Aga76 Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 goldenka245 napisał(a):Hej:loveu::loveu::loveu: Słuchajcie.... bardzo zła wiadomość.... Moje USB jest głupie i sie nic nie da z tym zrobić:placz: A już wierzyłam, że będą zdjęcia... :shake: Quote
basia bonnie Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 goldenka245 napisał(a):Hej:loveu::loveu::loveu: Słuchajcie.... bardzo zła wiadomość.... Moje USB jest głupie i sie nic nie da z tym zrobić:placz: a dokładniej to co ci sie stalo z usb ?? Quote
goldenka245 Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 JEST!! DZIAŁA !! jeszcze tylko fotki w linki zamienie :) Poczekajcie:loveu: Quote
goldenka245 Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 To niebieskie to chusta dogomaniacka, ale to tak tylko dałam ;P Bo on sie ruszał :D Łapeczka:loveu: Ale jeszcze wtedy mu nie skróciłam włochalków na łapciach:loveu: :loveu::loveu::loveu: Nie wiem czy wam kiedyś mówiłam, ale Gordek miał przebiałkowanie i wielgachną rane między oczami. Dam Wam te zdj... Teraz już na szczęście jest wyleczony, ale rana okropna była... Sami zobaczcie: A to na moim nosie to przez Gordka, bo mnie gałąź walneła :P Popatrzcie jaką miał tą rane:shake: Popatrzcie tu na rane:placz: :loveu::loveu::loveu: Moje pyszczydełko:loveu: To oko, bo niektórzy nie wiedzą:evil_lol: I to na tyle :) Mam nadzieje, że sie podoba :) Quote
Samturia Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 a co mu sie stało? biedny :( jak to przebiałkowaie? :( Quote
goldenka245 Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 aleb napisał(a):Oooo super Karolina :) :multi: :oops::oops::oops: Quote
aleb Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Super zdjęcia :) A rana musiała nieciekawie wyglądać :( Dobrze, ze już się goi ;) Quote
Aga76 Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 :cool1: Gorduś w ruchu, super Biedny maleńki :glaszcze: Cudne oczko :wink: Kochany pysio i nochalek :loveu: Quote
goldenka245 Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Aga76 napisał(a): :cool1: Gorduś w ruchu, super Biedny maleńki :glaszcze: Cudne oczko :wink: Kochany pysio i nochalek :loveu: Dziękujemy :) Fajne podpisy :loveu::loveu: aleb napisał(a):Super zdjęcia :) A rana musiała nieciekawie wyglądać :( Dobrze, ze już się goi ;) No :) Do Krakowa będzie cód miód i orzeszki:loveu::lol: Quote
betty_labrador Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Aga76 napisał(a): ale slodki psiak......:loveu: :loveu: :loveu: a na tej fotce wyglada jak Hipcio kochany :loveu: Quote
goldenka245 Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 betty_labrador napisał(a):ale slodki psiak......:loveu: :loveu: :loveu: a na tej fotce wyglada jak Hipcio kochany :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale ty masz pomysły:evil_lol: Dziękujemy:loveu: Quote
goldenka245 Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 bonita napisał(a): Koffany ten dzób ma :loveu: Wiem, bo to mój pies :D:evil_lol: Quote
goldenka245 Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Już pomniejszyłam :cool3: Tak wogóle to to ja i pies kuzynki :] Quote
marymek Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 :razz: nareszcie nowe fotyy :multi: jejciuuu niech mu sie ta rana goi szybciuteńko :calus: ale nonuś kochany :loveu: w Krakowie i w Ustroniu się spotkamyy :razz: Quote
goldenka245 Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Nowe fotyyyyy :D Podobne zdjęcie już kiedyś było, ale te są sprzed pół godziny :] Sorrki, że rozmazane, ale wróciłam z kościoła i Gordek sie strasznie cieszył i ruszał :)) Kawałek mojej nogi :D I rozmazane zdjęcie :D Gordi sie ruszał:placz: Ale po południu albo wieczór postaram się dać jkieś ładne... Quote
goldenka245 Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 marymek napisał(a)::razz: nareszcie nowe fotyy :multi: jejciuuu niech mu sie ta rana goi szybciuteńko :calus: ale nonuś kochany :loveu: w Krakowie i w Ustroniu się spotkamyy :razz: :loveu: Moja Rolficzkowa mnie odwiedziła:loveu: A spotkamy się:multi::multi::multi: Quote
marymek Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 jejusiu :loveu: im częściej go oglądam tym bardziej wydaje mi sie prawdopodobne, ze go chce! taak! Karolaa ja go scee :loveu: będzie móóój, rolfiś będzie miał nowego kumpla :cool3: aa..no i daj więcej fot, i napisz kiedy moge go odebrać :evil_lol: Quote
goldenka245 Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 marymek napisał(a):jejusiu :loveu: im częściej go oglądam tym bardziej wydaje mi sie prawdopodobne, ze go chce! taak! Karolaa ja go scee :loveu: będzie móóój, rolfiś będzie miał nowego kumpla :cool3: aa..no i daj więcej fot, i napisz kiedy moge go odebrać :evil_lol: On jest tylko dla wybranych:evil_lol: A ja jestem wybrańcem:eviltong: Ty tylko możesz oczy cieszyć :D Quote
marymek Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 goldenka245 napisał(a):On jest tylko dla wybranych:evil_lol: A ja jestem wybrańcem:eviltong: Ty tylko możesz oczy cieszyć :D no dobre i to :lol: dobra nie wezme go, pod warunkiem że NAJPÓŹNIEJ wieczorkiem dasz nowe foty :cool3: Quote
goldenka245 Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 marymek napisał(a):no dobre i to :lol: dobra nie wezme go, pod warunkiem że NAJPÓŹNIEJ wieczorkiem dasz nowe foty :cool3: Okej.....skoro nalegasz :D Quote
haska_12 Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Ale suuuper fotki widzę :loveu: Tylko czemu takie małe? :oops: Quote
goldenka245 Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 haska_12 napisał(a):Ale suuuper fotki widzę :loveu: Tylko czemu takie małe? :oops: Bo je tak zmniejszyłam:oops::oops::oops: Quote
Recommended Posts