basia bonnie Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Oo, już pierwsze fotki widzę :multi: Gracja na żywo piękniejsza :) ładny konik :loveu: Wstawiaj dalej, Karola! :multi: Wstaw foto z wiesz kim :diabloti: Quote
goldenka245 Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 [quote name='Dorkaa']Ja was muszę kiedyś odwiedzic Basia, świetne zdjęcia No musisz, musisz:cool3: [quote name='magda_drakkar']http://img413.imageshack.us/img413/5551/gracjaaaaaab3.jpg ślicznie Hej! Dziękujemy:loveu: [quote name='anetta']Piękna klaczka Gordi jets taaaki włochaty Gordi ma futro i sobie z niego zrobie kożuch:diabloti: Niedługo planuje isc do tego glupiego Fryzjera:eviltong: [quote name='basia bonnie']Oo, już pierwsze fotki widzę Gracja na żywo piękniejsza ładny konik Wstawiaj dalej, Karola! Wstaw foto z wiesz kim :lol: Pokasowałam emoty. Skoro tak bardzo Basia chce fotę z "wiesz kim'' to wstawiam:cool1: ;) Quote
Matusz Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 [quote name='goldenka245'] http://img115.imageshack.us/img115/1268/guzikdp9.jpg ;) ale suuper !! :loveu::loveu: moja ulubiona aktorka:loveu: bardzo ją sobie cenię :)fajnie tam macie bo ona u Was w teatrze gra w Bielsku :) Quote
Tepes Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Śliczny koń:loveu: A ten nosek i oczy:loveu::loveu: O i Pani Guzik:D niezbyt ją lubie:D Quote
aleb Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 http://img413.imageshack.us/img413/5551/gracjaaaaaab3.jpg Ślicznieee :loveu: Ooo, super zdjęcie z Anną Guzik :) Muszę do ciebie wpaść na wakacje :evil_lol: Quote
Mi. Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 karolina gdzie żeś się podziała? ??? :shock: :huh: Quote
Luzia Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 To pewnie 0X :shock: :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Mi. Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Luzia&Funia'] 0X powinno się to ocenzurować :grin: Quote
Luzia Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Mi.']powinno się to ocenzurować :grin: E tam po co od pasa w dół Go nie widać :diabloti::diabloti: Quote
betty_labrador Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 basia bonnie napisał(a):Ty leniu !!!!!! foty!!!!!!!!!!!!!!!! foty foty!!!!!!! Quote
goldenka245 Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Jutro będę dzwonić i umawiać się do fryzjera:cool3: z psem of course :P Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 No nie mogę, aż jedno zdjęcie :diabloti: Quote
goldenka245 Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):No nie mogę, aż jedno zdjęcie :diabloti: Justys95 napisał(a):Rozpieszczasz nas. :cool3: Oh wiem:diabloti::diabloti: No to dalsza część ogródkowych fotek z wczoraj:evil_lol: Bo dziś cały dzień leje i jest szaro:angryy: Niedzwiedz:diabloti: Co się gapisz?:evil_lol: Zdechł pies:diabloti: :cool1: Quote
basia bonnie Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Jejeje, foty!!! Nie wierze :o :o :cool3: :loveu: :loveu: Quote
Rinuś Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Dziewczyny czy Wy wiecie dlaczego nasze galerie są w grupie 8 a nie w fotoblogach? Quote
basia bonnie Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Rinuś napisał(a):Dziewczyny czy Wy wiecie dlaczego nasze galerie są w grupie 8 a nie w fotoblogach? hmm no wlasnie tez mnie to zastanawia, może chcieli odciążyć dział fotoblogi? :hmmmm: Quote
goldenka245 Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 Rinuś napisał(a):Dziewczyny czy Wy wiecie dlaczego nasze galerie są w grupie 8 a nie w fotoblogach? Zapewne pogrupowali galerię. Np. jak ktoś wejdzie na dogo i bedzie chciał poogladać goldeny/labradory etc. wchodzi na grupę ósmą i ma galerie z tymi psami ;) Ale teraz sie dopiero kapłam:evil_lol: Quote
Rinuś Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 basia bonnie napisał(a):hmm no wlasnie tez mnie to zastanawia, może chcieli odciążyć dział fotoblogi? :hmmmm: goldenka245 napisał(a):Zapewne pogrupowali galerię. Np. jak ktoś wejdzie na dogo i bedzie chciał poogladać goldeny/labradory etc. wchodzi na grupę ósmą i ma galerie z tymi psami ;) Ale teraz sie dopiero kapłam:evil_lol: ale mnie tym zdrażnili !! bo ja nie wchodzę w galerie psów przez bannery tylko przez fotoblogi...i teraz np mojego fotobloga nie widać..a tak w ogóle to dlaczego my jesteśmy pogrupowani a reszta nie ? Quote
goldenka245 Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 Rinuś napisał(a):ale mnie tym zdrażnili !! bo ja nie wchodzę w galerie psów przez bannery tylko przez fotoblogi...i teraz np mojego fotobloga nie widać..a tak w ogóle to dlaczego my jesteśmy pogrupowani a reszta nie ? Może wszystkich tak pogrupują z czasem, bo jeśli nie to nie będzie to sprawiedliwe.. Quote
Rinuś Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 goldenka245 napisał(a):Może wszystkich tak pogrupują z czasem, bo jeśli nie to nie będzie to sprawiedliwe.. Ja tak nie chcę :placz::placz::placz::placz: Quote
Recommended Posts