Jump to content
Dogomania

***=Gordi=*** Golden Retriever :)

Recommended Posts

Posted

aleb napisał(a):
Hehe, ale Figa ma taaakie futro na sobie :lol:
No ale już 1,5 miesiąca pójdzie do fryzjera ;)

Co do spotkanka, to zawsze chętnie, tylko trochę daleko mamy do siebie :P:evil_lol:

Troche :P No, ale wiesz DLA CHCĄCEGO NIC TRUDNEGO:lol:

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Kamcia_14
Posted

A ja się przyłączam do czekania :bigcool:. Goldenko może w między czasie gdy nie ma fotek porobisz jakieś przeróbki z fot które są obecne w galeri .
Np . w programi photofiltre , ściąga się niecałe 2 min. Zupełnie darmowy program :klacz:

Posted

Kamcia_14 napisał(a):
A ja się przyłączam do czekania :bigcool:. Goldenko może w między czasie gdy nie ma fotek porobisz jakieś przeróbki z fot które są obecne w galeri .
Np . w programi photofiltre , ściąga się niecałe 2 min. Zupełnie darmowy program :klacz:

\Bardzo dobry pomysł :) ale ja i tqak niec nie umiem. Brat mnie nauczy w photoshopie :P Kupiłam sobie dziś nowe buty od CB :) a raczej kozaki :) i narciarskie Nordica ;-) i kijki Atomici :P i wogóle było fajnie oprócz wiadomości w galerii Samturi:-(

Posted

Hej Goldenko :loveu:. Szkoda ze nie ma nowych fotek :placz:

PS. Wpadnij do galeri Kamci ( mój podpis) , opiekuje się tą galerią pod nieobecność mojej siostry :multi: Zabiłaby mnie gdybym ją zaniedbała :evil_lol:.

Posted

na kompie brata:cool3: A trudno, dostanie mi się od niego, ale czego się nie robi dla przyjaciół ;-) Jutro postaram się wkleić jakieś fotki ;)
A teraz uciekam szybko, bo musze jechać na taniec hip-hop :-) PozdrAWIAM :*

Posted

Witam po długiej przerwie :P A raczej nieobecności mojej. Od razu mówie, że teraz fot naprawde nie mam jak dać. MUSZE przekonać brata żeby mi pozwolił wgrać fotki na jego kompa. Gordka w Katowicach nie wystawiam, ale w Krakowie:) co jeszcze... hmm.... z takich bardzo ważnych rzeczy to to, że mi sie żarówka w lampie spaliła i za bardzo literek nie widze:PP Mam taką małą lampke w końcu to zawsze coś ;] Iza oj żebys wiedziała :)) Musisz wziąść aparacik a ja Ci będe fotki cykać jak sie będfziesz z Gordim użerała w postawie wystawowej :P

Posted

[quote name='goldenka245']Iza oj żebys wiedziała :)) Musisz wziąść aparacik a ja Ci będe fotki cykać jak sie będfziesz z Gordim użerała w postawie wystawowej :P
O nieeeee... :lol:
Ale nie martw się, tobie też porobię zdjęcia, ha ha ha :diabloti:
A co do KAtowic, to tak czy tak masz się pojawić :razz: