betty_labrador Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 goldenka245 napisał(a): :loveu: A ja właśnie chce żeby schudł ;D Tylko będzie miej do miziania :( eeee, nie przesadzaj..........żeberka tez mozna pomiziac :lol: Quote
goldenka245 Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 betty_labrador napisał(a):eeee, nie przesadzaj..........żeberka tez mozna pomiziac :lol: Chyba przejeżdżając po nich palcem jak po gitarze:eviltong::evil_lol: Quote
Bewarka Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 goldenka245 napisał(a):Zdąże! :D O ile sie założysz?:evil_lol:O 5 kilo...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
goldenka245 Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 evaxon napisał(a):dziendoberek złotowłosi:evil_lol: :multi: Witaj :D Zapraszamy w nasze bardzo skromne progi:oops: justys95 napisał(a):O 5 kilo...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie.. albo ok :D Quote
aleb Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Tylko pamietaj, nie przesadź z odchudzaniem jego, bo potem będzie za chudy. Wszystko z umiarem ;) Quote
haska_12 Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Witanko i czochranko dla czworonoga :loveu: Quote
goldenka245 Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Samturia napisał(a):tyyy założysz zespół- Gordi i żeberka :P :D jasne ;P aleb napisał(a):Tylko pamietaj, nie przesadź z odchudzaniem jego, bo potem będzie za chudy. Wszystko z umiarem ;) Wiem :D A co u Fidzi? :P haska_12 napisał(a):Witanko i czochranko dla czworonoga :loveu: Witanko i czochranko dla twoich czworonogów:evil_lol: Quote
marymek Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 hej ciotulo :cool3: co tam u MOJEGO Gordasa? :razz: ja żądam kolejnych zdjęć! :evil_lol: jak ci nie wstyd! Ty wogóle o nas nie dbasz :placz: my codziennie chcemy oglądać Twoją gąbeczke, a Ty sie nią chamisz/hamisz (nie wiem jak sie pisze :cool1:) nieładnie, nieładnie :shake: Quote
goldenka245 Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 marymek napisał(a):hej ciotulo :cool3: co tam u MOJEGO Gordasa? :razz: ja żądam kolejnych zdjęć! :evil_lol: jak ci nie wstyd! Ty wogóle o nas nie dbasz :placz: my codziennie chcemy oglądać Twoją gąbeczke, a Ty sie nią chamisz/hamisz (nie wiem jak sie pisze :cool1:) nieładnie, nieładnie :shake: Ojej, ojej ciotka na nas krzyczy:shake: Niech uważa, bo weźmiemy nową:cool1::evil_lol: DSziś ie dam rady dać fotek :D Ale jutro-kto wie? :P Quote
aleb Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 U Figusi bardzo dobrze :) Własnie byłam z nią dziś na dłuższym spacerku i padam xD Quote
marymek Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 goldenka245 napisał(a):Ojej, ojej ciotka na nas krzyczy:shake: Niech uważa, bo weźmiemy nową:cool1::evil_lol: DSziś ie dam rady dać fotek :D Ale jutro-kto wie? :P Coś Ty powiedziała? :mad: weź wypluj to z ust (a raczej z klawiatury :lol: ) bo sie z rolfikiem obrazimy :evil_lol: No to ja czekam na te zdjęcia! :cool3: a jak nie będzie jutro ... to wiesz :diabloti: Quote
goldenka245 Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 aleb napisał(a):U Figusi bardzo dobrze :) Własnie byłam z nią dziś na dłuższym spacerku i padam xD Padasz z nuk?:evil_lol: marymek napisał(a):Coś Ty powiedziała? :mad: weź wypluj to z ust (a raczej z klawiatury :lol: ) bo sie z rolfikiem obrazimy :evil_lol: No to ja czekam na te zdjęcia! :cool3: a jak nie będzie jutro ... to wiesz :diabloti: Co? To co będzie?:mad: Będą zdjęcia! Quote
goldenka245 Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Cześć:loveu: Przyszłam ze szkoły :) Może o godzinie 14 pójde z koleżanką na spacer :) Porobimy fotki :) Moe będą pływające fotki ;-) Pa;* Quote
aleb Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Ooo, pływające? Super :) Padasz z nuk?:evil_lol: nóg :diabloti: Quote
goldenka245 Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 bonita napisał(a):No to czekamy na pływaków :D Pozdrowionka Już ejsteśmy :D aleb napisał(a):Ooo, pływające? Super :) nóg :diabloti: NUK i koniec kropka . [SIZE=2]:evil_lol: Znów mam coś z USB :P Quote
aleb Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Znów mam coś z USB :P Nawet tak nie mów... :lol: Quote
marymek Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Znów mam coś z USB :P aleb napisał(a):Nawet tak nie mów... :lol: Karolaaa! :mad: Ja Cie kiedyś zamordujeeee :angryy: i wydaje mi sie, że nie tylko ja :lol: co nie? :evil_lol: Quote
goldenka245 Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 gogunia napisał(a):Piękny Gordi :loveu::loveu::loveu: Witaj Goguniu :) Dziękujemy:loveu: Zapraszamy ponownie :) aleb napisał(a):Nawet tak nie mów... :lol: :placz::placz::placz: Musze niestety :placz: marymek napisał(a):Karolaaa! :mad: Ja Cie kiedyś zamordujeeee :angryy: i wydaje mi sie, że nie tylko ja :lol: co nie? :evil_lol: Ej ciotka weź z takimi hasełkami:eviltong: Bo to ja mam potwora a nie ty :D:eviltong: Quote
marymek Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 goldenka245 napisał(a):Ej ciotka weź z takimi hasełkami:eviltong: Bo to ja mam potwora a nie ty :D:eviltong: oj dobra, dobra :D ale prosze, dajże mi chociaż jedno zdjęcie Gąbczastego Gordula :loveu: i zrób coś wreszcie z tym USB :mad: Quote
goldenka245 Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 marymek napisał(a):oj dobra, dobra :D ale prosze, dajże mi chociaż jedno zdjęcie Gąbczastego Gordula :loveu: i zrób coś wreszcie z tym USB :mad: Postaram się :) Quote
Recommended Posts