Jump to content
Dogomania

***=Gordi=*** Golden Retriever :)

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Heloł:) Wpadnę tutaj jeszcze jutro żeby się pożegnać;) Niestety Gordi nie jedzie z nami:-( Zostaje z bratem.
A tak w ogóle ostatnio tata kupił mi moją ukochaną perfumę Amor amor cacharela;) Mrrr... ;)

Posted

Hej Marysiu!:multi::loveu:
Mam tutaj kompika:loveu: Ale tylko przez jakieś hmm... 3/4 dni :P A potem może znów od niedzieli:loveu: Jutro mamy iść popływać na łódcę (w zależności od pogody:P ) Wujek mówił, że sobie ją wyremontował i wszyscy mu mówią, że ma najładniejszą na całym jeziorze:eviltong: Dobra ja kończe, jakby co to walić na pw, bo gg nie mam ;) Zaraz idę się zapytać kiedy do Frantisa jedziemy ;)

P.S. sorry jak będą błędy, ale ciężko się do laptopa przyzwyczaić :oops:

Posted

Heloł!:)

Do Frantisaka chyba jedziemy w sobotę, tylko nie wiem jeszcze o ktorej godzinie:lol:
Byłam dzisiaj na tym łódko jachciku:evil_lol: wujka (nazywa się to jach zatokowy? Nie wiem jak, ale to nie taki jacht jak morski:evil_lol:) Jest pięęęęękny! Kremowo-brazowy, w środku biały z obiciami z drewna machoniowego:loveu: Żagiel był robiony na zamówienie kremowo-brązowy! Przepiękny:loveu: Pływaliśmy tak pół dnia xD Mam troszeczkę fotek, także Gaji ;) Jednak wstawie je po powrocie:evil_lol:;););)

Posted

Heeeej :lol:
a moze Ty bys chciala ze mna i Pinczerka jechac na warszawska wystawe we wrzesniu? jedziemy w piatek pociagiem, idziemy na wystawe, potem na miasto a wieczorem moj tata nas wezmie samochodem i do hotelu na blonie 30km od wawy, w sobote znow na wystawe i po poludniu powrot :cool3: jedziesz z nami? :cool3:

Posted

Dorkaa napisał(a):
Pozdrawiam...

... znad Morza :evil_lol:

Heloł!:multi: Dzięki ;)
betty_labrador napisał(a):
czeloł :P

Siemkoł:diabloti:
basia bonnie napisał(a):
Heeeej :lol:
a moze Ty bys chciala ze mna i Pinczerka jechac na warszawska wystawe we wrzesniu? jedziemy w piatek pociagiem, idziemy na wystawe, potem na miasto a wieczorem moj tata nas wezmie samochodem i do hotelu na blonie 30km od wawy, w sobote znow na wystawe i po poludniu powrot :cool3: jedziesz z nami? :cool3:

Jes!:multi: Jadę:cool3: Już powiedziałam mamie:diabloti:

aleb napisał(a):
I jak tam po Frantisku?:)

Hej!:loveu:
Spadłam:diabloti::loveu: Aparatu zapomniałam :grins::loveu: (i tak nie byłoby czasu na zdjęcia ;) ) Ale cudowny koń!:loveu:
Dobra ja się zwijam bo zaraz wyjazd do domu! PA;* Do wieczora ]:->

Posted

[quote name='basia bonnie']ok;) tylko nie wiem jeszcze ile miejsc bedzie mial tata w samochodzie :roflt:
To pojadę w bagażniku:loveu: Albo ty w bagażniku:diabloti:

Pamiętacie jak mówiłam Wam o Gaji, która była u mnie na sylwestra ? (nie pamietam czy jej fotki wklejałam ;) ) Teraz ma 10msc;D

Później wstawie więcej :)
EDIT : http://daria24.wrzuta.pl/film/9852jugSX5/slodki_piesek_przysnal_sobie
Zobaczcie jaki kochany:)