Jump to content
Dogomania

FUGA za TM [*] :( i ALECZEK ...

Recommended Posts

Posted

Birmanka napisał(a):
A tak w dodatku baranek stał sie ulubionym miejscem :) Wystarczy powiedzieć "idź na baranka" i dziecko idzie :) Ja mówię, że wygląda na nim jak baranek na baranku :)

ale taki wygolony baranek:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A wczoraj jeździłam trochę samochodem ... Pojechałam zrobić sobie zdjęcie RTG no i kupić karmę, bo już mi się kończy. Uwielbiam jeździć samochodem :p

najbardziej chyba wyglądać przez okienko ...

... chętnie też wepchałabym się obok kierowcy, bo tam najlepiej wszystko widac :)

Jak już wróciłam do domu to bardzo byłam zmęczona wrażeniami, bo na co dzień nie mam okazji jeździć, bo mi pańcia nie chce samochodu kupić ... :roll:
Musiałam odespać wrażenia - na baranku oczywiście :p

• 3 months later...
Posted

Dzisiaj odeszła za TM moja ukochana przyjaciółka, najwierniejszy pies, członek rodziny ... Ból i ogromny żal nie pozwalają mi napisać nic więcej .... Żegnaj Aniołku mój najdroższy, biegaj galopkiem po Zielonych Łąkach z ukochamym jeżykiem ... i czekaj tam gdzieś na mnie bez bólu i cierpienia - zawsze szczęśliwa i uśmiechnięta, rozumiejąca i kochająca mnie jak nikt inny ...

• Dziękuję Ci za to że byłaś - jedenaście lat, pięć miesięcy i trzy dni spędzone z Tobą były dla mnie najlepszymi latami w życiu ...

• Posted

Trzymaj się ciocia... do mnie ciągle nie może to jeszcze dotrzeć :( . Ale była taka biedna... tak smutno patrzyła, ledwo miała siłę kitką do mnie zamachać :( . Poryczałam się, że gały ledwo otwieram - trzeba się wypłakać... i pomyśleć, że za Tęczowym Mostem Funię już nic nie boli. Tam może biegać tak, jak tu mogła tylko śnić o tym.

Posted

Dziękuję Ciocie ... Jakoś nie mogę nic pisać, czytanie też mi niewychodzi za bardzo ...Mam nadzieję że się obudzę a Funia będzie stała koło mnie z jeżykiem i błyskiem w oku: "Idziemy na lotnisko ? Już ?" ...

• 1 month later...
    Posted

Moje Słoneczko kochane gdzieś tam biega sobie bezemnie :-( :-(
    Każdy dzień jest starszny jakiś bez Niej ... :-(
    To już miesiąc i 5 dni a ja się czuję jakbym 100 lat świetlnych bez Niej już była ...

• 3 months later...
    Posted

Witamy ponownie dogomaniaków ....
    Wypada się przedstawić ...
    Jestem Alek i mam 6 mcy i od niedawna mieszkam z nową panią.
    Bardzo tu psio w tym domku, psie zapachy, książki, zdjęcia ... kalendarz na ścianie z ładną Blondynką ... Chyba tu zostanę na dłużej ...

Pozdrawiam ...