basia bonnie Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Gordi Angel Gordi Devil :diabloti::evil_lol::evil_lol: Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Lepszy jest Gordi w wydaniu diabła :evil_lol:. Quote
goldenka245 Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 [quote name='Kamcia_14']Lepszy jest Gordi w wydaniu diabła :evil_lol:. Bo do jest prawdziwy Gordi :diabloti: on taki jest naprawde:diabloti: D Dzisiaj byłyśmy (Ja, Baśka,Gordi,Bonnie) na spacerku :D Fotek jak zwykle nie mam coby nie było o nie męczenia:cool3: Było super i wogóle i może za tydzień będą fotki:D A jutro do budy bo sie ferie kończą:placz::placz: BTW: SKOŃCZYŁY! :D Quote
goldenka245 Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 anka11 napisał(a):hejka super fotki:loveu::loveu: Dzięki ;-) aleb napisał(a):Dokładnie jutro do szkoły :placz: Buuu:placz::placz::placz::placz: Nie przeżyjemy, co nie Izz? Quote
aleb Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Dokładnie :( do następnego wolnego czasu jeszcze parę tygodni.. ech... szkoda gadać ;) A w tym tygodniu mam tyle sprawdzianów :( Quote
goldenka245 Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Ja mam jutro 2 kartkówy i sprawdzian :PP Quote
Guffi Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Dzięki za link;) ! Przyszłam się przywitać, bo muszę Cię mieć w subskrypcjach:shake:. Quote
anka11 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 no wlasnie ..... glupia szkola... chociaz ja juz odpoczelam :) nie chodzilam do szkoly 7 tygodni :crazyeye::crazyeye::cool3::cool3::cool3: ale cooll :D:D a sprawdziankow bede miala z trzy w tym tygodiu wiec spoko :D Quote
basia bonnie Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 jak pójdziemy jutro na spacer to beda foty:p Quote
bonita Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='ß@$!@'] Gordi Angel Gordi Devil :diabloti::evil_lol::evil_lol: Obie natury Gordiego robią wrażenie :D ślicznie Nie przejmujcie się końcem ferii, już za 4 msc wakacje:multi: :multi: :multi: :diabloti: Pozdrowionka Quote
aleb Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 No to czekamy na fotki :D A mój dzisiejszy dzień szkolny przeszedł normalnie (całe szczęście), miałam sprawdzian z polaka (3 nowele) i poszło gładko :) Ale tak czy tak chcę kolejne wolne :evil_lol: Quote
goldenka245 Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 Uff.... na szczęście był tylko sprawdzian :) Ja też chce już wakacjeeee!!!! Quote
KarolinaS. Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Piekne fotki :loveu: ja sie do apelu dolaczam: Wakacjeee!!!! :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Fotka Karoliny z przed roku, dałam na jej prośbe :razz: Quote
goldenka245 Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 PositiveThought napisał(a):śliczneeeee ^^ wa-ka-cje! wa-ka-cje! haha... podpiszemy protest do Giertycha, że chcemy wakacje:eviltong: KarolinaS. napisał(a):Piekne fotki :loveu: ja sie do apelu dolaczam: Wakacjeee!!!! :evil_lol: Dziękujemy :) Fajnie, że wpadłaś :) JEST NAS CORAZ WIĘCEJ!!:multi::multi::multi::evil_lol: ß@$!@ napisał(a):Fotka Karoliny z przed roku, dałam na jej prośbe :razz: :oops::oops::oops::oops: Quote
aleb Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Jaka ty opalona! Chyba, ze masz taką karnację :razz: Fajne :) Quote
goldenka245 Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 http://www.wrzuta.pl/film/nxrdBIm366/s6000553 Filmik ;-) z ostatniego spaceru :) A to ja ;D To też:eviltong: A to Gordi za płotem ;-) Więcej fotek w galerii u Basi i Bonnie ;] Quote
aleb Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 To pies Bonnie od Basi ;) Ale ona jest taka śmieszna, tak fajnie lata przy tym biednym Gordim :evil_lol: Filmik i zdjęcia świetne :) Nareszcie jakieś wyraźne :lol: Quote
Guffi Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 aleb napisał(a):To pies Bonnie od Basi ;) Hihi, wiem, specjalnie tak napisałam;) A biedny Gordi taki spokojny:shake:. Quote
anka11 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 czesc :D super fotki:loveu::loveu::loveu: dawo nie bylam u Was xD Quote
goldenka245 Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 [quote name='Guffi']To takie latające czarne, to co:oops:?! To jest COŚ :PPP hehe Bonnie ;-) wiem, ąże wiesz ;D [quote name='aleb']To pies Bonnie od Basi ;) Ale ona jest taka śmieszna, tak fajnie lata przy tym biednym Gordim :evil_lol: Filmik i zdjęcia świetne :) Nareszcie jakieś wyraźne :lol: No tak Gordi bardzo biedny :D RAczej ja biedna cała brudna od niego ;-) [quote name='Guffi']Hihi, wiem, specjalnie tak napisałam;) A biedny Gordi taki spokojny:shake:. Czemu biedny? :P Temu, że spokojny? :PP [quote name='anka11']czesc :D super fotki:loveu::loveu::loveu: dawo nie bylam u Was xD Noooo masz być częściej:mad::p A tu jeszcze taka fotka:oops: Quote
Recommended Posts