Medorowa Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Jestescie:multi::multi::multi: Trzymam kciuki za drówko dziewczyny:kciuki: Quote
Medorowa Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Ale ona jest piękna:mdleje::mdleje::loveu: http://www.photoape.com/album/photo/getPhoto.cfm?albumID=6575&photoID=652208 I jak wspaniale wyglada:p Quote
Birmanka Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 i to juz ostatnie na dziś ... :) Quote
Birmanka Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 madzia i medor napisał(a):Jestescie:multi::multi::multi: Trzymam kciuki za drówko dziewczyny:kciuki: Dziekujemy :) Mamy nadzieję jeszcze troszkę pożyć nooo ... cieszę się, że ostatnie wydarzenia mamy już za sobą ( no i żałuję że nie zdecydowałam się wcześniej na sterylke, jak boksia była młoda) bo pewnie byłoby jeszcze łatwiej wszystko znieść ... no i stresu pewnie mniej ... Ważne, że dalej do przodu :) Quote
anetta Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 11 letnia powiadasz?!! :o Wow :-D Z tą sterylką u nas było to samo...też żałowałam że wcześniej jej nie ciachęliśmy...aż ją dopadło ropomacicze...:shake: Ale na szczęście wszystko dobrze się skończyło to jak u was :)) Głaski dla blondynki :) Quote
Birmanka Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 A dzisiaj nam się pogoda udała i poszłysmy na spacerki :) Quote
Birmanka Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 W towarzystwie pierwszych jesiennych liści ... Tu trochę pyskuję :P ...a tu latające uszy :) Quote
Medorowa Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Birmanka napisał(a):Dziekujemy :) Mamy nadzieję jeszcze troszkę pożyć nooo ... cieszę się, że ostatnie wydarzenia mamy już za sobą ( no i żałuję że nie zdecydowałam się wcześniej na sterylke, jak boksia była młoda) bo pewnie byłoby jeszcze łatwiej wszystko znieść ... no i stresu pewnie mniej ... Ważne, że dalej do przodu :) :kciuki::kciuki: Lepeij późno, niż wcale;) Ona jest niesamowita:mdleje: Quote
Birmanka Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 madzia i medor napisał(a)::kciuki::kciuki: Lepeij późno, niż wcale;) Ona jest niesamowita:mdleje: Naprawde jestem przekonana, że już takie drugiego psa nie spotkam nigdy choćbym miała ich mieć jeszcze kilka w życiu ... Każdy mój piecho był w jakiś sposób wyjątkowy, ale Funia bije wszelkie rekordy i wszyscy Ci, którzy znają ją osobiście mogą to potwierdzić :) Quote
olifka Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 http://www.photoape.com/album/photo/getPhoto.cfm?albumID=6575&photoID=652223 Jejku jaka ona jest cudowna:loveu::loveu: Quote
Imbirka Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 ooooo, Blondyna wróciła:multi::multi::multi::multi: dopiero dzisiaj zauważyłam:oops::oops::oops: Quote
Birmanka Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 Ja też ledwo zauważam różne rzeczy i z opóźnieniem ... ;) i mam baaardzo mało czasu na czytanie forum wogóle nie mówiąc już o pisaniu czy wklejaniu fotek ... :shake: Jakby tak doba miala ze 72 godziny to by było coś ... :lol: Quote
Medorowa Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Birmanka napisał(a):Ja też ledwo zauważam różne rzeczy i z opóźnieniem ... ;) i mam baaardzo mało czasu na czytanie forum wogóle nie mówiąc już o pisaniu czy wklejaniu fotek ... :shake: Jakby tak doba miala ze 72 godziny to by było coś ... :lol: Ale znajdź czasami dla nas troszkę czasu;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Birmanka Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 Mamy chwilkę ... Tak sobie zyjemy pomalutku ... niestety chyba po operacji w wyniku narkozy i ze względu na ukończone 3 września 11 latek Funi serduszko odmawia chęci pracy i ... bije coraz wolniej :( Robiłysmy zdjęcie RTG klatki i EKG i USG serca ... i bierzemy już leki nasercowe i mamy zakaz biegania i wściekania się, bo Funia mdleje na spacerkach przy większym wysiłku :( Mało ma siły ogólnie, ale jakoś jeszcze zyjemy ... Chodzimy na wolne spacerki na smyczy i mam nadzieję, że uda nam się jeszcze razem pobyc jakiś czas .... Postaramy się o jakąś nową fotkę niedługo ... Pozdrawiamy Quote
Imbirka Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Uuuuuu, trzymamy kciuki za Funię i życzymy dużo zdrówka:loveu: Quote
Medorowa Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Birmanka napisał(a):Naprawde jestem przekonana, że już takie drugiego psa nie spotkam nigdy choćbym miała ich mieć jeszcze kilka w życiu ... Każdy mój piecho był w jakiś sposób wyjątkowy, ale Funia bije wszelkie rekordy i wszyscy Ci, którzy znają ją osobiście mogą to potwierdzić :) Ja tak samo mówię o moim Medorku:loveu::loveu: Birmanka napisał(a):Mamy chwilkę ... Tak sobie zyjemy pomalutku ... niestety chyba po operacji w wyniku narkozy i ze względu na ukończone 3 września 11 latek Funi serduszko odmawia chęci pracy i ... bije coraz wolniej :( Robiłysmy zdjęcie RTG klatki i EKG i USG serca ... i bierzemy już leki nasercowe i mamy zakaz biegania i wściekania się, bo Funia mdleje na spacerkach przy większym wysiłku :( Mało ma siły ogólnie, ale jakoś jeszcze zyjemy ... Chodzimy na wolne spacerki na smyczy i mam nadzieję, że uda nam się jeszcze razem pobyc jakiś czas .... Postaramy się o jakąś nową fotkę niedługo ... Pozdrawiamy :kciuki: Trzymamy kciuki za zdrówko:kciuki: Quote
Birmanka Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Witamy :) Ponieważ jestem już zacną staruszką dostałam od jednej cioci baranka :loveu:, żeby mi sie wygodniej i cieplej spało w moim ulubionym miejscu codziennego leżakowania :) Quote
Birmanka Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Strasznie ciężkie te kije robią ostatnio w tym parku ...:mad: Quote
Imbirka Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 ale z niej słodkości:loveu::loveu::loveu: w sam raz baranek dla starszej pani, przynajmniej w doopkę cieplutko:lol: Quote
Birmanka Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Pozdrawiam wszystkie wirtualne ciocie :) Quote
Birmanka Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Imbir1 napisał(a):ale z niej słodkości:loveu::loveu::loveu: w sam raz baranek dla starszej pani, przynajmniej w doopkę cieplutko:lol: A tak w dodatku baranek stał sie ulubionym miejscem :) Wystarczy powiedzieć "idź na baranka" i dziecko idzie :) Ja mówię, że wygląda na nim jak baranek na baranku :) Quote
Recommended Posts