Jump to content
Dogomania

FUGA za TM [*] :( i ALECZEK ...

Recommended Posts

• Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

madzia i medor napisał(a):
Jestescie:multi::multi::multi:
Trzymam kciuki za drówko dziewczyny:kciuki:

Dziekujemy :) Mamy nadzieję jeszcze troszkę pożyć nooo ... cieszę się, że ostatnie wydarzenia mamy już za sobą ( no i żałuję że nie zdecydowałam się wcześniej na sterylke, jak boksia była młoda) bo pewnie byłoby jeszcze łatwiej wszystko znieść ... no i stresu pewnie mniej ... Ważne, że dalej do przodu :)

Posted

11 letnia powiadasz?!! :o
Wow :-D

Z tą sterylką u nas było to samo...też żałowałam że wcześniej jej nie ciachęliśmy...aż ją dopadło ropomacicze...:shake: Ale na szczęście wszystko dobrze się skończyło to jak u was :))

Głaski dla blondynki :)

Posted

Birmanka napisał(a):
Dziekujemy :) Mamy nadzieję jeszcze troszkę pożyć nooo ... cieszę się, że ostatnie wydarzenia mamy już za sobą ( no i żałuję że nie zdecydowałam się wcześniej na sterylke, jak boksia była młoda) bo pewnie byłoby jeszcze łatwiej wszystko znieść ... no i stresu pewnie mniej ... Ważne, że dalej do przodu :)

:kciuki::kciuki: Lepeij późno, niż wcale;)

Ona jest niesamowita:mdleje:

Posted

madzia i medor napisał(a):
:kciuki::kciuki: Lepeij późno, niż wcale;)

Ona jest niesamowita:mdleje:

Naprawde jestem przekonana, że już takie drugiego psa nie spotkam nigdy choćbym miała ich mieć jeszcze kilka w życiu ... Każdy mój piecho był w jakiś sposób wyjątkowy, ale Funia bije wszelkie rekordy i wszyscy Ci, którzy znają ją osobiście mogą to potwierdzić :)

Posted

Ja też ledwo zauważam różne rzeczy i z opóźnieniem ... ;) i mam baaardzo mało czasu na czytanie forum wogóle nie mówiąc już o pisaniu czy wklejaniu fotek ... :shake:
Jakby tak doba miala ze 72 godziny to by było coś ... :lol:

Posted

Birmanka napisał(a):
Ja też ledwo zauważam różne rzeczy i z opóźnieniem ... ;) i mam baaardzo mało czasu na czytanie forum wogóle nie mówiąc już o pisaniu czy wklejaniu fotek ... :shake:
Jakby tak doba miala ze 72 godziny to by było coś ... :lol:

Ale znajdź czasami dla nas troszkę czasu;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

Mamy chwilkę ... Tak sobie zyjemy pomalutku ... niestety chyba po operacji w wyniku narkozy i ze względu na ukończone 3 września 11 latek Funi serduszko odmawia chęci pracy i ... bije coraz wolniej :(

Robiłysmy zdjęcie RTG klatki i EKG i USG serca ... i bierzemy już leki nasercowe i mamy zakaz biegania i wściekania się, bo Funia mdleje na spacerkach przy większym wysiłku :(

Mało ma siły ogólnie, ale jakoś jeszcze zyjemy ... Chodzimy na wolne spacerki na smyczy i mam nadzieję, że uda nam się jeszcze razem pobyc jakiś czas ....

Postaramy się o jakąś nową fotkę niedługo ...

Pozdrawiamy

Posted

Birmanka napisał(a):
Naprawde jestem przekonana, że już takie drugiego psa nie spotkam nigdy choćbym miała ich mieć jeszcze kilka w życiu ... Każdy mój piecho był w jakiś sposób wyjątkowy, ale Funia bije wszelkie rekordy i wszyscy Ci, którzy znają ją osobiście mogą to potwierdzić :)

Ja tak samo mówię o moim Medorku:loveu::loveu:
Birmanka napisał(a):
Mamy chwilkę ... Tak sobie zyjemy pomalutku ... niestety chyba po operacji w wyniku narkozy i ze względu na ukończone 3 września 11 latek Funi serduszko odmawia chęci pracy i ... bije coraz wolniej :(

Robiłysmy zdjęcie RTG klatki i EKG i USG serca ... i bierzemy już leki nasercowe i mamy zakaz biegania i wściekania się, bo Funia mdleje na spacerkach przy większym wysiłku :(

Mało ma siły ogólnie, ale jakoś jeszcze zyjemy ... Chodzimy na wolne spacerki na smyczy i mam nadzieję, że uda nam się jeszcze razem pobyc jakiś czas ....

Postaramy się o jakąś nową fotkę niedługo ...

Pozdrawiamy

:kciuki:
Trzymamy kciuki za zdrówko:kciuki:

Posted

Witamy :)

Ponieważ jestem już zacną staruszką dostałam od jednej cioci baranka :loveu:, żeby mi sie wygodniej i cieplej spało w moim ulubionym miejscu codziennego leżakowania :)

Posted

Imbir1 napisał(a):
ale z niej słodkości:loveu::loveu::loveu:
w sam raz baranek dla starszej pani, przynajmniej w doopkę cieplutko:lol:

A tak w dodatku baranek stał sie ulubionym miejscem :) Wystarczy powiedzieć "idź na baranka" i dziecko idzie :) Ja mówię, że wygląda na nim jak baranek na baranku :)