Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Beti, odebrałam od osoby nadużywającej narkotyków, teraz ma 10 miesięcy, urodzona w maju. Jest wysterylizowana i zaczipowana, ma komplet szczepień, wszystko już zapłaciłam. Jest bardzo łagodna, lubi inne zwierzęta, dzieci, kocha ludzi, uwielbia się bawić i biegać po ogrodzie. Szukam ludzi odpowiedzialnych, z dużym ogrodem, ale bez budy i łańcucha, Beti śpi w domu. Cały dzień biega po posesji, a na noc i kiedy chce w ciągu dnai wchodzi do domu. Czasami nie chce przyjść i zostaje na podwórku, ale to jej wybór i takiego też domu szukam. Uwielbia przebywać przy nas, nastawia się do głaskania i na siłę pcha pysk na kolana.

Posted

faith35 napisał(a):
no wiesz, skoro nie chcą to nie można naciskać...żeby później nie było nieprzyjemnych sytuacji czy spięć.
Ogłoście ją na:
alegratka.pl
morusek.pl
cafeanimal.pl
psy.euroanimal.eu/

i jeszcze jakiś innych portalach ;)

koleżanka mi wysłała masę stron gdzie dać ogłoszenia. wczoraj wieczorem wróciłam do domu po "urlopiku" i mam zamiar się za to zabrać.tylko muszę wygospodarować troszkę czasu. zawalona jestem, ale obiecałam sobie że godzinka dziennie na ogłoszenia :)

a co do znajomych, sunia uśpiona na razie chorują z tęsknoty ale benia raczej już nie wezmą. poza tym mają dzieci i woleli by od szczeniaka mieć psa. w sumie im się nie dziwię. choć sama adoptowałam 3 letnią sunię ;)

Posted

czia napisał(a):
mam szczeniaka Agora????? Beti dalej czeka.

wiem :) ja o nim pamiętam i kombinuję szukając domu Karolina ma kolegę który chce psa. dziś wyślę jej wątki żeby mu pokazała. może zdarzy się cud i zakocha się w którymś

Posted

Agata Dymer napisał(a):
koleżanka mi wysłała masę stron gdzie dać ogłoszenia. wczoraj wieczorem wróciłam do domu po "urlopiku" i mam zamiar się za to zabrać.tylko muszę wygospodarować troszkę czasu. zawalona jestem, ale obiecałam sobie że godzinka dziennie na ogłoszenia :)

a co do znajomych, sunia uśpiona na razie chorują z tęsknoty ale benia raczej już nie wezmą. poza tym mają dzieci i woleli by od szczeniaka mieć psa. w sumie im się nie dziwię. choć sama adoptowałam 3 letnią sunię ;)

Udało się cos ogłoszeń porobić? ... trzymam kciuki!

Posted

szczerze przyznam, że jeszcze nie :/
ale byłam i widziałam ta cudną panienkę :) wspaniała jest. dogaduje się z innymi psiakami, kotami. hihihih i lubi sobie zjeść. kombinowała jakby skubnąć kiciom michę :D boskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!