Dorkaa Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 goldenka245 napisał(a):Espeszyli for ju to zrobił:diabloti::evil_lol: O kurcze... :evil_lol: Taki zaszczyt na mnie zstąpił :loveu: :diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Do pysia mu w nowej obroży :loveu: Quote
BBeta Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Ładnie mu w fiolecie ;) Nowy aparat już jest? :cool3: Quote
Bewarka Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 O w mordeczkę, jakie fajne niebo :loveu: xD Quote
goldenka245 Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 Heloł:) Wpadnę tutaj jeszcze jutro żeby się pożegnać;) Niestety Gordi nie jedzie z nami:-( Zostaje z bratem. A tak w ogóle ostatnio tata kupił mi moją ukochaną perfumę Amor amor cacharela;) Mrrr... ;) Quote
goldenka245 Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 Przyszłam żeby się pożegnać!:lol: Nie będzie mnie przez tydzień, no chyba, że wujek zostawi mi laptopa, to będę zaglądać i pisać:diabloti: Paa:loveu::loveu: Quote
marymek Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Paaaaa :loveu: Jak zawitam do Porąbki to sprawdzę jak tam się ma Gordi :evil_lol: Quote
goldenka245 Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 Hej Marysiu!:multi::loveu: Mam tutaj kompika:loveu: Ale tylko przez jakieś hmm... 3/4 dni :P A potem może znów od niedzieli:loveu: Jutro mamy iść popływać na łódcę (w zależności od pogody:P ) Wujek mówił, że sobie ją wyremontował i wszyscy mu mówią, że ma najładniejszą na całym jeziorze:eviltong: Dobra ja kończe, jakby co to walić na pw, bo gg nie mam ;) Zaraz idę się zapytać kiedy do Frantisa jedziemy ;) P.S. sorry jak będą błędy, ale ciężko się do laptopa przyzwyczaić :oops: Quote
aleb Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Baw się dobrze :cool3: Do Frantisa na pewno pojedziecie, mówię Ci! :) Quote
goldenka245 Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 Heloł!:) Do Frantisaka chyba jedziemy w sobotę, tylko nie wiem jeszcze o ktorej godzinie:lol: Byłam dzisiaj na tym łódko jachciku:evil_lol: wujka (nazywa się to jach zatokowy? Nie wiem jak, ale to nie taki jacht jak morski:evil_lol:) Jest pięęęęękny! Kremowo-brazowy, w środku biały z obiciami z drewna machoniowego:loveu: Żagiel był robiony na zamówienie kremowo-brązowy! Przepiękny:loveu: Pływaliśmy tak pół dnia xD Mam troszeczkę fotek, także Gaji ;) Jednak wstawie je po powrocie:evil_lol:;););) Quote
basia bonnie Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Helo goldenka :diabloti: kiedy wracasz i idziemy na spacer? :evil_lol: Quote
goldenka245 Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 basia bonnie napisał(a):Helo goldenka :diabloti: kiedy wracasz i idziemy na spacer? :evil_lol: We wtorek:eviltong::diabloti: Quote
aleb Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 A moją galerię to nie łaska odwiedzić? :mad: Quote
basia bonnie Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Heeeej :lol: a moze Ty bys chciala ze mna i Pinczerka jechac na warszawska wystawe we wrzesniu? jedziemy w piatek pociagiem, idziemy na wystawe, potem na miasto a wieczorem moj tata nas wezmie samochodem i do hotelu na blonie 30km od wawy, w sobote znow na wystawe i po poludniu powrot :cool3: jedziesz z nami? :cool3: Quote
goldenka245 Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 Dorkaa napisał(a):Pozdrawiam... ... znad Morza :evil_lol: Heloł!:multi: Dzięki ;) betty_labrador napisał(a):czeloł :P Siemkoł:diabloti: basia bonnie napisał(a):Heeeej :lol: a moze Ty bys chciala ze mna i Pinczerka jechac na warszawska wystawe we wrzesniu? jedziemy w piatek pociagiem, idziemy na wystawe, potem na miasto a wieczorem moj tata nas wezmie samochodem i do hotelu na blonie 30km od wawy, w sobote znow na wystawe i po poludniu powrot :cool3: jedziesz z nami? :cool3: Jes!:multi: Jadę:cool3: Już powiedziałam mamie:diabloti: aleb napisał(a):I jak tam po Frantisku?:) Hej!:loveu: Spadłam:diabloti::loveu: Aparatu zapomniałam :grins::loveu: (i tak nie byłoby czasu na zdjęcia ;) ) Ale cudowny koń!:loveu: Dobra ja się zwijam bo zaraz wyjazd do domu! PA;* Do wieczora ]:-> Quote
basia bonnie Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 goldenka245 napisał(a): Jes!:multi: Jadę:cool3: Już powiedziałam mamie:diabloti: ok;) tylko nie wiem jeszcze ile miejsc bedzie mial tata w samochodzie :roflt: Quote
goldenka245 Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 [quote name='basia bonnie']ok;) tylko nie wiem jeszcze ile miejsc bedzie mial tata w samochodzie :roflt: To pojadę w bagażniku:loveu: Albo ty w bagażniku:diabloti: Pamiętacie jak mówiłam Wam o Gaji, która była u mnie na sylwestra ? (nie pamietam czy jej fotki wklejałam ;) ) Teraz ma 10msc;D Później wstawie więcej :) EDIT : http://daria24.wrzuta.pl/film/9852jugSX5/slodki_piesek_przysnal_sobie Zobaczcie jaki kochany:) Quote
Dorkaa Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Morze, morze, piękne morze :loveu: Gaja cudowna :loveu: Quote
goldenka245 Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 Dorkaa napisał(a):Morze, morze, piękne morze :loveu: Gaja cudowna :loveu: Hejo!: )) Morze, morze, deszczowe morze:diabloti: To był jeden dzień pogody:diabloti: Quote
Dorkaa Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 A tutaj raz słoneczko, raz deszczyk :evil_lol: Nie narzekam :cool3: Więcej fot :mad: Quote
Recommended Posts