Ola&Kora Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Ale śliczniusia panna. A jaka ruchliwa, aż jej sie skóra fałduje :evil_lol: . Wymiziaj ją ode mnie :p Quote
Birmanka Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 Ola&Kora napisał(a):Ale śliczniusia panna. A jaka ruchliwa, aż jej sie skóra fałduje :evil_lol: . Wymiziaj ją ode mnie :p Dziękujemy - wymiziam :lol: Po tych dzisiejszych zabawach to Blondi padła i tylko chrapanie słychać ...:cool3: To już jednak nie na stare kości takie wariactwa :cool1: ale co sobie będziemy żałować - raz się żyje w końcu ;) Quote
Imbirka Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 to zdjątko strasznie mi się podoba:evil_lol: koleżanka jest wygodnicka:evil_lol: Quote
Alicja Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [quote name='Birmanka']a tu z Amfetką :loveu: :loveu::loveu::loveu:cudeńka 2 Jaki ten swiat mały ;)Ozzy i Amfetka mają wspólnego weta :evil_lol: Quote
Dona__ Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Jaki ten swiat mały ;)Ozzy i Amfetka mają wspólnego weta :evil_lol: ;) Ano mają - pozdrów go od nas przy okazji kiedyś :p . Spacerek był bardzo udany - dziewczyny sobie posłuszeństwo ładnie przećwiczyły przy okazji :p . Chciały się co prawda zjeść o pustą miseczkę po wodzie, ale na szczęście na postraszeniu się skończyło :mad: . A co do fotek - mamy dokładnie odwrotny problem :evil_lol: - Fugę ciężko fotnąć w ruchu, a Amf kiedy się nie rusza :lol: . Mam nadzieję, że to nie ostatnia taka sesja zdjęciowa :p ! Quote
Birmanka Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 No tak ... my tu gadu na gadu a tu się jakieś posty pisze :evil_lol: Mam nadzieję, że takie spacerki jeszcze się powtórzą - może się babuszka na starość jeszcze czegoś nauczy, a już na pewno sobie przypomni dobre maniery ;) Quote
Alicja Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 [quote name='Dona_Paweł'];) Ano mają - pozdrów go od nas przy okazji kiedyś :p . Spacerek był bardzo udany - dziewczyny sobie posłuszeństwo ładnie przećwiczyły przy okazji :p . Chciały się co prawda zjeść o pustą miseczkę po wodzie, ale na szczęście na postraszeniu się skończyło :mad: . A co do fotek - mamy dokładnie odwrotny problem :evil_lol: - Fugę ciężko fotnąć w ruchu, a Amf kiedy się nie rusza :lol: . Mam nadzieję, że to nie ostatnia taka sesja zdjęciowa :p ! Oczywiście pozdrowienia przekażemy , ale mam nadzieje ze dopiero przy okazji szczepienia ;)bo mamy zamiar nie chorować :mad:;) Ozzy też bardzo dobrze sie dogaduje z boxiami :p Quote
Birmanka Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Ozzy też bardzo dobrze sie dogaduje z boxiami :p Bo boksie są poprostu rewelacyjne :loveu: i nie można się z nimi nie dogadać ;) Quote
Alicja Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 [quote name='Birmanka']Bo boksie są poprostu rewelacyjne :loveu: i nie można się z nimi nie dogadać ;) :loveu::loveu::loveu: :pto akurat wiem z własnych doświadczeń .Moj Harley to była chodząca dobroć :loveu: Quote
Birmanka Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 Dzisiaj u nas piękna pogoda - słoneczko świeci - w sam raz na spacerki :lol: Quote
Bodziulka Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Ale ma minkę na 2 fotce :loveu: :lol: Quote
Birmanka Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 Taaak ona jest specjalistką od min :lol: W ciągu minutki potrafi zrobic z siebie biednego, małego, niewinnego pieseczka, którego nikt nie kocha i nigdy mu nic do jedzenia nie daje :evil_lol: Biedny, głodzony pies poprostu - jak tylko ktoś ma cokolwiek co nadaje się do spożycia :cool3: Quote
Ola&Kora Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Birmanka; napisał(a): Śliczna fafluniasta panna :loveu: Quote
Basia&Safi Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Birmanka napisał(a):Taaak ona jest specjalistką od min :lol: W ciągu minutki potrafi zrobic z siebie biednego, małego, niewinnego pieseczka, którego nikt nie kocha i nigdy mu nic do jedzenia nie daje :evil_lol: Biedny, głodzony pies poprostu - jak tylko ktoś ma cokolwiek co nadaje się do spożycia :cool3: to tak jakbym czytala o Safi :):):) Quote
Kamila Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Uwielbiam biale boksie :loveu: :loveu: :loveu: Fuga jest przeslodka :loveu: Quote
Ola&Kora Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Birmanka; napisał(a):dzisiejsza sesja foto ;) Ale z niej modelka :p Quote
Kamila Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 [quote name='Birmanka'] Jaka slodka modruchna :loveu: Quote
Medorowa Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Niesamowite robi mina ślicznotka:loveu: :loveu: Quote
Korenia Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 świetna galeria.. blodnynka piękna.. mimika 1-sza klasa! Quote
niki_ill Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Alez Blondyna, szkoda, ze tk pozno tu trafilismy. Piekna sucza.:loveu: :loveu: :loveu: Pozdrowienia odemnie i moich zoltkow :) Quote
Recommended Posts