Jump to content
Dogomania

***=Gordi=*** Golden Retriever :)

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:loveu:ale slicznie wyszedł na tej fotce

Dziekuje :)
ß@$!@ napisał(a):
Daj!Daj!Daj! Naszego szampana! Daj!Daj!Daj!:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ChaCha!

A dam :D Ale potem ;]

Posted

hejka ;) super foty ;) tylko malo .... :P
buhahaha z tymi pedofilami super:evil_lol::evil_lol: ja kiedys jak bylam jeszcze mniejsza i chodzilam z moim wujkiem i moja siostra na lake to mielismy tez taki plan na wszelki wypadek :P cos takiego : jak bedzie jeden (ale bedzie np chcial nam cos zrobic) to moj wujek kopie po calym ciele moja siostra skacze na glowe a ja w.... wiecie co :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale to dawno bylo (tylko dodam ze moj wujek mial ok 16 lat albo cos ;p)
pozdrawiam :)

Posted

Cerber napisał(a):

ojej jaka boska foteczka... jaki misu kochany tam se siedzi i trzyma coś w pysiu swoim... zakochałam sie...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Oj... jakbyś wiedziała jak on nienawidzi jednego mojego ruchu... MIZI MIZI w NOCHAL... ;-)

Posted

Dobra Baśkowa :P Oto szampan i nasz stół i talerzyk:evil_lol: (musze podpisać :D )
Oto naz wysoko procentowy szampan:eviltong: Mieliśmy aż dwa, więc byłyśmy tak nachlane, że szkoda gadać, ale lepiej nie mówie:evil_lol:
Tu poniżej talerz zalany soczkiem:cool1: Ktoś chce troche? :razz:

eckhmm.... ;] ;] ;]
A tutaj suto zastawiony stolik ;]

Te zdjęcia chyba nie wymagają komentarza więc przejdźmy dalej ;]
Dziś byłam z piesem na spacerze-wiadomo gdzie ;] Gdy wracałam spotkałam Baśke z Bonnie (już sama nie wiem jak sie to pisze raz Boni a raz Bonnie a raz to nie wiem xP )
To foteczka Basikowej z Bonnie i Gordkiem:
:cool3: Tak, z Gordiego URODZONY MODEL... ;]
Mi sie to podoba:loveu:
Gordi zobaczył ujadającego psa od "Szynki" ;-)
Nie wiem co napisać ;-)

Narazie tyle foteczek :) Pozdrawiamy :)

Posted

betty_labrador napisał(a):
hmmmm..... "szukam tuńczyka w trawie?" :cool3: :cool3: :diabloti: :diabloti:

buahahaha..... ta znów z tuńczykiem:evil_lol: Eh... ja specjalnie z fotami szampana a tu tak pusto :razz: Teraz skorzystałam z okazji,że brat chwile odszedł od kompa i temu jestem a tak to bym na Wasze galerie powchodziła, ale nie da rady :(

Posted

Nie, bo Basia mi nie zrobiła:eviltong: Dobra na następny raz sesja ze mną, bo mam jeszcze jej 2 foty. Dzisiaj też byłyśmy na spacerze i taki gostek puszczał latawiec i specjalnie nieby nas chciał nim walnąć :evil_lol: Ale to taki duuużyyy ;-)

Posted

[quote name='goldenka245']Dobra Baśkowa :P Oto szampan i nasz stół i talerzyk:evil_lol: (musze podpisać :D )
Oto naz wysoko procentowy szampan:eviltong: Mieliśmy aż dwa, więc byłyśmy tak nachlane, że szkoda gadać, ale lepiej nie mówie:evil_lol:
Tu poniżej talerz zalany soczkiem:cool1: Ktoś chce troche? :razz:

eckhmm.... ;] ;] ;]
A tutaj suto zastawiony stolik ;]

Te zdjęcia chyba nie wymagają komentarza więc przejdźmy dalej ;]
Dziś byłam z piesem na spacerze-wiadomo gdzie ;] Gdy wracałam spotkałam Baśke z Bonnie (już sama nie wiem jak sie to pisze raz Boni a raz Bonnie a raz to nie wiem xP )
To foteczka Basikowej z Bonnie i Gordkiem:
:cool3: Tak, z Gordiego URODZONY MODEL... ;]
Mi sie to podoba:loveu:
Gordi zobaczył ujadającego psa od "Szynki" ;-)
Nie wiem co napisać ;-)

Narazie tyle foteczek :) Pozdrawiamy :)
heeeej
ale on jest bosssski!!!
to mój ideał goldenka!!!!
po prostu cudeńko!!!
złoty goldenek:loveu: :loveu:

Posted

anka11 napisał(a):
czesc Karolino ;)
ps. jak to bylo Krolina czy jak?? :D:D

Krolinka ;-) hehe... Ja fotek nowych nie mam jakieś z przed 3 ni chyba, ale teraz nie mam czasu wstawić.... Musicie cierpliwie poczekać ;-)