Jump to content
Dogomania

***=Gordi=*** Golden Retriever :)

Recommended Posts

Posted

Alicja napisał(a):
nie mam ...ale mam nadzieje że następnym razem uda się coś cyknąć bo już teraz aparat pakuję z kazdym większym wyjściem z Ozzym ...
Maluch jest fajniutki i taki nie filigranowy ale widać mocnej kości ...poza tym Ozzy miał tez kolegę goldenka Backiego ale chłopak już tu nie miaszka ...wrócił do hodowli ...

a i dzień doberek :multi:

Berek!:multi: A to szkoda, teraz oprócz fotek fotelowych będę czekała na fotki Ozzulkowo-goldenkowe:lol:;)

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zamiast wypominać mi jaka to ja zła i okropna jestem, że do Was nie wchodze wstaw za jednym razem troche więcej fotek, przynajmniej 10, korona Ci z głowy nie spadnie

:diabloti:

Posted

[quote name='goldenka245']Berek!:multi: A to szkoda, teraz oprócz fotek fotelowych będę czekała na fotki Ozzulkowo-goldenkowe:lol:;)

późno ale dotarłam ...:multi:
Z małym się nie spotkaliśmy bo mnie nie było ...więc spacerki były z Ozzym tylko rano , potem chodzili panowie ....
Fotelowe będą jutro na bank ....:hmmmm: dziś ;)

Posted

goldenka245 napisał(a):
Chora jestem:placz: Mam grype żołądkową:placz: Poodwiedzam Wasze galerie jak lepiej się poczuje:roll:

Zdrowiej szybko!
Czekamy na odwiedziny!:cool3::multi: