Jump to content
Dogomania

FUGA za TM [*] :( i ALECZEK ...

Recommended Posts

• Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Ale śliczniusia panna. A jaka ruchliwa, aż jej sie skóra fałduje :evil_lol: . Wymiziaj ją ode mnie :p

Dziękujemy - wymiziam :lol: Po tych dzisiejszych zabawach to Blondi padła i tylko chrapanie słychać ...:cool3: To już jednak nie na stare kości takie wariactwa :cool1: ale co sobie będziemy żałować - raz się żyje w końcu ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Jaki ten swiat mały ;)Ozzy i Amfetka mają wspólnego weta :evil_lol:
;) Ano mają - pozdrów go od nas przy okazji kiedyś :p .

Spacerek był bardzo udany - dziewczyny sobie posłuszeństwo ładnie przećwiczyły przy okazji :p . Chciały się co prawda zjeść o pustą miseczkę po wodzie, ale na szczęście na postraszeniu się skończyło :mad: .
A co do fotek - mamy dokładnie odwrotny problem :evil_lol: - Fugę ciężko fotnąć w ruchu, a Amf kiedy się nie rusza :lol: . Mam nadzieję, że to nie ostatnia taka sesja zdjęciowa :p !

Posted

No tak ... my tu gadu na gadu a tu się jakieś posty pisze :evil_lol:
Mam nadzieję, że takie spacerki jeszcze się powtórzą - może się babuszka na starość jeszcze czegoś nauczy, a już na pewno sobie przypomni dobre maniery ;)

Posted

[quote name='Dona_Paweł'];) Ano mają - pozdrów go od nas przy okazji kiedyś :p .

Spacerek był bardzo udany - dziewczyny sobie posłuszeństwo ładnie przećwiczyły przy okazji :p . Chciały się co prawda zjeść o pustą miseczkę po wodzie, ale na szczęście na postraszeniu się skończyło :mad: .
A co do fotek - mamy dokładnie odwrotny problem :evil_lol: - Fugę ciężko fotnąć w ruchu, a Amf kiedy się nie rusza :lol: . Mam nadzieję, że to nie ostatnia taka sesja zdjęciowa :p !
Oczywiście pozdrowienia przekażemy , ale mam nadzieje ze dopiero przy okazji szczepienia ;)bo mamy zamiar nie chorować :mad:;)
Ozzy też bardzo dobrze sie dogaduje z boxiami :p

Posted

[quote name='Birmanka']Bo boksie są poprostu rewelacyjne :loveu: i nie można się z nimi nie dogadać ;)

:loveu::loveu::loveu:
:pto akurat wiem z własnych doświadczeń .Moj Harley to była chodząca dobroć :loveu:

Posted

Taaak ona jest specjalistką od min :lol: W ciągu minutki potrafi zrobic z siebie biednego, małego, niewinnego pieseczka, którego nikt nie kocha i nigdy mu nic do jedzenia nie daje :evil_lol: Biedny, głodzony pies poprostu - jak tylko ktoś ma cokolwiek co nadaje się do spożycia :cool3:

Posted

Birmanka napisał(a):
Taaak ona jest specjalistką od min :lol: W ciągu minutki potrafi zrobic z siebie biednego, małego, niewinnego pieseczka, którego nikt nie kocha i nigdy mu nic do jedzenia nie daje :evil_lol: Biedny, głodzony pies poprostu - jak tylko ktoś ma cokolwiek co nadaje się do spożycia :cool3:

to tak jakbym czytala o Safi :):):)

• 2 weeks later...