goldenka245 Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 Coś mi sie dzieje z USB, poczekajcie... Quote
goldenka245 Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 głupie USB ;( Poprosze brata żeby mi coś z tym zrobić bo coś sie spiepszyło:placz: Iza ziąąąąąąąą a może ty mi pomożesz? :D Nie może mi paść moje studio nagrań naszych kawałków:placz: :evil_lol: Quote
aleb Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Ejjj, fotyyy :( Mam nadzieję, że uda ci się je zrzucić ;) Ziąąą 8-) Quote
goldenka245 Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 aleb napisał(a):Ejjj, fotyyy :( Mam nadzieję, że uda ci się je zrzucić ;) Ziąąą 8-) No kurcze nie wiem noo...... jutro mi brat pomoże, bo obecnie go nie ma :D Izzuś ;> I jak z twoją galerią? :)) Quote
Gamba Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 0X 0X 0X Prawa ręka O.D przybyła sprawdzić czy wszystko ok i czy opłata na radio jest już uiszczona:eviltong: Quote
haska_12 Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Dzień dobry goldenkowe :) Co tam u was? :grins: Quote
goldenka245 Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Gamba napisał(a):0X 0X 0X Prawa ręka O.D przybyła sprawdzić czy wszystko ok i czy opłata na radio jest już uiszczona:eviltong: I co? Wszystko ok?:nerwy::nerwy::smhair2: Gamba napisał(a):A Gordi boski jest :loveu: Dziękujemy:loveu: haska_12 napisał(a):Dzień dobry goldenkowe :) Co tam u was? :grins: Dzień dobry haskowe ;-) U nas ok, ale coś mi sie z USB stało i będe jeszcze dziś próbować coś zdziałąć, bo chce wsadzić fotki... Quote
agbar Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 bylam tu:) chcialam sobie zdjecia poogladac ale jakos tu ubogo....ale za to masz fajny kocyk:diabloti: Quote
goldenka245 Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 [quote name='dealer']bylam tu:) chcialam sobie zdjecia poogladac ale jakos tu ubogo....ale za to masz fajny kocyk:diabloti: Bo mi sie coś z usb stało:placz: A kocyk jak zawsze mam super ;P Wszystko mam super :D A pożyczysz kubeczka? Quote
agbar Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 [quote name='goldenka245']Bo mi sie coś z usb stało:placz: A kocyk jak zawsze mam super ;P Wszystko mam super :D A pożyczysz kubeczka? nie ma mowy:eviltong: jeszcze zrobisz kopie:evil_lol: Quote
goldenka245 Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 [quote name='bonita']Cześć Goldenki :) sprzątające ;) Ooo... kogo my tu widzimy:evil_lol: Taa "sprzątające" :P To kiedy mi dasz tego nosa? Quote
aleb Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 No i nadal pusto... Igrasz ze mną goldenko :evil_lol: Quote
Madzia_19 Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 cześć :p Naprawiaj szybciutko i zrzucaj fotki ;) Czekam niecierpliwie :p A jak tam Gordi? Quote
basia bonnie Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Karolaaaaa:evil_lol: patrz:cool3: niespodzianka!:evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Bewarka Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Ale fajnie ci się piesy stopiły na pierwszym Basia...:D Quote
Nayantara Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 no supcio..:).... a ty samturia niekradnij tekstow i tak pozatym to powinno być " dziadzi łysolec wyglada jak stolec" Quote
Samturia Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 [quote name='maziak']no supcio..:).... a ty samturia niekradnij tekstow i tak pozatym to powinno być " dziadzi łysolec wyglada jak stolec" :roll: :eviltong: :roll: sorry....:roll: Quote
marymek Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 no nareszcie tu trafiłam :cool3: MÓJ piękny Gorduśś :loveu: :loveu: Karolaaa - ja Cie zamorduje jak nie dasz więcej zdjęć :mad: Ty sie tym USB nie zasłaniaj, bo jak tam do was przyjade, a jak Cie dorwe ... :diabloti: Quote
goldenka245 Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 aleb napisał(a):No i nadal pusto... Igrasz ze mną goldenko :evil_lol: Oj Izo wybacz.... Teraz będe robić z tym usb ;-) Madzia_19 napisał(a):cześć :p Naprawiaj szybciutko i zrzucaj fotki ;) Czekam niecierpliwie :p A jak tam Gordi? A Gorduś dobrze :) Wycałuj Luckunia:loveu: gogunia napisał(a):Hej, Czekmay na nowe fotki !!! :cool3: ß@$!@ napisał(a):Karolaaaaa:evil_lol: patrz:cool3: niespodzianka!:evil_lol: :evil_lol: :loveu::loveu: hahahahaha... dzięki:loveu: justys95 napisał(a):Ale fajnie ci się piesy stopiły na pierwszym Basia...:D maziak napisał(a):no supcio..:).... a ty samturia niekradnij tekstow i tak pozatym to powinno być " dziadzi łysolec wyglada jak stolec" nie ważne :D Samturia napisał(a)::roll: :eviltong: :roll: sorry....:roll: :cool3: marymek napisał(a):no nareszcie tu trafiłam :cool3: MÓJ piękny Gorduśś :loveu: Karolaaa - ja Cie zamorduje jak nie dasz więcej zdjęć :mad: Ty sie tym USB nie zasłaniaj, bo jak tam do was przyjade, a jak Cie dorwe ... :diabloti: No właśnie kiedy przyjedziesz?:mad: Quote
goldenka245 Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Paulina_mickey napisał(a):Witamy Was:buzi::Rose: Hej:loveu::loveu::loveu: Słuchajcie.... bardzo zła wiadomość.... Moje USB jest głupie i sie nic nie da z tym zrobić:placz: Quote
Recommended Posts