goldenka245 Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 aleb napisał(a):Już mówiłam, ślepotaaaaa :lol: Dawaj foty :p Nie moge teraz :D zaraz sie zmywam :D Ale będą potem :D Pamiętasz nasze motto życiowe? :D "Ej ziomal, hajs pal, teraz tu jest prawdziwy bal, ej ziomal, pal banknoty dziesięć, dwadzieścia sto i dwieście złotych" Quote
aleb Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='goldenka245']Nie moge teraz :D zaraz sie zmywam :D Ale będą potem :D Pamiętasz nasze motto życiowe? :D "Ej ziomal, hajs pal, teraz tu jest prawdziwy bal, ej ziomal, pal banknoty dziesięć, dwadzieścia sto i dwieście złotych" Hyhyyy :evil_lol: Czekamy na fotki niecierpliwie!!! Quote
goldenka245 Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 aleb napisał(a):Hyhyyy :evil_lol: Czekamy na fotki niecierpliwie!!! Mnie nie dogoniat :D Ach te nasze gagu gadowskie rozmowy :D Będziemy raperkami:D Ej mizi mizi, jedziemy do Izi! :diabloti: Quote
aleb Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Karlooonsssssssssssss.... (syczę jak wąż na końcu twego imienia :evil_lol: ) Ejjj, dawaj fotki!!! Jesteś nieodpowiedzialna :shake: Quote
goldenka245 Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 Paulina_mickey napisał(a):Witam :Rose: Witaj :D Wbijasz sie do naszej pouczającej konwersacji? :D aleb napisał(a):Karlooonsssssssssssss.... (syczę jak wąż na końcu twego imienia :evil_lol: ) Ejjj, dawaj fotki!!! Jesteś nieodpowiedzialna :shake: Za co jestem nieodpowiedzialna? Za to, że sie z Tobą za daje, czyli za siebie? No może to prawda,bo my dwie = mieszanka wybuchowa, ale cóż... przyjaciół sie nie wybiera:diabloti: Quote
Samturia Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 taaa przyjaciół się nie wybiera, psychiatryk cie wspiera ;) Quote
aleb Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Za co jestem nieodpowiedzialna? Za to, że sie z Tobą za daje, czyli za siebie? No może to prawda,bo my dwie = mieszanka wybuchowa, ale cóż... przyjaciół sie nie wybiera:diabloti:Buahahahaha :evil_lol: Koguciku, nie podskakuj :diabloti: Dobra, do wieczora poczekam na fotki, a jak nie... to strzelam focha :lol: Samturia :lol: hihih Quote
goldenka245 Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 Samturia napisał(a):taaa przyjaciół się nie wybiera, psychiatryk cie wspiera ;) Witamy Martonsss:diabloti: Quote
goldenka245 Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 [quote name='aleb']Buahahahaha :evil_lol: Koguciku, nie podskakuj :diabloti: Dobra, do wieczora poczekam na fotki, a jak nie... to strzelam focha :lol: Samturia :lol: hihih Co rybeńko? Ty moja skarpeteczko:diabloti: Strzelisz foszka w czestochowce? też sie będziesz chować? :D Wiesz co? :D zaraz sie musze zmyć:D jak lakier :D Quote
Paulina_mickey Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Samturia napisał(a):taaa przyjaciół się nie wybiera, psychiatryk cie wspiera ;) haha psychiatryk cie wspiera... dobre ale sie uśmiałam...:evil_lol: Quote
Samturia Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 taaa widzę tytaj prawdziwą rozmowę na poziomie ;) ty sie nie zmywaj, zmywacza szkoda... bo posmakujesz gniewu Boga :P Quote
aleb Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Dobra, ale ten lakier ma zostawić po sobie ślad :lol: czyt. fotki:diabloti: Quote
goldenka245 Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 Paulina_mickey napisał(a):haha psychiatryk cie wspiera... dobre ale sie uśmiałam...:evil_lol: hej, hej, hej ty nie podskakuj jak dżokej :D To są teksty z naszej nowej płyty pod tytułem: Smierdzi ci z oka ziąąąąąąąąą Quote
goldenka245 Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 Samturia napisał(a):taaa widzę tytaj prawdziwą rozmowę na poziomie ;) ty sie nie zmywaj, zmywacza szkoda... bo posmakujesz gniewu Boga :P Łoł wykorzsystamy to na nowej płycie :D aleb napisał(a):Dobra, ale ten lakier ma zostawić po sobie ślad :lol: czyt. fotki:diabloti: Nieeeeeee.... ide za 2 min :diabloti: bo mam na 5 do kęt będe o 7 więc prosze o kilka stron miłej konwersacji :D Quote
Samturia Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 eee zią... śmierdzi ci z oka wsadź s4e w niego kij... ja nie słyszałam o żadnej płycie.. no ale skoro jest nasza to może być :P Quote
aleb Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Fotki, fotki, fotki.... achhhhh :D Będą fotki tralalalaaaaaaaa :lol: Quote
Samturia Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 fotki-odlotki :P czekamy na fotki... gordziakowej psotki... + Tekst o łysym facecie... "dziadzio łysolec śmierdzi jak stolec" :P Quote
goldenka245 Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 Samturia napisał(a):eee zią... śmierdzi ci z oka wsadź s4e w niego kij... ja nie słyszałam o żadnej płycie.. no ale skoro jest nasza to może być :P Ej ja sie kształce cicho:D aleb napisał(a):Fotki, fotki, fotki.... achhhhh :D Będą fotki tralalalaaaaaaaa :lol: Cicho bonć! :P Quote
goldenka245 Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 Samturia napisał(a):fotki-odlotki :P czekamy na fotki... gordziakowej psotki... + Tekst o łysym facecie... "dziadzio łysolec śmierdzi jak stolec" :P :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale nikt mnie nie przebije!! :diabloti: Quote
Samturia Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Goldenki nie przebije nikt... chyba że jej sie wsadzi w oko kij :P Quote
goldenka245 Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 Samturia napisał(a):Goldenki nie przebije nikt... chyba że jej sie wsadzi w oko kij :P Bo goldenka jest najlepsza, a Martonss orzeszki wpieprza :diabloti: Quote
Samturia Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 goldenka jest do dupki bo wpieprza kukurydziane chrupki Quote
Bewarka Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Widze, że tu rozkręca się niezła gadanina :) Samturia napisał(a):Tekst o łysym facecie... "dziadzio łysolec śmierdzi jak stolec" :Pheh...ale mnie nic nie powali....chyba, że mój brat :diabloti: Quote
Recommended Posts