goldenka245 Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 aleb napisał(a):Hehe, ale Figa ma taaakie futro na sobie :lol: No ale już 1,5 miesiąca pójdzie do fryzjera ;) Co do spotkanka, to zawsze chętnie, tylko trochę daleko mamy do siebie :P:evil_lol: Troche :P No, ale wiesz DLA CHCĄCEGO NIC TRUDNEGO:lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Zamiast biedakom sierść na zimę zostawić, to wy obcinacie :shake: :diabloti: Quote
aleb Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Pinczerka przecież jej teraz nie strzyżę ;) Dopiero za 1,5 miesiąca, bo Figa idzie na wystawę do Katowic :) goldenka :evil_lol: Quote
anka11 Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 czesc :) no w koncu pogadalysmy chociaz przez krotko :D:D no ale bylo to cos ^^ pozdrowioka i czekam ...... na foty Gorduska :loveu::loveu: Quote
Guest Kamcia_14 Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 A ja się przyłączam do czekania :bigcool:. Goldenko może w między czasie gdy nie ma fotek porobisz jakieś przeróbki z fot które są obecne w galeri . Np . w programi photofiltre , ściąga się niecałe 2 min. Zupełnie darmowy program :klacz: Quote
goldenka245 Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 Kamcia_14 napisał(a):A ja się przyłączam do czekania :bigcool:. Goldenko może w między czasie gdy nie ma fotek porobisz jakieś przeróbki z fot które są obecne w galeri . Np . w programi photofiltre , ściąga się niecałe 2 min. Zupełnie darmowy program :klacz: \Bardzo dobry pomysł :) ale ja i tqak niec nie umiem. Brat mnie nauczy w photoshopie :P Kupiłam sobie dziś nowe buty od CB :) a raczej kozaki :) i narciarskie Nordica ;-) i kijki Atomici :P i wogóle było fajnie oprócz wiadomości w galerii Samturi:-( Quote
anka11 Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 czesc :) no wlasnie wszytsko git oprocz tego wydarzenia :( no a tak pozatym to mam nadzieje ze skomentujesz u mnie w galerii :D Quote
Mi. Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Przyszłam ponazekac:mad: gdzie:mad: sa:mad: foty:mad: Karololinka woli se majstrować przy pazurkach:razz: Quote
arystokratka Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Hej Goldenko :loveu:. Szkoda ze nie ma nowych fotek :placz: PS. Wpadnij do galeri Kamci ( mój podpis) , opiekuje się tą galerią pod nieobecność mojej siostry :multi: Zabiłaby mnie gdybym ją zaniedbała :evil_lol:. Quote
goldenka245 Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Dziewuchy dalej nie mam swojego kompa :( Quote
Samturia Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Karolinka oszukuje, tylko na wizażu non-stop siedzi... ;) Quote
goldenka245 Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 na kompie brata:cool3: A trudno, dostanie mi się od niego, ale czego się nie robi dla przyjaciół ;-) Jutro postaram się wkleić jakieś fotki ;) A teraz uciekam szybko, bo musze jechać na taniec hip-hop :-) PozdrAWIAM :* Quote
anka11 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 no i co..... nie ma fotek :mad::mad::mad: MALPA JEDNA Z CIBIE KAROLINKO :mad::mad: tak zaniedbywac Nas.... bys sie wstydzila.... :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
aleb Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Oj Karolina... O fotki prosimy, bo coś słabo w tym miesiącu ;) Quote
goldenka245 Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Cichoo :P nie męczcie mnie:cool3: Quote
Kati Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Nikt cię nie męczy, raczej ty nas torturujesz brakiem fot. :evil_lol: Quote
aleb Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 goldenka jak się spotkamy w ferie (zobaczymy jak to wypali) to biorę swój aparat. Nie ma głupich! :P :evil_lol: Quote
ewatr Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 szukam galerii goldków i znalazłam tylko zdjęć nie ma ostatnio ale co tam witamy :lol: Quote
anka11 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Karolina Ty malpo jedna ! :mad::mad: w takim razie nie dawaj nadzieji :D:D :evil_lol::evil_lol: pozdro :) (wystawiasz Gordeczka w Katowicach czy nie?? :) ) Quote
goldenka245 Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 Witam po długiej przerwie :P A raczej nieobecności mojej. Od razu mówie, że teraz fot naprawde nie mam jak dać. MUSZE przekonać brata żeby mi pozwolił wgrać fotki na jego kompa. Gordka w Katowicach nie wystawiam, ale w Krakowie:) co jeszcze... hmm.... z takich bardzo ważnych rzeczy to to, że mi sie żarówka w lampie spaliła i za bardzo literek nie widze:PP Mam taką małą lampke w końcu to zawsze coś ;] Iza oj żebys wiedziała :)) Musisz wziąść aparacik a ja Ci będe fotki cykać jak sie będfziesz z Gordim użerała w postawie wystawowej :P Quote
aleb Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='goldenka245']Iza oj żebys wiedziała :)) Musisz wziąść aparacik a ja Ci będe fotki cykać jak sie będfziesz z Gordim użerała w postawie wystawowej :P O nieeeee... :lol: Ale nie martw się, tobie też porobię zdjęcia, ha ha ha :diabloti: A co do KAtowic, to tak czy tak masz się pojawić :razz: Quote
Dobcia Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Cześć Karolina:lol: Widze, ze nie ma nowych fotek, ale starsze są śliczne:loveu: no to czekamy na nowe...;) Quote
Recommended Posts