pinczerka_i_Gizmo Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Żałujcie, że Was wczoraj nie było :diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Ja pisałam z myślą o Karolinie i Gordim :oops: Bo wczoraj w B-B był spacer Dogomaniaków, a oni się w ostatnim momencie rozmyślili ;) Quote
Nayantara Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 ale wy to macie u nas nigdy nie idzie zoorganizować Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Maziak&Negra napisał(a):ale wy to macie u nas nigdy nie idzie zoorganizować Chcieć to móc... ;) Quote
Waxy Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Witam, witam mnie tu jeszcze nie było :loveu::loveu::loveu: Gordi jest piękny! :loveu: Zdjęcia też piękne :loveu: ! Nikon? A jaki :evil_lol: ? Quote
goldenka245 Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 Maziak&Negra napisał(a):WIEELLLKIE mizianko dla gordusia.... jak się czujecie Hej! A dosyć dobrze, tylko ja przeziębiona:roll: Viz napisał(a):Przyłączam się do mizianka. Dawno mnie nie było, ale nadrabiam. :evil_lol: Heeej!:buzi: Mnie u Ciebie też dawno nie było:oops: Muszę się poprawić!;) pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Żałujcie, że Was wczoraj nie było :diabloti: O właśnie! Jak było? ;) Maziak&Negra napisał(a):czemu? byłam wczoraj :evil_lol: pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Ja pisałam z myślą o Karolinie i Gordim :oops: Bo wczoraj w B-B był spacer Dogomaniaków, a oni się w ostatnim momencie rozmyślili ;) Nie miałam jak wrócić! Przenocowałabyś mnie?:diabloti: Waxy napisał(a):Witam, witam mnie tu jeszcze nie było :loveu::loveu::loveu: Gordi jest piękny! :loveu: Zdjęcia też piękne :loveu: ! Nikon? A jaki :evil_lol: ? Witamy! ;) Nikon D50 :) Zapraszamy częściej!:multi: Quote
Waxy Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Dzięki za odpowiedź, bo właśnie chcę zakupić aparat ale nie wiem jaki, ten robi wrażenie co widać na zdjęciach :loveu: Jasne spróbujemy często was odwiedzać:razz: Macie bosko.. bo macie śnieg :evil_lol: Quote
goldenka245 Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 Waxy napisał(a):Dzięki za odpowiedź, bo właśnie chcę zakupić aparat ale nie wiem jaki, ten robi wrażenie co widać na zdjęciach :loveu: Jasne spróbujemy często was odwiedzać:razz: Macie bosko.. bo macie śnieg :evil_lol: Dziś już nie ma śniegu:placz: Quote
Waxy Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 uuu a u nas zaczął padać i jest zimno :evil_lol: Quote
Magot Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 goldenka245 napisał(a):Dziś już nie ma śniegu:placz: Chętnie oddam:angryy: U nas jest go już za dużo:angryy: Quote
Alicja Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [FONT=Arial];)witanko....odpisałam na gg[/FONT] Quote
goldenka245 Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 [quote name='Waxy']uuu a u nas zaczął padać i jest zimno :evil_lol: Daaaj śnieeg :p [quote name='magda_drakkar']Chętnie oddam:angryy: U nas jest go już za dużo:angryy: To daj:cool3: [quote name='Alicja'][FONT=Arial];)witanko....odpisałam na gg[/FONT] Ok, dzięki! ;) [quote name='Luzia&Funia']A ja gratuluję 250 strony :multi::cool3: :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='goldenka245'] Nie miałam jak wrócić! Przenocowałabyś mnie?:diabloti:[/quote] Pewnie, że tak :diabloti: Wątpisz? :razz: :evil_lol: Quote
goldenka245 Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Pewnie, że tak :diabloti: Wątpisz? :razz: :evil_lol:[/quote] Jaaaa? A skądże! :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='goldenka245']Jaaaa? A skądże! :diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] Wiedziałam :loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol: Quote
Magot Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='goldenka245'] To daj:cool3: :loveu:[/quote] Już się topi:eviltong: Quote
goldenka245 Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='magda_drakkar']Już się topi:eviltong:[/quote] To nie ce! Wiecie, że ja mam jeszcze zdj. z sylwestra, a w ogóle ich tu nie wstawiałam?:evil_lol: Quote
Waxy Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 To na co czekasz? :evil_lol: Wstawiaj, już je tu widzę! :evil_lol: Quote
aaliw Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Ja chce zobaczyc zdjecia z Sylwestra :mad: A Gordi tez tam byl?? :lol: Quote
Magot Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='aaliw']Ja chce zobaczyc zdjecia z Sylwestra :mad: A Gordi tez tam byl?? :lol:[/quote] Własnie:cool3: Mam nadzieje, że go nie spiłaś? :razz: Quote
aaliw Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Goldenka, a ty juz wytrzezwialas po tym sylwestrze?? Nadal czekam na zdjecia Quote
Recommended Posts