aleb Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Co do tego zdjęcia, to jakbym ja wyszła w takiej białej kurtce na spacer z psem, to na pewno wróciłabym w czarnej :lol: :evil_lol: Quote
goldenka245 Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 Samturia napisał(a):Izz, ja też :evil_lol: Martons ;D Siema jak tam pakowanie do meksyku?:PP aleb napisał(a):Co do tego zdjęcia, to jakbym ja wyszła w takiej białej kurtce na spacer z psem, to na pewno wróciłabym w czarnej :lol: :evil_lol: Pfff.... ale macie niewychowane te kundle:roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :P żartuje :D Izek szykuj aparat :D haska_12 napisał(a):Czesc :) Co tam u naszego ( :evil_lol: ) goldenka? :loveu: U naszego?:crazyeye::eviltong: U MOJEGO Gordiego wszystko ok :D Quote
Guest Kamcia_14 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='goldenka245']Wiem, cudowne :P No co ładne :eviltong: Nie wiem , co się w nim nie podoba :hmmmm:. Quote
Samturia Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 aaa ja już dawno spakowana, przexcież o 23 lecimyyy :) Quote
Aga76 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Dzień dobry słoneczne i ciepłe :loveu: Gordi jest przepiękny, cud mężczyzna :p Quote
haska_12 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 goldenka245 napisał(a):U naszego?:crazyeye::eviltong: U MOJEGO Gordiego wszystko ok :D A właśnie, ze u naszego!!!!! :diabloti: :eviltong: :diabloti: :eviltong: :diabloti: :eviltong: Quote
basia bonnie Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 kolejna podkradaczka psów?? :cool3::evil_lol: Quote
goldenka245 Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 [quote name='Kamcia_14']No co ładne :eviltong: Nie wiem , co się w nim nie podoba :hmmmm:. [quote name='Samturia']aaa ja już dawno spakowana, przexcież o 23 lecimyyy :) Hehe... Witam z Meksyku:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Aga76']Dzień dobry słoneczne i ciepłe :loveu: Gordi jest przepiękny, cud mężczyzna :p Dziękujemy bardzo :Kiss_2: [quote name='haska_12']A właśnie, ze u naszego!!!!! :diabloti: :eviltong: :diabloti: :eviltong: :diabloti: :eviltong: Phii... może byś sie najpierw swoimi zagłodzonymi psami zajeła:diabloti::evil_lol: Hihihi... a co ?:D Chcesz Gordka na spółe?? :P [quote name='ß@$!@']kolejna podkradaczka psów?? :cool3::evil_lol: Że to już na dogomanii do takiego czegoś dochodzi.... [quote name='bonita']Dzieńdoberek :) Dzień dobry ;-) Jutro półfinałyu z koszykówki. Powiatówka:multi::multi: Trzymajcie kciuki od 8 rano!:multi::multi: Buźki ;* Quote
aleb Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Będę trzymała :) Chcesz Gordka na spółe?? :P ale musiałaby najpierw zapłacić :P hehe :lol: Quote
goldenka245 Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 [quote name='aleb']Będę trzymała :) ale musiałaby najpierw zapłacić :P hehe :lol: [quote name='bonita']Trzymam :) Oj coś słabo trzymałyście:eviltong: Hihi... :D można się domyślić o co chodzi :P Quote
Aga76 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Cześć :loveu: słoneczne pozdrowienia, ja chcę Gordiego podziwiać :motz: a fotek nie ma :-x Quote
goldenka245 Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 [quote name='Aga76']Cześć :loveu: słoneczne pozdrowienia, ja chcę Gordiego podziwiać :motz: a fotek nie ma :-x :oops::oops::oops::oops::oops: Jutro próbne testy:cool3: hihi.... znów prosze o trzymanie kciuków :) Quote
Aga76 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='goldenka245']:oops::oops::oops::oops::oops: Jutro próbne testy:cool3: hihi.... znów prosze o trzymanie kciuków :) No dobra, testy ważniejsze :loveu: :bigok::bigok: Quote
Paulina_mickey Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Wszystkiego najleprzego z okazji dnia kobiet :Rose: :Rose: Quote
basia bonnie Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 No to ja też coś mam na dzień kobiet dla Ciebie :multi: http://kartki.onet.pl/2449,,,,,niech_kazdy_sie_dowie,kartki.html OGLĄDNIJ TO :cool3: Quote
gogunia Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Hej Goldenka:multi: , śliczna fotka:loveu: :loveu: :loveu: Miłego dnia kobiet:shiny: :iloveyou: :Cool!: !!! Quote
basia bonnie Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Słuchajcie, przewertowałam całą galerie i nie było tych fot, więc je dam! :multi: znalazłam je ;)Karola się chyba nie obrazi...:oops: Quote
Samturia Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Gooordi mój :):):) wszystkiego naj z okazji dnia pań :P Quote
goldenka245 Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 [quote name='ß@$!@']Słuchajcie, przewertowałam całą galerie i nie było tych fot, więc je dam! :multi: znalazłam je ;)Karola się chyba nie obrazi...:oops: Oooo.... :) Dałaś fotki Gordka jak miał coś z łapką :) Quote
Paulina_mickey Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 ß@$!@ napisał(a):Słuchajcie, przewertowałam całą galerie i nie było tych fot, więc je dam! :multi: znalazłam je ;)Karola się chyba nie obrazi...:oops: śliczne fotki:D:D:loveu: Quote
Recommended Posts