Jump to content
Dogomania

***=Gordi=*** Golden Retriever :)

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak moge być jak od Tomka pisze :( Jestem uzależniona od gg :] Boje sie, że mi zaraz ściany rozwali od czegoś :lol: Albo, że sie mama wkurzy xD Wiecie co? Zaczyna mnie wkurzać nabojanie postów na offie...

Posted

Cześć,
no tak off to jest zawalanie serwera na okrągło. Tzn. wiele tematów jest w porządku, osoby mogą się tam poznać, rozluźnić, w końcu nie wiele różni się od 'foto blogów'. Tylko po co tematy z paroma setkami postów o twórczej treści 'dzień dobry'? :roll:

Guest Kamcia_14
Posted

Goldenko może jakieś nowe fotki :razz:. Przydało by sie odświerzyć asortyment :razz:. Goldenko czyżby małe uzależnienie od gg .
Witaj w klubie :multi:. A tak troszkę zbaczając z tamatu to Posty typu dzień dobry lub dobranoc strasznie mnie wkurzają :angryy:. Na offa też nie wchodze bo po co ?
Praktycznie jest to nabijanie postów . Oczywiście nie chodzi mi o wszystkie tematy ale typowym nabijaniem postów jest gra w skojarzenia.

PS. Wpadnijcie do nas do galeri :loveu: .

Posted

czesc Krolinko :D:D
no dawno nas nie bylo ale Ciebie tez wiec sie tak bardzo nie przejmuje :evil_lol::evil_lol: co tam slychac?? no i kiedy bedziesz i kiedy nowe fotki?? :D:D

Posted

Witamy :) Nie wiem kjiedy nowe foteczki będą to zależy kiedy mi będe miała net na swoim kompie... Teraz pisze (jak njuż wiecie) od brata cały czas, ale tu nie moge wgrać fotek więc wiecie ;-) Kurcze mam takie zaległości w galeriach, że szkoda gadać.. postaram się teraz na chwilke poodwiedzać, bo jeszcze mam zadanie z polaka:roll:

Posted

anka11 napisał(a):
aha :( no trudno poczekamy troche na nowe fotki :( a tak pozatym to Ty w ogole jetes na gg czasem ?? :D:D

Nie bo siedze u brata i nie mam u niego założonego konta ;-) Ide sie go zapytać czy na chwile moge :D
P.S Nie chce pisać posta pod postem. MOGE! Piszcie :)

Guest Kamcia_14
Posted

Pogaduszki pogaduszkami ale Goldenko weź no zrób coś z tymi fotami

A tak apropos to masz już ferie prawda ?

Ja dziś rozpoczęłam ferie !! WESOŁYCH FERI ŻYCZĘ WSZYSTKIM :Dog_run:

Pzdr. Kika i Kamcia :ylsuper:

Posted

O, goldenko mamy ferie w tym samym czasie ;)

A z tymi fotkami to coś słabo :lol: :mad:

Na zachętę, żebyś wstawiła swoje, wstawiam zdjęcie mojej Figi :razz:

(od razu mówię, że nie jest ostrzyżona :lol: )

Posted

Hehe, ale Figa ma taaakie futro na sobie :lol:
No ale już 1,5 miesiąca pójdzie do fryzjera ;)

Co do spotkanka, to zawsze chętnie, tylko trochę daleko mamy do siebie :P:evil_lol: