goldenka245 Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 [quote name='bonita']Przyszłąm CIę zobaczać :) http://img505.imageshack.us/img505/2706/grpc6.jpg A co to za OBCY którzy Cię otoczyli:diabloti::evil_lol: No właśnie nie wiem:oops: A powinnam się ich bać?:diabloti: Quote
betty_labrador Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 fajne nowe fotki Krolinko :loveu: takie zimowe :diabloti: Quote
betty_labrador Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='goldenka245'] Mój talent w ogóle sie nie rozwija:diabloti: Ale zapraszam częsciej:cool3: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: oh to stwierdzenie roku 2008 :razz::diabloti::lol: jak przyjade do Ciebie bede mogla sobie na niej pojezdzic? :loveu: (czemu nie doczyszczona z zaschniętego błota? :diabloti: ) http://img301.imageshack.us/img301/6482/siwaamo2.jpg jest piekna.. ile kosztuje u Was jazda godzinna? http://img175.imageshack.us/img175/8857/gordziivegrr1.jpg ale ona mala przy Gordim :-o naprawde labki sa takie male? :/ czy to suki sa tak male? Quote
goldenka245 Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 [quote name='betty_labrador']fajne nowe fotki Krolinko :loveu: takie zimowe :diabloti: Wiem, wiem:loveu: :diabloti: [quote name='betty_labrador']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: oh to stwierdzenie roku 2008 :razz::diabloti::lol: :siara: :diabloti: jak przyjade do Ciebie bede mogla sobie na niej pojezdzic? :loveu: (czemu nie doczyszczona z zaschniętego błota? :diabloti: ) http://img301.imageshack.us/img301/6482/siwaamo2.jpg Będziesz mogła :D Jak to niedoczyszczona:diabloti: jest piekna.. ile kosztuje u Was jazda godzinna? http://img175.imageshack.us/img175/8857/gordziivegrr1.jpg ale ona mala przy Gordim :-o naprawde labki sa takie male? :/ czy to suki sa tak male? No nie wiem! może to te suki? (:diabloti:) Quote
LeCoyotte Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 czesc Godenka:D co tu tak cicho? :mad: [quote name='Matusz']nie rozumiem zupełnie po co te kółka.... :diabloti::diabloti::eviltong::eviltong: te kolka nie sa takie czarne, jak sie rozjasni w programie graficznym to widac kto sie tam kryje:diabloti::diabloti::diabloti: pozdro:cool1: Quote
bonita Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='goldenka245']No właśnie nie wiem:oops: A powinnam się ich bać?:diabloti: Ja myślę że tak, nie wyglądają przyjażnie:diabloti::evil_lol: Fotek więcej chcem :D Quote
goldenka245 Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 LeCoyotte napisał(a):czesc Godenka:D co tu tak cicho? :mad: te kolka nie sa takie czarne, jak sie rozjasni w programie graficznym to widac kto sie tam kryje:diabloti::diabloti::diabloti: pozdro:cool1: KOJOT!!!!!! Jak to odryłeś?:evil_lol: Quote
goldenka245 Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Cześć gaduły :evil_lol: Hej Laska:loveu::evil_lol: No a co u nas.... Byłam dziś z młodym u weterynarza.... Z zapaleniem uszu. Mój tata będzie mu musiał codziennie robić dwa zastrzyki do karku i po 5 kropel jakiejś zawiesiny na każde ucho...Mam nadzieję, że mu się poprawi:roll: Quote
madzia828 Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 oj uszka chore:-( z Bolerem tez to niedawno przerabiałam dostał antybiotyk do uszka też zawiesina ale pomogło;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Nie mów tak do mnie :evil_lol: Ojej, biedactwo :-( I zastrzyki.... aż tak niedobrze? Trzymamy kciuki! Quote
goldenka245 Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 [quote name='madzia828']oj uszka chore:-( z Bolerem tez to niedawno przerabiałam dostał antybiotyk do uszka też zawiesina ale pomogło;) To super, że Bolerkowi pomogło ;) Mam nadzieję, że Gordkowi też pomoże ;) [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Nie mów tak do mnie :evil_lol: Ojej, biedactwo :-( I zastrzyki.... aż tak niedobrze? Trzymamy kciuki! Czemu mam tak do Ciebie nie mówić?:loveu::diabloti: Te zastrzyki to chyba jakieś antybiotyki czy coś ;p Chcecie Gordusia??? Quote
goldenka245 Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 [quote name='betty_labrador']coz to za slodki ryjek :loveu: A taki :loveu: Quote
betty_labrador Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 a tu ....jeszcze slodszy (zamaluj jego pyszczek w takie czarne kolko, jak to robisz z ludzmi stojacymi na zdjeciu kolo Ciebie :evil_lol: ) Quote
goldenka245 Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 betty_labrador napisał(a):a tu ....jeszcze slodszy (zamaluj jego pyszczek w takie czarne kolko, jak to robisz z ludzmi stojacymi na zdjeciu kolo Ciebie :evil_lol: ) Hahahahahahaha.... Zawsze będziesz mi to wypominać?:evil_lol: hahah:eviltong: :cool1: Quote
betty_labrador Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 goldenka245 napisał(a):Hahahahahahaha.... Zawsze będziesz mi to wypominać?:evil_lol: hahah:eviltong: no do konca Twego czarno zakółkowanego życia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
goldenka245 Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 betty_labrador napisał(a):no do konca Twego czarno zakółkowanego życia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :diabloti: Quote
betty_labrador Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 hehe nowe fotki, coz sie stalo pani Krolino-Tunczykowa? :> ah ten Gordik niach niach ^^ i wyniachal cos w powietrzu (stare tunczyko-pomidory :evil_lol: ) Quote
goldenka245 Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 Acctiually napisał(a):Włosy rozwiewa mu wiatr:loveu: ooo heloł!:loveu: betty_labrador napisał(a):hehe nowe fotki, coz sie stalo pani Krolino-Tunczykowa? :> ah ten Gordik niach niach ^^ i wyniachal cos w powietrzu (stare tunczyko-pomidory :evil_lol: ) Hahahaha już mi sie nie fce wstawiac:eviltong: Quote
betty_labrador Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 cos Ty powiedziala!!!!! Wstawiaj juz! bo wiecej Ci nie zakółkuje nic na czarno (szantaż :cool: ) Quote
goldenka245 Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 betty_labrador napisał(a):cos Ty powiedziala!!!!! Wstawiaj juz! bo wiecej Ci nie zakółkuje nic na czarno (szantaż :cool: ) A czy ty mi coś kiedykolwiek kółkowałaś???:evil_lol: Quote
Bewarka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 O, jaka fajna łobroża, idealna dla takiego mężczyzny jak Gordi :eviltong: Quote
goldenka245 Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 Justys95 napisał(a):O, jaka fajna łobroża, idealna dla takiego mężczyzny jak Gordi :eviltong: BOSKO W NIEJ WYGLĄDA! Cicho:D:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts