Lolan Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Gordi jakie cudeńko:loveu: Ślicznego masz psa naprawde :) ładne fotencje, czekamy z niecierpliwością na więęęcej:diabloti: pozdrawiam ;) Quote
Samturia Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 ale mnie tu dawno nie było...:) fotogeniczna jesteś... u mnie foty ;) Quote
Alicja Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 :multi:o jesteście razem na fotce czy to na zalewie żywieckim:razz: Quote
goldenka245 Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 [quote name='haska_12']Czesc :) O jejuś... jaki on piękny :loveu: Cześć:multi: Dziękuje :) [quote name='Samturia']ale mnie tu dawno nie było...:) fotogeniczna jesteś... u mnie foty ;) :oops: Ok napewno wejdziemy :) [quote name='Alicjarydzewska']:multi:o jesteście razem na fotce czy to na zalewie żywieckim:razz: To nie jest zalew żywiecki ale niedaleko ;-) Quote
goldenka245 Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 Lolan napisał(a):Gordi jakie cudeńko:loveu: Ślicznego masz psa naprawde :) ładne fotencje, czekamy z niecierpliwością na więęęcej:diabloti: pozdrawiam ;) Dziękujemy bardzo za odwiedziny :-) Oj więcej będzie chyba dopiero po wystawie w Katowicach:eviltong: Quote
DiDDlina85 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 goldenka245 napisał(a):Dziękujemy bardzo za odwiedziny :-) Oj więcej będzie chyba dopiero po wystawie w Katowicach:eviltong: Hurra..będą zdjęcia z wystawy:0 juz nie moge sie doczekać:):multi: Quote
Lolan Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Z wystawy? No to jeszcze lepiej :) A ile jeszcze czasu do wystawy zostało? Z pół roku :eviltong: :lol: Czemu u mnie nie ma takich widoków jak tam u was:shake: ;) Quote
Lolan Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 W Radomiu :eviltong: ogólnie to tam są jakieś małe lasy, pola ale ja akurat mieszkam w centrum :shake: a u was pieknie:p Quote
goldenka245 Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 Lolan napisał(a):W Radomiu :eviltong: ogólnie to tam są jakieś małe lasy, pola ale ja akurat mieszkam w centrum :shake: a u was pieknie:p No u nas jest ładnie :) tylko w zimie nie ma za bardzo gdzie chodzic, bo do lasu raczej nie... ß@$!@ napisał(a):Lolan, a gdzie mieszkasz?? ;) A co ty taka ciekawska:eviltong: Lolan napisał(a):Z wystawy? No to jeszcze lepiej :) A ile jeszcze czasu do wystawy zostało? Z pół roku :eviltong: :lol: Czemu u mnie nie ma takich widoków jak tam u was:shake: ;) Wystawa jest 17 marca tzn ja wtredy jade :) ALE NIE MYŚLCIE ŻE GORDKA WYSTAWIAM, BO GORDEK DEBIUT BĘDZIE MIAŁ W KRAKOWIE ! ;P DiDDlina85 napisał(a):Hurra..będą zdjęcia z wystawy:0 juz nie moge sie doczekać:):multi: My też sie nie możemy doczekać :) Będą zdjęcia z aleb i jej Figą :) A my debiutujemy w Krakowie :) Właśnie poszła ode mnie głupia, wredna Baśka:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Zrobiłyśmy sobie herbate i jadłyśmy sernik :D potem sie biłyśmy:eviltong::eviltong: A potem popsikałam ją "perfumą" xD :D jutro idziemy na spacer chyba do lasku :D Quote
Madzik93 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Ale słodziak tylko cemu za płotkiem:-(. Super galeria Gordi i ty tez:D. Pozdrowienia i całuski dla Was Ps. Napewno bedziemy tu zaglądac:cool3: Quote
goldenka245 Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 [quote name='Madzik13'] Ale słodziak tylko cemu za płotkiem:-(. Super galeria Gordi i ty tez:D. Pozdrowienia i całuski dla Was Ps. Napewno bedziemy tu zaglądac:cool3: Hej ;-) Gordek okrążył płot i za niego wlazł a potem chcia, pod nim przejść :P Quote
basia bonnie Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 nie jestem ciekawska, tylko pytam gdzie mieszka Lolan, bo mówi, ze nie ma tam gdzie mieszka takich widoków... Quote
aleb Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Oj tak tak, będą moje fotki z Fidzią, ale ty już się nie wymiguj, bo twoje też będą :evil_lol: Jejku, nie mogę się doczekać :) Quote
goldenka245 Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 Będą moje fotki :cunao: :D suuper :eviltong: Zaskoczyłaś mnie:crazyeye: masz zaćmienie mózgu wiem :P JA TEŻ SIE CIESZE :D :P Quote
Paulina_mickey Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 ale pasujecie do siebie...:loveu: ciekawe co ja mam podobnego do Mickey albo on do mnie:hmmmm: Quote
goldenka245 Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 [quote name='Paulina_mickey'] ale pasujecie do siebie...:loveu: ciekawe co ja mam podobnego do Mickey albo on do mnie:hmmmm: Świńskie uszy! :eviltong: żart ;-) Quote
ewatr Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='goldenka245']http://www.wrzuta.pl/film/nxrdBIm366/s6000553 Filmik ;-) z ostatniego spaceru :) A to ja ;D To też:eviltong: A to Gordi za płotem ;-) Więcej fotek w galerii u Basi i Bonnie ;] jakie śliczne zdjecia i filmik ekstra :multi: a Gordi to taki męski piesek :loveu: Arni przy nim jakis taki mniej puchaty mi sie wydaje :eviltong: i dziekuje za buzi od Gordiego :lol: prosze ucałować odemnie ten złoty łepek i wymiziać goldziaka mocno :loveu: Quote
tusia. Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Właśnie kiedy?? Ten psiak jest taki śliczny mogłabym na niego wiecznie patrzeć ;-). zapraszamy do Nas http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=49897&page=6 ;-) Quote
goldenka245 Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 [quote name='ewatr']jakie śliczne zdjecia i filmik ekstra :multi: a Gordi to taki męski piesek :loveu: Gordi to taki dzieciuch jeszcze ;-) Arni przy nim jakis taki mniej puchaty mi sie wydaje :eviltong: i dziekuje za buzi od Gordiego :lol: prosze ucałować odemnie ten złoty łepek i wymiziać goldziaka mocno :loveu: Dziękujemy za buziaka, tzn. Gordi dziękuje :D Dzięki, że wpadłaś :) [quote name='Madzik13']A kiedy bedą nowe fotki Gordusia?:D A ty tylko tyle potrafisz powiedzieć ;P PAKUJ SIE DO TEGO MEKSYKU!! :P [quote name='Matinka']Właśnie kiedy?? Ten psiak jest taki śliczny mogłabym na niego wiecznie patrzeć ;-). zapraszamy do Nas http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=49897&page=6 ;-) hihi... dziękujemy i napewno odwiedzimy :) Quote
Guest Kamcia_14 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 O widzę Karolinko twoje zdjęcie :razz:. Jakie ładne :loveu:. Quote
goldenka245 Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 [quote name='Kamcia_14'] O widzę Karolinko twoje zdjęcie :razz:. Jakie ładne :loveu:. Wiem, cudowne :P Quote
haska_12 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Czesc :) Co tam u naszego ( :evil_lol: ) goldenka? :loveu: Quote
Recommended Posts