goldenka245 Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 aleb napisał(a):Alee dużoooo:rolleyes: :diabloti: Wystarczająco:diabloti: Głodny lud=posłuszny lud:diabloti: betty_labrador napisał(a):wow snieg!!!!!!!!!!!!!!! :eek2::evil_lol: Quote
BBeta Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Jedna fota? Pfff... Chyba sobie żartujesz :shake: Quote
infers Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Elo! Może więcej fotek!:evil_lol: Zapraszam do mojej galerii! Quote
BBeta Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 LeCoyotte napisał(a):co ja widze! zdjecie!! az jedno:multi: Karolina nas rozpieszcza :loveu: Quote
LeCoyotte Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 BBeta napisał(a):Karolina nas rozpieszcza :loveu: och ach:loveu: Quote
goldenka245 Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 BBeta napisał(a):Jedna fota? Pfff... Chyba sobie żartujesz :shake: Kocham Cię:loveu: infers1995 napisał(a):Elo! Może więcej fotek!:evil_lol: Zapraszam do mojej galerii! Hej!:) Może będzie więcej, coś dużo osób się o nie upomina:cool3: Zaraz do Was wpadnę:) LeCoyotte napisał(a):co ja widze! zdjecie!! az jedno:multi: Radochaaaa:diabloti: BBeta napisał(a):Karolina nas rozpieszcza :loveu: Mrruuuu:diabloti::diabloti::evil_lol: LeCoyotte napisał(a):och ach:loveu: uuhhh ehh:eviltong: Justys95 napisał(a):Daj więcej, bo się zaczynam obrażać, phi! Afff...:diabloti: Dobra, postaram się coś wstawic, ale nie mam programu do zmniejszania:angryy: Więc pomniejszane beda w imageshacku:evil_lol: PS poszedł się paść:diabloti: po formacie:eviltong: Quote
goldenka245 Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 Gordi lubi pokazywać tyłek:diabloti: Nie mam żadnych fajnych zdjęć... Kurde i to są efekty pomniejszania w imageshacku....:/ Muszę linkiem wstawić... Quote
betty_labrador Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 wow, ale ekstra widoczek :loveu: wsam raz do namalowania-te kolory sa swietne ! dawaj wiecej i nie marudz :evil_lol: Quote
Anecioreczek Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Karolina grzecznie Ci powiem.... Wstawiaj ***** zdjecia:cool3::cool3: Quote
infers Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Dawaj foty!:mad:W górach mieszkasz:cool3:!Zazdro!:diabloti: Quote
marymek Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 infers1995 napisał(a):Dawaj foty!:mad:W górach mieszkasz:cool3:!Zazdro!:diabloti: I to w jakich górach :razz: W mojej kochanej Porąbce :loveu: Karola - ja tam jeżdże od 15 lat (czyli od zawsze), aż dziw że wcześniej się nie spotkałyśmy :cool1: Quote
Tepes Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Łooooo cudny widok:) No ale juz nie był by tak piękny jakby nie było tam Gordiego:loveu: Quote
ewatr Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [quote name='Acctiually']Łooooo cudny widok:) No ale juz nie był by tak piękny jakby nie było tam Gordiego:loveu: Chociaz tyłka Gordiego :evil_lol:;) witamy :loveu::loveu::loveu:Pancie i jej złotego goldka !!! Quote
Mi. Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 A ja czekam na konne foty i witam się ocz :smile: ja też:diabloti: Quote
goldenka245 Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 [quote name='betty_labrador']wow, ale ekstra widoczek :loveu: wsam raz do namalowania-te kolory sa swietne ! dawaj wiecej i nie marudz :evil_lol: Hej! ;) To maluj:D [quote name='Anecioreczek']Karolina grzecznie Ci powiem.... Wstawiaj ***** zdjecia:cool3: Hej maj low :diabloti: [quote name='infers1995']Dawaj foty!:mad:W górach mieszkasz:cool3:!Zazdro!:diabloti: Hej.... :PPP [quote name='marymek']I to w jakich górach :razz: W mojej kochanej Porąbce :loveu: Karola - ja tam jeżdże od 15 lat (czyli od zawsze), aż dziw że wcześniej się nie spotkałyśmy :cool1: Hej :** Kiedy znów przyjedziesz? W wakacje miałąś być na Sagę malinową(?):mad: [quote name='Acctiually']Łooooo cudny widok:) No ale juz nie był by tak piękny jakby nie było tam Gordiego:loveu: Hej! :) hahaha duuupy Gordiego:P;) [quote name='ewatr']Chociaz tyłka Gordiego :evil_lol:;) witamy :loveu:Pancie i jej złotego goldka !!! Hej Ewuś:loveu: [quote name='Justys95']Świetne zdjęcie, więcej! :loveu: Hej:D [quote name='Dorkaa']A ja czekam na konne foty i witam się ocz :) Heloł:) [quote name='Mi.'] ja też:diabloti: Oooo witam:loveu:http://img218.imageshack.us/my.php?image=dsc85645645645227rd5.jpg Na zachętę... :P nie chce mi sie pomniejszać:D Łabędzie;];];] Musiałam pokasować emotki... Quote
marymek Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Ale złotko cudne :loveu::loveu: Hej :** Kiedy znów przyjedziesz? W wakacje miałąś być na Sagę malinową(?):mad: Ni wiem kiedy przyjade znowu :-( Pewnie dopiero jak woda w rzece bedzie już ciepła :loveu: Wytaplamy się i wpadniemy na sage :D Quote
Magot Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Karola szaleje:multi: Dała 2 zdjęcia:multi::multi: Quote
Bewarka Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 :eek: :eek: :eek: hura...:rolleyes: [to było dopowiedzenie do postu Magdy, ale zapomniałam zacytować :)] Quote
Recommended Posts