goldenka245 Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 Cześć!:cool3: Powracam ;p Jak na razie mogę powiedzieć tylko, że jeszcze 22 dni do dzierżawy Gracji ;) Fotki wrzucę niebawem :lol: Quote
betty_labrador Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 oo to szybko zlecialo- ten czas oczekiwania na Gracje :) super , cieszymy sie razem z Toba :multi: Quote
goldenka245 Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 [quote name='betty_labrador']oo to szybko zlecialo- ten czas oczekiwania na Gracje :) super , cieszymy sie razem z Toba :multi: Już sie nie moge doczekać ;p ;) Wygrzebałam jakieś staaare zdjęcie, ze stycznia chyba... Quote
basia bonnie Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Domagamy się nowych pięknych fot! :diabloti: Quote
basia bonnie Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Goldence nie działa dogo, jestem jej posłannikiem:evil_lol: i przybywam z nowym fotami:multi: :loveu: Goldenka wróci, to da więcej:diabloti::diabloti::diabloti: Też Cię kocham goldenko:loveu::loveu: Quote
marymek Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Jee, niedźwiedź złoty :multi: On jest kochany :loveu: Mmmmm :loveu: Quote
Tepes Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 łihiii nareszcie nowe fotki:) Śliczny pyszczoch:loveu: Quote
Mi. Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 przypelzlam do Ciebie babo:eviltong: cieszysz sie?:diabloti: nie chce sie powtarzac, pewnie jak zwykle powiem to samo - piekne zdjecia [!] :loveu::loveu::loveu: teraz jestem w szkole ale jak wroce to porobie zdjecia moich rzeczy i wysle Ci z oferka sprzedazy:p pasi?:cool1: Quote
betty_labrador Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 http://img169.imageshack.us/img169/667/goorduio0.jpg sliczny!!! :loveu: no wlasnie co jest jej z tym dogo? tez mi ostatnio mowila ze jej cos szwankuje :roll: Quote
Luzia Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 ja mam w odnośnikach stronę z panelem użytkowania i zapamiętane mam swoje logowanie i jeszcze ani razu nie miałam problemów z dogo :razz: Quote
goldenka245 Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 Acctiually napisał(a):Oooo jaka mordusia betty_labrador napisał(a):sie wysililas Bardzo:lol: pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Ślinka Glucik:eviltong: ewatr napisał(a):gdziescie znikli ???? Dogo nam nie działało basia bonnie napisał(a):Domagamy się nowych pięknych fot! :diabloti: :diabloti: basia bonnie napisał(a):Goldence nie działa dogo, jestem jej posłannikiem:evil_lol: i przybywam z nowym fotami:multi: :loveu: Goldenka wróci, to da więcej Też Cię kocham goldenko Dzięki:cool3: Ja cię nie kocham:diabloti::evil_lol: marymek napisał(a):Jee, niedźwiedź złoty :multi: On jest kochany :loveu: Mmmmm :loveu: Tak jak Rolfunio:loveu: Kiedy wpadasz na tą herbatkę?:eviltong: Acctiually napisał(a):łihiii nareszcie nowe fotki:) Śliczny pyszczoch:loveu: Zaraz (chyba;P) będą następne:) Mi. napisał(a):przypelzlam do Ciebie babo:eviltong: cieszysz sie?:diabloti: nie chce sie powtarzac, pewnie jak zwykle powiem to samo - piekne zdjecia [!] :loveu: teraz jestem w szkole ale jak wroce to porobie zdjecia moich rzeczy i wysle Ci z oferka sprzedazy pasi?:cool1: Baaardzo się ciesze :evil_lol: Dziękuję:cool3: Jeszcze i tak mi wszystkiego nie wysłałaś! A fe!:diabloti: aleb napisał(a):Nareszcie jakieś nowe fotki :) Śliczny Gorduś! Hej:loveu: Jak matura?;) betty_labrador napisał(a):http://img169.imageshack.us/img169/667/goorduio0.jpg sliczny!!! :loveu: no wlasnie co jest jej z tym dogo? tez mi ostatnio mowila ze jej cos szwankuje Już jest ok;d Luzia&Funia napisał(a):ja mam w odnośnikach stronę z panelem użytkowania i zapamiętane mam swoje logowanie i jeszcze ani razu nie miałam problemów z dogo :razz: Musiałam pokasować emotki ;/ Quote
goldenka245 Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 Jedno z wczoraj:evil_lol: Bo nic mi fajnego nie wyszło ;/ Quote
marymek Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Tak jak Rolfunio:loveu: Kiedy wpadasz na tą herbatkę?:eviltong: Chyba dopiero w czasie wakacji. Ale pamiętaj że piję Sagę :loveu: Quote
goldenka245 Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 basia bonnie napisał(a):Śliczny kwiatuszek:loveu::loveu: Dziękuję:cool3: marymek napisał(a):Chyba dopiero w czasie wakacji. Ale pamiętaj że piję Sagę :loveu: Tak, wiem wiem:cool3: Quote
betty_labrador Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 hurra juz jest ok :multi: i tylko 1 maly kwiatuszek :roll: :loveu: :D Quote
goldenka245 Posted May 17, 2008 Author Posted May 17, 2008 betty_labrador napisał(a):hurra juz jest ok :multi: i tylko 1 maly kwiatuszek :roll: :loveu: :D Ale jestem niedobra nie?:diabloti: Acctiually napisał(a):Ooo jaki kwiatuch:) ładny prawda?:cool3::diabloti: Kto mi kupi dłuższy obiektyw?:placz::diabloti: Takie jakieś... nie podoba mi się :P Gordkowych żadnych fajnych nie mam :( Takie tylko, brzydkie i w ogóle, ale mało go tutaj ;P Quote
Recommended Posts