Imbirka Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Birmanka napisał(a):A tak w dodatku baranek stał sie ulubionym miejscem :) Wystarczy powiedzieć "idź na baranka" i dziecko idzie :) Ja mówię, że wygląda na nim jak baranek na baranku :) ale taki wygolony baranek:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Birmanka Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 A z zebranego ... białego "runa", które jest wszędzie i w dużych ilościach z tego ogolonego baranka to przez te 11 lat można było ze 3 materace zrobić ;) Quote
Medorowa Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Widziałam zdjęcia:loveu:loveu::loveu::loveu: Quote
Birmanka Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 A wczoraj jeździłam trochę samochodem ... Pojechałam zrobić sobie zdjęcie RTG no i kupić karmę, bo już mi się kończy. Uwielbiam jeździć samochodem :p najbardziej chyba wyglądać przez okienko ... ... chętnie też wepchałabym się obok kierowcy, bo tam najlepiej wszystko widac :) Jak już wróciłam do domu to bardzo byłam zmęczona wrażeniami, bo na co dzień nie mam okazji jeździć, bo mi pańcia nie chce samochodu kupić ... :roll: Musiałam odespać wrażenia - na baranku oczywiście :p Quote
Imbirka Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 nie dobra pańcia, nie wozi pieska samochodem:cool3::cool3::cool3::evil_lol:;) mój też uwielbia jeździć ale bidulek nie ma czym:shake::cool3: Quote
Birmanka Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 Dzisiaj odeszła za TM moja ukochana przyjaciółka, najwierniejszy pies, członek rodziny ... Ból i ogromny żal nie pozwalają mi napisać nic więcej .... Żegnaj Aniołku mój najdroższy, biegaj galopkiem po Zielonych Łąkach z ukochamym jeżykiem ... i czekaj tam gdzieś na mnie bez bólu i cierpienia - zawsze szczęśliwa i uśmiechnięta, rozumiejąca i kochająca mnie jak nikt inny ... Dziękuję Ci za to że byłaś - jedenaście lat, pięć miesięcy i trzy dni spędzone z Tobą były dla mnie najlepszymi latami w życiu ... Quote
katik Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Strasznie mi przykro, trzymaj się jakoś. :glaszcze: Nasze psiaki za TM zaopiekują sie Fugą. ['] Quote
Dona__ Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Trzymaj się ciocia... do mnie ciągle nie może to jeszcze dotrzeć :( . Ale była taka biedna... tak smutno patrzyła, ledwo miała siłę kitką do mnie zamachać :( . Poryczałam się, że gały ledwo otwieram - trzeba się wypłakać... i pomyśleć, że za Tęczowym Mostem Funię już nic nie boli. Tam może biegać tak, jak tu mogła tylko śnić o tym. Quote
Imbirka Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 O rety ale smutne wieści:-(:-(:-(:-( Funiu biegaj szczęśliwa za TM Kochani, trzymajcie się... jesteśmy z Wami Quote
Birmanka Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Dziękuję Ciocie ... Jakoś nie mogę nic pisać, czytanie też mi niewychodzi za bardzo ...Mam nadzieję że się obudzę a Funia będzie stała koło mnie z jeżykiem i błyskiem w oku: "Idziemy na lotnisko ? Już ?" ... Quote
Medorowa Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Tak strasznie nam przykro [*] [*] [*] ... Quote
Birmanka Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 Moje Słoneczko kochane gdzieś tam biega sobie bezemnie :-( :-( Każdy dzień jest starszny jakiś bez Niej ... :-( To już miesiąc i 5 dni a ja się czuję jakbym 100 lat świetlnych bez Niej już była ... Quote
anetta Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 O rany :placz: Dopiero teraz zauważyłam..:( Tak bardzo mi przykro :placz: Quote
Birmanka Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Witamy ponownie dogomaniaków .... Wypada się przedstawić ... Jestem Alek i mam 6 mcy i od niedawna mieszkam z nową panią. Bardzo tu psio w tym domku, psie zapachy, książki, zdjęcia ... kalendarz na ścianie z ładną Blondynką ... Chyba tu zostanę na dłużej ... Pozdrawiam ... Quote
Kamila Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Witamy Alka na dogo :multi: I prosimy o wiecej foteczek przystojniaczka :cool3: Quote
Birmanka Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 A tu poszedłem w odwiedziny do Cioci i Amfetki :) Trochę się bawiliśmy ... A na koniec wypiłem jej wodę z miski :) Quote
Kamila Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Super! Ale co cie sklonilo na tak inna rase od poprzedniej? :cool3: Quote
Recommended Posts