Jump to content
Dogomania

***=Gordi=*** Golden Retriever :)

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Dorkaa']Ja was muszę kiedyś odwiedzic

Basia, świetne zdjęcia
No musisz, musisz:cool3:
[quote name='magda_drakkar']http://img413.imageshack.us/img413/5551/gracjaaaaaab3.jpg ślicznie
Hej! Dziękujemy:loveu:
[quote name='anetta']Piękna klaczka

Gordi jets taaaki włochaty
Gordi ma futro i sobie z niego zrobie kożuch:diabloti: Niedługo planuje isc do tego glupiego Fryzjera:eviltong:
[quote name='basia bonnie']Oo, już pierwsze fotki widzę
Gracja na żywo piękniejsza ładny konik
Wstawiaj dalej, Karola!

Wstaw foto z wiesz kim
:lol:

Pokasowałam emoty.
Skoro tak bardzo Basia chce fotę z "wiesz kim'' to wstawiam:cool1:

;)

• 2 weeks later...
Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
No nie mogę, aż jedno zdjęcie :diabloti:

Justys95 napisał(a):
Rozpieszczasz nas. :cool3:

Oh wiem:diabloti::diabloti:

No to dalsza część ogródkowych fotek z wczoraj:evil_lol: Bo dziś cały dzień leje i jest szaro:angryy:

Niedzwiedz:diabloti:

Co się gapisz?:evil_lol:

Zdechł pies:diabloti:

:cool1:

Posted

Rinuś napisał(a):
Dziewczyny czy Wy wiecie dlaczego nasze galerie są w grupie 8 a nie w fotoblogach?

Zapewne pogrupowali galerię. Np. jak ktoś wejdzie na dogo i bedzie chciał poogladać goldeny/labradory etc. wchodzi na grupę ósmą i ma galerie z tymi psami ;) Ale teraz sie dopiero kapłam:evil_lol:

Posted

basia bonnie napisał(a):
hmm no wlasnie tez mnie to zastanawia, może chcieli odciążyć dział fotoblogi? :hmmmm:

goldenka245 napisał(a):
Zapewne pogrupowali galerię. Np. jak ktoś wejdzie na dogo i bedzie chciał poogladać goldeny/labradory etc. wchodzi na grupę ósmą i ma galerie z tymi psami ;) Ale teraz sie dopiero kapłam:evil_lol:

ale mnie tym zdrażnili !! bo ja nie wchodzę w galerie psów przez bannery tylko przez fotoblogi...i teraz np mojego fotobloga nie widać..a tak w ogóle to dlaczego my jesteśmy pogrupowani a reszta nie ?

Posted

Rinuś napisał(a):
ale mnie tym zdrażnili !! bo ja nie wchodzę w galerie psów przez bannery tylko przez fotoblogi...i teraz np mojego fotobloga nie widać..a tak w ogóle to dlaczego my jesteśmy pogrupowani a reszta nie ?

Może wszystkich tak pogrupują z czasem, bo jeśli nie to nie będzie to sprawiedliwe..

Posted

goldenka245 napisał(a):
Może wszystkich tak pogrupują z czasem, bo jeśli nie to nie będzie to sprawiedliwe..

Ja tak nie chcę :placz::placz::placz::placz: