Sweet Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 o to fajnie:) w takim razie bedziemy czekac na zdjecia:) mnie i tak nie ma od poniedziałku wiec nie bede długo czekac:D:D a my ejstesmy niegrzeczni? no wiesz co:evil_lol: Quote
goldenka245 Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 Załatwianie potrzeb fizjologicznych :diabloti: :eviltong: :) Ależ mam modela:diabloti: Quote
goldenka245 Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']o to fajnie:) w takim razie bedziemy czekac na zdjecia:) mnie i tak nie ma od poniedziałku wiec nie bede długo czekac:D:D a my ejstesmy niegrzeczni? no wiesz co:evil_lol: Zlitowałam się i dam jeszcze kilka:diabloti: A gdzie jedziesz? ;) :cool3: A teraz wybywam :P Quote
Sweet Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 super foty:D:D a ja na zlot dogomaniaków sie wybieram:D:D Quote
Bewarka Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Śliczne szeleczki :loveu: http://img301.imageshack.us/img301/3083/91744465mm3.jpg Jak mogłaś...:diabloti: Quote
Tepes Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 No tak po wysikaniu trzeba zrobić siup siup łapami:D Fajny ma komplet:) Quote
Dorkaa Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Miłego wyjazdu :loveu: :loveu: wyMiziaj Goldiego :loveu: Quote
marymek Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 GoRdiego Dorka :eviltong: No to udanego wyjazdu :loveu: Wypocznijcie, a jak wrócisz to planujemy porąbkowy spacer :cool3: Quote
Dorkaa Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 marymek napisał(a):GoRdiego Dorka :eviltong: No to udanego wyjazdu :loveu: Wypocznijcie, a jak wrócisz to planujemy porąbkowy spacer :cool3: Faktycznie :evil_lol: :modla: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Świetne zdjęcia :loveu: Ale to niesprawiedliwe, bo pierwsze najciekawsze zdjęcie mi się otwiera tylko w 1/5 (sama góra) :shake: :p Quote
goldenka245 Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']super foty:D:D a ja na zlot dogomaniaków sie wybieram:D:D [quote name='Justys95']Śliczne szeleczki :loveu: http://img301.imageshack.us/img301/3083/91744465mm3.jpg Jak mogłaś...:diabloti: [quote name='Acctiually']No tak po wysikaniu trzeba zrobić siup siup łapami:D Fajny ma komplet:) Hej! :multi: Dzięki! [quote name='Dorkaa']Miłego wyjazdu :loveu: :loveu: wyMiziaj Goldiego :loveu: ....:diabloti: [quote name='marymek']GoRdiego Dorka :eviltong: No to udanego wyjazdu :loveu: Wypocznijcie, a jak wrócisz to planujemy porąbkowy spacer :cool3: Dlaczego wszyscy mnie już żegnają jak ja w niedziele jadę?:diabloti: [quote name='Dorkaa']Faktycznie :evil_lol: :modla: Obraziłam się:diabloti: Quote
goldenka245 Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 Kinia napisał(a):Śliczne foteczki:loveu: Fenkju:loveu: pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Świetne zdjęcia :loveu: Ale to niesprawiedliwe, bo pierwsze najciekawsze zdjęcie mi się otwiera tylko w 1/5 (sama góra) :shake: :p Dziękuje:loveu: Hahaha, Gordi ma szczęście:diabloti: Przyszła nam rano nowa obróżka :siara: Quote
aaliw Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Pokaz nowa obroze.................. na Gordim :cool3: Quote
Dorkaa Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Pokaż jak GOLDI w niej wygląda :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: Quote
goldenka245 Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 [quote name='aaliw']Pokaz nowa obroze.................. na Gordim :cool3: [quote name='Dorkaa']Pokaż jak GOLDI w niej wygląda :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='aleb']Śliczne zdjęcia :loveu: Heeejo!:multi: A aleb sie ostatnio na gg w ogóle nie odzywa :obrazic: Niedługo wstawię reszte:cool3: Quote
aleb Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Dlatego, bo ostatnio nie działało mi gg, a teraz nie chcę wejść, bo idę spać :eviltong: Odezwę się jutro lub w czwartek ;) Muszę kupić ten fiolet :diabloti: A kasy braaaak :placz: Quote
aaliw Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 O w morde. Super wyglada w tym fiolecie :loveu: :diabloti: Decydowalam ostatnio miedzy fioletowa a czerwona. Kupilam czerwona :diabloti: Trzeba bylo ten fiolet brac :shake: Quote
Dorkaa Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Pasuje do GoLdiego ten fijolet :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
goldenka245 Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 No normalnie człowiek czuje, że galeria odżyła:diabloti: aleb napisał(a):Dlatego, bo ostatnio nie działało mi gg, a teraz nie chcę wejść, bo idę spać :eviltong: Odezwę się jutro lub w czwartek ;) Muszę kupić ten fiolet :diabloti: A kasy braaaak :placz: A ja się na Ciebie obraziłam,o! Bo miałam zobaczyć jeszcze goldenki!:eviltong: aaliw napisał(a):O w morde. Super wyglada w tym fiolecie :loveu: :diabloti: Decydowalam ostatnio miedzy fioletowa a czerwona. Kupilam czerwona :diabloti: Trzeba bylo ten fiolet brac :shake: No widzisz:diabloti: Kinia napisał(a):Fiolet super:) Zdjęcia też Hej!:multi: Dzięki! Dorkaa napisał(a):Pasuje do GoLdiego ten fijolet :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A podziękował:diabloti: Quote
goldenka245 Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 Dorkaa napisał(a):GoLdi się zanurza :evil_lol: :evil_lol: Espeszyli for ju to zrobił:diabloti::evil_lol: Quote
Recommended Posts