote
goldenka245 Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='aleb']Ach, wiedziałam, że będzie niespodzianka :) Czekamy, czekamy :evil_lol: jajka są boskie, naprawdę :crazyeye: Dziękuje :) :buzi: Teraz koszyczek: kosycek =)) A tu som kulki co se dziubały kosycek:oops: A tu kosycek =) Plose nie zwlacać uwagi na telewizol... bo pod telewizolem jest bałagan:oops: A tu takie cosik co mój tata dostał...:lol: Zaraz będą Gordulkowe :) Quote
aleb Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Fajna święconka, a jakie małe babeczki w środku :cool3: Quote
goldenka245 Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 To są fotki z dziś: Sorry za mine ale sie oracałam:oops: i wyszłam jak niedorozwinięte dziecko z downem:oops: A teraz zdjęcia jeszcze z 27 marca :) :loveu: Moja kumpela sie załapała ;P :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Moja loncka =) :loveu: Dżordżi dżentelmen :P Podoba mi sie to zdjęcie :) Nie wiem dlaczego :) Zaraz dam jeszcze dalsze z 27 marca i jeszcze mam pare z 25 ;-) Quote
ewatr Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 święconka supeeeeeeeeeer :multi: a i pies niczego sobie ;) :loveu: Quote
aleb Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Ale z niego misiu, widać, że troszkę schudł :) :loveu: Quote
goldenka245 Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='aleb']Fajna święconka, a jakie małe babeczki w środku :cool3: Noo :D Nawet niue wiem czy dobre były te babeczki... ale macalam je :D Tu dalej z 27 marca : Zdeformowało sie chyba... :grins: Gordi gustuje właśnie w tak CZYSTEJ wodzie :grins: To coś to łabendzios :D Góros :P Bazios xD Drzewos na wałos xD Gordos na wałos wyszedł z wodos xD Zaraz będą zdjęcios z 25 marcos xD Quote
goldenka245 Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='ewatr']święconka supeeeeeeeeeer :multi: a i pies niczego sobie ;) :loveu: Dziękuje :) sama robiłam te jajcos :PP A pies jest najładniejszy ;PP [quote name='aleb']Ale z niego misiu, widać, że troszkę schudł :) :loveu: A schudł:) Z prawie 40 kg zrobił się 34/35 kilogramowym misiem :loveu: Oto fotkos z 25 marcos: PAni jeszcze rano oczka nie zdążyła przetrzeć:oops: Ja mam białe kły a ty nieeeeee :eviltong: moje dziamdziątko:loveu::oops::evil_lol: I to koniec :) ufffffffffff...:eviltong: Quote
aleb Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 No to teraz nadrobiłaś zaległości :evil_lol: Super zdjęcia! :) Quote
goldenka245 Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='aleb']No to teraz nadrobiłaś zaległości :evil_lol: Super zdjęcia! :) No nadrobiłam :) Jeszcze jedno zdjęcie :) Dziękuje :buzi: teraz robiłam.... sorrki za syf w pokoju.... xD A to też sama robiłam :) Husky już był tylko ramkę dalam Quote
goldenka245 Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 aleb napisał(a):Sliczne, a Gordi taki zarośnięty :lol: Noo.. ;P Ale mamy namiary na fryzjera :) Tylko jeszcze musze zadzwonic :) Quote
aleb Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 No przed wystawą na pewno musi być ostrzyżony ;) A ja już nie mogę się doczekać niedzieli :) Quote
goldenka245 Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 aleb napisał(a):No przed wystawą na pewno musi być ostrzyżony ;) A ja już nie mogę się doczekać niedzieli :) Zazdroszcze.... Zabierz mnie... tak ładnie prosze... :grins: Quote
marymek Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 O.o Moja kochana sis (:calus:) dała fotkiii :multi: Ale ładnie Gorduś wyszedł tutaj: :loveu: :loveu: :loveu: misio kochaniusi :loveu: wezme ci go :evil_lol: Quote
Bewarka Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Co za mina...:evil_lol: suppppeeeer fotyyyyy!!!! :D Quote
goldenka245 Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='marymek']O.o Moja kochana sis (:calus:) dała fotkiii :multi: Ale ładnie Gorduś wyszedł tutaj: :loveu: :loveu: :loveu: misio kochaniusi :loveu: wezme ci go :evil_lol: Hej Maryś :calus: nie bierz :) tylko przyjedź z Rolfkiem :) [quote name='justys95'] Co za mina...:evil_lol: suppppeeeer fotyyyyy!!!! :D Hej Justynko:loveu: Mina? Ładna :grins: Moj kotecek:loveu: Moje kwiatuski z mojego oglódka:cool3: Tym gestem Gordi chce Wam powiedzieć dobranoc :lol: P.S. Sorrki, ale sie na te napisy napaliłam:oops: Quote
goldenka245 Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Dzień dobry:loveu: Co u Was? Dziś wstawie jakieś nowe fotki :) Jeszcze nie wiem jakie, bo ich nie mam:eviltong: Pozdrawiam : Karolina&Gordi Quote
goldenka245 Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='justys95'] Ale ma d*pe...:eviltong: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: To jest moja poopcia do której sie przytulam, ale czasem coś z niej wylatuje śmierdzącego...:mdleje: :evil_lol::evil_lol: Quote
Bewarka Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 o rany...:cool3: duszno mi....mdleje...:oops: :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Recommended Posts