Birmanka Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 kamila-dog napisał(a):Super! Ale co cie sklonilo na tak inna rase od poprzedniej? :cool3: hmm ciężko powiedzieć ... szkoty zawsze mi się bardzo podobały ... każdego innego boksera porównywałabym do Funi ... a żaden nie byłby taki jak Ona ... i chyba jeszcze to, że się starzeję jednak powoli ;) i chciałam mniejszego piecha niż 30 kg ... A Funia była jedyna i tyle i nie zastąpiona ... A Alek jest po prostu zupełnie inny ... Pozdrawiamy Quote
anetta Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 O rany :loveu: Ale cudo małe czarne :loveu: Gratuluje nowego pieska. A skąd go masz? Quote
Birmanka Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Tak się trochę pospieszyłam chyba ....., ale pewnego dnia już nie mogłam wytrzymać tej pustki ... Chciałam dziewczynkę ... kiedyś ...., ale był chłopczyk już i to był impuls prawdziwy ... telefon ... Warszawa .... pociąg, wieczorem w domu z małym diabłem :diabloti: To chyba było przeznaczenie po prostu :loveu: Muszę tylko opanować troszkę charakterek terierzy, jakoś zapanować nad kudełkami, żeby był trochę do rasy swojej podobny, no i jakoś się dogadać trochę z tym diabłem tasmańskim ... Ale jest dobrze :) Quote
brazowa1 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 wow! Alek mnie zauroczyl-wspaniale zdjecia :) Quote
Birmanka Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 Dziękujemy :) A tu dziś rano na spacerku ... Quote
Birmanka Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 Tu się chyba zamyśliłem trochę ... Piłki uwielbiam :> i ryć w trawnikach też .... Quote
Birmanka Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 A tu spotkałem kolegę Ralfa - bardzo go lubię, chociaż taki wielki :) Quote
Birmanka Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 No daj mi to ciasteczko ... już lecę ! dawaj tą butelkę ... ups ... wypadła mi :D oddawaj ... Quote
LadyK Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 http://fugga.photoape.com/album/photo/getPhoto.cfm?albumID=20595&photoID=1111988 ładna grzywka :cool3: bardzo modna w tym sezonie :cool3: a psiak cudo :loveu: Quote
katik Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 jak można odmówić psu z tak smutną minką. :evil_lol: Quote
Birmanka Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 Strasznie mi nudno jakoś ... ale przyszła zima ... śnieg jest super można ryć bez końca :) i w ogóle wszystko lepiej na białym tle widać ... Quote
Birmanka Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 A dzisiaj mnie odwiedziła moja nowa koleżanka - Tosia ... strasznie się gówniara panoszy wszędzie ... nawet na MOJĄ wersalkę wlazła :mad: prosiłem ją żeby zeszła łaskawie ... a ta szczylówa jeszcze mi pyskuje ... Quote
Birmanka Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 i najgorsze .... ... zabrała mi aporcik .... na szczęście udało mi się jakoś odzyskać ... jak trochę podrośnie i rozumku nabierze to może ją zaproszę znowu ... ale aport już wtedy dobrze schowam :diabloti: Quote
kaskaSz Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Hej! Śliczny szkocik :loveu: Może wstawisz jakieś nowe zdjęcia? Quote
Birmanka Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 jak tylko będziemy mieli jakieś nowe to wstawimy :) niestety nie robimy zdjęć codziennie :( Quote
Recommended Posts