Alicja Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 :loveu:ale slicznie wyszedł na tej fotce Quote
basia bonnie Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Daj!Daj!Daj! Naszego szampana! Daj!Daj!Daj!:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ChaCha! Quote
goldenka245 Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::loveu:ale slicznie wyszedł na tej fotce Dziekuje :) ß@$!@ napisał(a):Daj!Daj!Daj! Naszego szampana! Daj!Daj!Daj!:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ChaCha! A dam :D Ale potem ;] Quote
Laguna007 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Gordi jestes cudny:):) uwielbiam goldenki:):) łądnie Ci w niebieskim:):) pozdrawiamy gorąco ja z Sonią:):) Quote
Samturia Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 goldenka245 napisał(a):Wiem :P "co ty mi tu pokazujesz?! Widziałam większe!" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
aleb Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 goldenka fajne foty, ale mało ich :eviltong: Ale fotki szampana możesz wstawić :razz: Quote
DiDDlina85 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Co tam u Gordiego?? Widze nowe zdjęcia:D.. Pozdrowionka!! Quote
anka11 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 hejka ;) super foty ;) tylko malo .... :P buhahaha z tymi pedofilami super:evil_lol::evil_lol: ja kiedys jak bylam jeszcze mniejsza i chodzilam z moim wujkiem i moja siostra na lake to mielismy tez taki plan na wszelki wypadek :P cos takiego : jak bedzie jeden (ale bedzie np chcial nam cos zrobic) to moj wujek kopie po calym ciele moja siostra skacze na glowe a ja w.... wiecie co :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale to dawno bylo (tylko dodam ze moj wujek mial ok 16 lat albo cos ;p) pozdrawiam :) Quote
Cerber Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 ojej jaka boska foteczka... jaki misu kochany tam se siedzi i trzyma coś w pysiu swoim... zakochałam sie...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
goldenka245 Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Cerber napisał(a): ojej jaka boska foteczka... jaki misu kochany tam se siedzi i trzyma coś w pysiu swoim... zakochałam sie...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Oj... jakbyś wiedziała jak on nienawidzi jednego mojego ruchu... MIZI MIZI w NOCHAL... ;-) Quote
basia bonnie Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Gdzie foty szampana?! :mad::mad: Dawaj! Dawaj! :evil_lol: Quote
goldenka245 Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 Dobra Baśkowa :P Oto szampan i nasz stół i talerzyk:evil_lol: (musze podpisać :D ) Oto naz wysoko procentowy szampan:eviltong: Mieliśmy aż dwa, więc byłyśmy tak nachlane, że szkoda gadać, ale lepiej nie mówie:evil_lol: Tu poniżej talerz zalany soczkiem:cool1: Ktoś chce troche? :razz: eckhmm.... ;] ;] ;] A tutaj suto zastawiony stolik ;] Te zdjęcia chyba nie wymagają komentarza więc przejdźmy dalej ;] Dziś byłam z piesem na spacerze-wiadomo gdzie ;] Gdy wracałam spotkałam Baśke z Bonnie (już sama nie wiem jak sie to pisze raz Boni a raz Bonnie a raz to nie wiem xP ) To foteczka Basikowej z Bonnie i Gordkiem: :cool3: Tak, z Gordiego URODZONY MODEL... ;] Mi sie to podoba:loveu: Gordi zobaczył ujadającego psa od "Szynki" ;-) Nie wiem co napisać ;-) Narazie tyle foteczek :) Pozdrawiamy :) Quote
betty_labrador Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 [quote name='goldenka245'] Nie wiem co napisać ;-) hmmmm..... "szukam tuńczyka w trawie?" :cool3: :cool3: :diabloti: :diabloti: Quote
goldenka245 Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 betty_labrador napisał(a):hmmmm..... "szukam tuńczyka w trawie?" :cool3: :cool3: :diabloti: :diabloti: buahahaha..... ta znów z tuńczykiem:evil_lol: Eh... ja specjalnie z fotami szampana a tu tak pusto :razz: Teraz skorzystałam z okazji,że brat chwile odszedł od kompa i temu jestem a tak to bym na Wasze galerie powchodziła, ale nie da rady :( Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Świetne zdjęcia!!! :) :) :) Tylko następnym razem podpisuj się gdzies w rogu zdjęcia, bo tak to wszyscy skupiają się na napisie, nie na samym zdjęciu ;) Quote
basia bonnie Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Haha super, ze dałaś ! :evil_lol::evil_lol: Tylko to ze mną :oops: jak ja wyszłam...:angryy::-(:oops::roll::evil_lol: hehe, daj mi potem na gg foty bonnie i daj filmik na jakąś strone :evil_lol: Quote
Samturia Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 ja tez miałąm piccolo ale nie było wiśniowego,.... :( Quote
anka11 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 hejka :D super foty ;p ale jak dalas z Basia to trzeba bylo dac tez siebie :eviltong::eviltong: pozdro Quote
goldenka245 Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 Nie, bo Basia mi nie zrobiła:eviltong: Dobra na następny raz sesja ze mną, bo mam jeszcze jej 2 foty. Dzisiaj też byłyśmy na spacerze i taki gostek puszczał latawiec i specjalnie nieby nas chciał nim walnąć :evil_lol: Ale to taki duuużyyy ;-) Quote
Paulina_mickey Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='goldenka245']Dobra Baśkowa :P Oto szampan i nasz stół i talerzyk:evil_lol: (musze podpisać :D ) Oto naz wysoko procentowy szampan:eviltong: Mieliśmy aż dwa, więc byłyśmy tak nachlane, że szkoda gadać, ale lepiej nie mówie:evil_lol: Tu poniżej talerz zalany soczkiem:cool1: Ktoś chce troche? :razz: eckhmm.... ;] ;] ;] A tutaj suto zastawiony stolik ;] Te zdjęcia chyba nie wymagają komentarza więc przejdźmy dalej ;] Dziś byłam z piesem na spacerze-wiadomo gdzie ;] Gdy wracałam spotkałam Baśke z Bonnie (już sama nie wiem jak sie to pisze raz Boni a raz Bonnie a raz to nie wiem xP ) To foteczka Basikowej z Bonnie i Gordkiem: :cool3: Tak, z Gordiego URODZONY MODEL... ;] Mi sie to podoba:loveu: Gordi zobaczył ujadającego psa od "Szynki" ;-) Nie wiem co napisać ;-) Narazie tyle foteczek :) Pozdrawiamy :) heeeej ale on jest bosssski!!! to mój ideał goldenka!!!! po prostu cudeńko!!! złoty goldenek:loveu: :loveu: Quote
goldenka245 Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 [quote name='Paulina_mickey']heeeej ale on jest bosssski!!! to mój ideał goldenka!!!! po prostu cudeńko!!! złoty goldenek:loveu: :loveu: Dziękujemy :) Jutro..eee... jutro jest chyba środa, więc myśle, że będą nowe fotki :D Zapraszam was także na aukcje dla Diunki (Esterkowej) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2781290#post2781290 Quote
anka11 Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 czesc Karolino ;) ps. jak to bylo Krolina czy jak?? :D:D Quote
goldenka245 Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 anka11 napisał(a):czesc Karolino ;) ps. jak to bylo Krolina czy jak?? :D:D Krolinka ;-) hehe... Ja fotek nowych nie mam jakieś z przed 3 ni chyba, ale teraz nie mam czasu wstawić.... Musicie cierpliwie poczekać ;-) Quote
goldenka245 Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 Przepraszam Was za zdjęciowe braki, ale chwilowo kompa brak, bo teraz od brata pisze... Quote
Recommended Posts