goldenka245 Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Gazuś napisał(a):Słodziak ;-) :evil_lol: Dzięki :) Quote
Madzia_19 Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 goldenka245 napisał(a): :evil_lol: śliczny :loveu: A jaki zaspany słodziaczek :p :p :p Quote
goldenka245 Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Madzia_19 napisał(a):śliczny :loveu: A jaki zaspany słodziaczek :p :p :p hihihi,,,, no teraz to szaleje na polu:evil_lol: tzn. na podwórku:evil_lol: I pójdziemy zaniedługo na spacerek:evil_lol: Quote
Guffi Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Dała najpóźniej wieczorkiem, a nawet jeszcze rano:loveu: Witaj, foty śliczne jak zawsze;) Quote
goldenka245 Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Guffi napisał(a):Dała najpóźniej wieczorkiem, a nawet jeszcze rano:loveu: Witaj, foty śliczne jak zawsze;) :loveu: Karolinka sie postarała :D Samturia napisał(a):Gordi mój pulchniutki :loveu: No nawet bardzo pulchniutki :D PAni w związku kynologicznym powiedziała, że musi schudnąć bo taka gąbeczka :)) Quote
Guffi Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 goldenka245 napisał(a)::loveu: Karolinka sie postarała :D No;) Taka obowiązkowa się zrobiła:cool3: Quote
goldenka245 Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 justys95 napisał(a):Jaki okrąglutki :loveu: jak Nikusia...:p On jest w każdym miejscu okrąglutki:loveu::evil_lol: Quote
bonita Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 goldenka245 napisał(a):On jest w każdym miejscu okrąglutki:loveu::evil_lol: Odchudzaj czym prędzej:mad: :evil_lol: , żebyś do Krakowa zdążyła:multi: . Quote
Aga76 Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Dzień dobry słoneczne :Cool!: Gordi słodziaczek :loveu: Jakie on ma milusie łapki :laugh2_2: Quote
Cerber Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 ło boziu moje cudo tam lezy :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: zakochałam się.... rozpływam sie na krześle normalnie... ale Ci zazdroszę jeny:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
goldenka245 Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 bonita napisał(a):Odchudzaj czym prędzej:mad: :evil_lol: , żebyś do Krakowa zdążyła:multi: . Zdążymy! Kupimy sobie bosha light:evil_lol: Aga76 napisał(a):Dzień dobry słoneczne :Cool!: Gordi słodziaczek :loveu: Jakie on ma milusie łapki :laugh2_2: Hihihi.... dziękujemy :) Quote
Bewarka Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 do czerwca musisz zdążyć...;) to coraz bliżej...musisz się śpieszyć, bo nie zdążysz z tym odchudzaniem :) Quote
marymek Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 no Karola odchudzaj go, chociaż powiem wam, że taki pulchny to mi sie bardziej podoba :evil_lol: no ale Gordunio jest zawsze pięknyy :loveu: Quote
aleb Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 sliczny jest taki pulchniutki, taki misio :loveu: Ale cóż nie robi się dla wystaw, musi mieć swoją linię ;) potem może znowu wrócić do starej linii :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 goldenka245 napisał(a): PAni w związku kynologicznym powiedziała, że musi schudnąć bo taka gąbeczka :)) hihihi...........gąbecka :loveu: (no tak, pochłania wszelkie tuńczyki :D ) Quote
Madzia_19 Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 goldenka245 napisał(a)::loveu: No nawet bardzo pulchniutki :D PAni w związku kynologicznym powiedziała, że musi schudnąć bo taka gąbeczka :)) ale jaka słodka gąbeczka :p :p :p Ładniejszy taki grubszy niż za chudy ;) Quote
goldenka245 Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 justys95 napisał(a):do czerwca musisz zdążyć...;) to coraz bliżej...musisz się śpieszyć, bo nie zdążysz z tym odchudzaniem :) Zdąże! :D O ile sie założysz?:evil_lol: marymek napisał(a):no Karola odchudzaj go, chociaż powiem wam, że taki pulchny to mi sie bardziej podoba :evil_lol: no ale Gordunio jest zawsze pięknyy :loveu: :D haa.... ja to wiem :D Wkońcu my to rodzina-ciotko ;-) aleb napisał(a):sliczny jest taki pulchniutki, taki misio :loveu: Ale cóż nie robi się dla wystaw, musi mieć swoją linię ;) potem może znowu wrócić do starej linii :evil_lol: Nie wróci :D bo dostanie bosha light :D betty_labrador napisał(a):hihihi...........gąbecka :loveu: (no tak, pochłania wszelkie tuńczyki :D ) Tuńczyku :D Skąd wiedziałaś? :D Madzia_19 napisał(a):ale jaka słodka gąbeczka :p :p :p Ładniejszy taki grubszy niż za chudy ;) :loveu: A ja właśnie chce żeby schudł ;D Tylko będzie miej do miziania :( dealer napisał(a):czesc hodowco gabek:):loveu: Cześć diler ;D Quote
asiunia Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Hej! On nie jest gruby,tylko meski:eviltong: Quote
goldenka245 Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 asiunia napisał(a):Hej! On nie jest gruby,tylko meski:eviltong: Alicjarydzewska napisał(a):;)ja też wolę pieski w słusznej posturze Haaaa.... widzicie chudzielce? Jednak mam zwolenników:eviltong::evil_lol: Quote
Recommended Posts