marymek Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Zgadnijcie kto, zgadnijcie skąd życzy WAM Wesołych Świąt. Nie myślcie sobie, że to bajka, życzymy WAM smacznego jajka. Niech tradycja wode leje, bo zajączek już szaleje! :evil_lol: Maryśka & Rolfik Quote
gogunia Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [CENTER]Goldenko, życzę dużo zdrowia i szczęścia z okazji świat wielkanocnych:p [/CENTER] Quote
Mi. Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Droga Pani Krolino! Zycze Pani wesolych swiat wielkanocnych:razz: Quote
goldenka245 Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 [quote name='Aga76']Świąteczne życzenia, Staropolskim - obyczajem, dużo szynki życzę z jajem, niech zające i barany pospełniają Wasze plany. Święta to jest czas wyżerki, porzućcie wszystkie swe rozterki. Niech to będzie czas uroczy, życzę wszystkim miłej Wielkanocy. Dziękujemy za śliczne życzonka:loveu::loveu::loveu::loveu: [quote name='Madzia_19']Oby zdrowie dopisało i jajeczko smakowało, by szyneczka nie tuczyła, atmosferka była miła, a zajączek uśmiechnięty - przyniósł wreszcie te prezenty! Weosłych Świąt życzą Magda&Lucky :) Madziu dziękujemy za życzenia :) :buzi: [quote name='Paulina_mickey'] Ale śliczna karteczka:loveu: Dziękujemy :buzi: [quote name='Kati']Wesołego zająca co się śmieje bez końca Szczerbatego barana co beczy z rana pisanek w koszyku oraz mokrego ubrania w dzien polewania. Dziękuje :* [quote name='marymek']Zgadnijcie kto, zgadnijcie skąd życzy WAM Wesołych Świąt. Nie myślcie sobie, że to bajka, życzymy WAM smacznego jajka. Niech tradycja wode leje, bo zajączek już szaleje! :evil_lol: Maryśka & Rolfik Hej Marysiu... Jak ty czegoś nie wypalisz... Glodzilla do mnie przyszła...:evil_lol: [quote name='gogunia']Goldenko, życzę dużo zdrowia i szczęścia z okazji świat wielkanocnych:p Goguniu dziękuje ślicznie za życzonka ;* ************************************************** Dziękuje Wszystkim, że o mnie pamiętaliście:loveu: Quote
goldenka245 Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 [quote name='*luthien*']Droga Pani Krolino! Zycze Pani wesolych swiat wielkanocnych:razz: Witam drogą Panią Olę :D Dziękuje za jakże cudowne życzenia wielkanocne... aż mi serce do góry podskoczyło jak je przeczytałam...:evil_lol: A tak wogóle to mam zdjęcia moich święonek:loveu: i jajeczek :P Quote
aleb Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Ja też życzę wesołych Świąt :buzi: choć już wiele razy składałam :razz: Fotki wstaw jakieś nowe :evil_lol: Quote
goldenka245 Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 aleb napisał(a):Ja też życzę wesołych Świąt :buzi: choć już wiele razy składałam :razz: Fotki wstaw jakieś nowe :evil_lol: A ja czekam na karteczke :D Od Izuni of course:loveu: :buzi: Samturia napisał(a):wesołego po świętach ;) Dziekujemy Martuś :) Quote
goldenka245 Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Izuś:loveu: Wiesz czego Ci z całego serca gratuluje?:loveu: Śliczną pore sobie wybrały:loveu: :buzi: Quote
goldenka245 Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 aleb napisał(a):Dziękuję kochana :* A pora świetna :) :) Nom :) Czekam na foteczki ;* Quote
aleb Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Będą :) A ty lepiej pokaż swoje nowe fotki :) :razz: Quote
goldenka245 Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 aleb napisał(a):Będą :) A ty lepiej pokaż swoje nowe fotki :) :razz: Postaram się :) Quote
goldenka245 Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Żeby nie było, że sie obijam... :evil_lol: A teraz coś dla Izy :) Izuś wiesz po co Ci to :buzi: Nocne marzenie :) Quote
goldenka245 Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 [quote name='aleb']Ale śliczne napisy :) Dzięki, jest super :* Napisy jak napisy ;-) hihi... :) Mój mózg ciężko pracuje... ;P Quote
marymek Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 łał! Karola ale sie postarałaś :cool3: tylko, że wiesz ... te napisy są piękne, ale nie zastąpią nam zdjęć Gorduśka :placz: Więc rób mu fociachy i wstawiaaaj, bo kuzynecka czeka :evil_lol: PeeS: Violetta :diabloti: Quote
goldenka245 Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 marymek napisał(a):łał! Karola ale sie postarałaś :cool3: tylko, że wiesz ... te napisy są piękne, ale nie zastąpią nam zdjęć Gorduśka :placz: Więc rób mu fociachy i wstawiaaaj, bo kuzynecka czeka :evil_lol: PeeS: Violetta :diabloti: Hej Sis:loveu: taaa Violetta:loveu: Będzie o nas głośniej niż głośno:evil_lol: A ja zaraz dam jeszcze napisy...:diabloti: Quote
goldenka245 Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Będzie różowo:diabloti: : Z Panienką ;-) I jeszcze jedno ;-) Ostatnie ;P Ale za to jakie panienki...:evil_lol: Oki... Dobranoc :buzi: Quote
Madzia_19 Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Bardzo ładne napisy :p A kiedy zobaczyymy nowe fotki Gordiego? :p Quote
goldenka245 Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Madzia_19 napisał(a):Bardzo ładne napisy :p A kiedy zobaczyymy nowe fotki Gordiego? :p No nie wiem :( Chciałam dać jeszcze zdjęcia święconek :( Quote
marymek Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Dawaj dawaj siostrzyczko te foty święconek, ale zaraz potem Gordul :loveu: PS: No bedzie głooośno i to jak :cool3: PS.2: skąd te panienki wytrzasnęłaś? :diabloti: Quote
goldenka245 Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 haska_12 napisał(a):No to dawaj! Z chęcią obejrzę :multi: Dam, dam.... jak będe mogła... ;) marymek napisał(a):Dawaj dawaj siostrzyczko te foty święconek, ale zaraz potem Gordul :loveu: PS: No bedzie głooośno i to jak :cool3: PS.2: skąd te panienki wytrzasnęłaś? :diabloti: Hejko sis :buzi: No wiadome, że będzie głooośnoo :D Te panienki? :D te z gygy? :PP Z bur.... strony internetowej znaczy sie :D Quote
Recommended Posts