Jump to content
Dogomania

***=Gordi=*** Golden Retriever :)

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

shirrrapeira napisał(a):
Jaka on ma piekna morde. Sliczny golden uwielbiam goldeny.

Dziekuje:oops: Zapraszamy ponownie, bo dzisiaj będą nowe zdjątka z wczorajszego spaceru, bo mi net wczoraj olno działał:cool3:

Posted

Zdjęcia z wczorajszego spacerku :

Mój pysio:evil_lol:

za długo pani do zdjęcia ustawiała:mad:

Ta czarna kropka na niebie to samolot...

A to nasza koleżanka i jej pies z którym chodzimy czasami na spacery (Oktavia to Basia z Boni)

Takie mam widoki na spacerze:cool3: a idzie się tym po waszej lewej :D To jest wał ;)

i tyle:loveu:

Posted

goldenka245 napisał(a):
Dodaje nowe fotki już pomniejszone i te z wczoraj też żebyście nie musieli się z linkami męczyć :cool3:

Na spacerku :) (przepraszam za grafike ale z komórki, postaram się cyfrówkę skombinować:-( )

Zmęczony po spacerze położył się koło błota:diabloti:
To było w sumie w połowie naszej trasy :evil_lol:

Spacerek :loveu: Te zdjęcia są jeszcze z lata jak je skończe(czyli pewnie dzisiaj bo nie ma ich dużo, ale wieczorkiem jeszcze dam) to będą teraźniejsze

;)

Zjawa:razz:

Z moją piłeczką:angryy:

Na teraz koniec zdjęć, później coś dołoże jeszcze z lata.

Super zdjęcia!!!!:razz:

• 3 weeks later...
Posted

No śliczny pieszczoch!
A skąd Ty jesteś? Bo macie takie śliczne okolice do spacerków :loveu:
To w tle to jakieś górki? I jeziorko. Ale dobrze temu Gordiemu :)
A w chuście będzie mu naprawdę twarzowo :cool3:

Posted

A to Porąbka koło Bielska Białej lub jesli nie kojarzysz to koło Żywca. Okolica piękna dookoła góry w pobliżu Rzeka. Teraz to raj dla oczu zresztą zimą też. I latem i wiosną:evil_lol:

Posted

Witam, dzięki, że odwiedziłaś moją galerię :)

Kobito nawet nie wiesz jak dobrze, że trafiłaś do mojej galerii. Będę tu częściej zaglądała a to dlatego, że ... nie wiem czy wiesz jale golden retrievery to moja ulubiona rasa już od 5 lub nawet wiuęcej lat. Jest to moja pierwsza rasa, którą tak mocno pokochałam. Co więcej sama za 2 latka spodziewam się goldenka :)

Posted

nuuska napisał(a):
To w ślicznym miejscu mieszkasz :loveu: I ślicznego masz psiaka tylko szkoda że tak mało zdjęc

oj tak szkoda, że tak mało fotek :(

Posted

nuuska zobaczysz za niedługo;) Aaaa... i jutro będą jeszze te zdjęcia, ale dziś sie ucze i nie mam jak wstawić, bo mam kartk. z matmy:cool1: A dzisiaj z matmy dostałam pałe, plusa i minus 4 :cool3:

Posted

ekstra foteczki, łapcia jest super, a Gordiego to tak słabiutko widać bo za mała fotulca, ale czekam na dalsze foteczki i to koniecznie, bo przecież goldie to moj pies! :lol: :lol: