bonita Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Blondyna jest po-prostu piękna :), a jaka dostojna ;) Quote
Birmanka Posted October 11, 2006 Author Posted October 11, 2006 Dziękujemy bardzo za słowa uznania :loveu: Strasznie mnie żal bierze jak pomysle, że: po pierwsze Blondyna jest tylko jedna :roll: (chciałoby się 2,3,4 itd :loveu: ), po drugie, że niestety raczej nie będzie wieczna ...:-(. Po tylu latach wspólnych razem jakoś ciężko mi wyobrazić sobie, że wogóle mogłoby Jej kiedyś nie być ... i narazie nie chcę sobie tego wyobrażać ... Z drugiej strony, chociaż były przed Funią ukochane psy i inne stworzenia to jednak Ona jest całkiem wyjątkowa. :loveu: No i zapewne ten kolor :p ma wielkie znaczenie, bo gdyby nie była biała nie byłaby ze mną ... A oto pierwszy mój boksio Kapuś vel Kapeć :razz: i jedyne niestety zdjęcie jakie się zachowało z tamtych lat (hmmm conajmniej jakieś 20 lat temu ...) Później nastał wariatuńcio kompletny "prawie spaniel" Promil :cool3: Matka była złotą cocker spanielką a tatuś hmmm ... kto to wie :lol: Kot Zeber, który wychował się razem z Funią - później niestety zginął tragicznie :placz: no i jedna z kilku świnek morskich (jednak fotke mam tyle tej) - Zuzia :loveu: No i to tyle fotek historycznych :lol: Quote
Medorowa Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Ale śliczne zwierzątka, szczególnie 'ten' na pierwszej fotce;) :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Agga Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Ależ piekności!Nie moge sie napatrzeć jak pozuje do zdjęć. Quote
Daga_i_Oskar Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Jestem tu pierwszy raz, ale zapewniam, ze nie ostatni bo zauroczyłam sie ta sliczna blondyneczka :loveu: :loveu: :loveu: Jeszcze nie mialam okazji spotkac takiego bałaska, dlatego jest wyjatkowa i jej mimika jest niezastapiona :loveu: :multi: :cool3: Quote
Birmanka Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 A wczoraj Blondyna spędziła uroczo czas w towarzystwie Ebry, Amfetki i Mefa. Nawet udało się, że nikt nikogo nie zjadł ;) Quote
Medorowa Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Ale ładne foteczki:multi: :multi: :multi: :p Quote
Ola&Kora Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Birmanka; napisał(a): Wyglądają, jak jakiś gang :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Birmanka Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 Ciągle jednak nie mam własnego aparatu :shake: , żeby robić duuużo fotek kiedy bym chciała ... ehhh dlatego też cieszę się z każdej okazji, kiedy można Blondi uwiecznić :multi: do tego jeszcze w towarzystwie :cool3: Quote
bonita Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Fotki ze spotkania cudne :) Blondi to wielka baba jest :) Śliczna. Quote
Birmanka Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 bonita napisał(a):Fotki ze spotkania cudne :) Blondi to wielka baba jest :) Śliczna. Blondi to stara baba przede wszystkim ;) To już 10 lat i 2 m-ce prawie a we łbie ciągle głupoty jak na boksera przystało :lol: No i oby tak dalej :p Quote
Birmanka Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 W parku jesienną porą ... zmęczyłam się ... Pozdrawiamy :lol: Quote
Medorowa Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Rozpłynęłam się... czy ktoś mnie pościera;) :evil_lol: :loveu: :loveu: Quote
Birmanka Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 Prosimy się nie rozpływać :lol: Wystaczy tej wody ;) My ciągle jeszcze łudzimy się, że doczekamy tej jesienie kilku ładnych słonecznych dni na spacerek i fotki :roll: Quote
keleris Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 cudniasta psina :loveu: :loveu: pozdrawiam Quote
Kate I Luka Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='Birmanka'] Cóż to za biała laleczka? Pozdrawiamy nowych znajomych :multi: Quote
Alicja Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 :razz:nie wierzę ,że ona ma już 10 latek:crazyeye: Quote
Birmanka Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 Hmmm ... dokładnie to nawet 10 latek 2 miesiące i 16 dni :evil_lol: Urodzona 3 września 1996 roku (to był stary dobry rocznik) :loveu: Quote
Medorowa Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Mi również nawet by przez myśl nie przeszło, że to 10 - latka:loveu::loveu: Quote
Kate I Luka Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 No... białaski mają to do siebie, że nie widać siwych mordek :eviltong: Quote
Birmanka Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Witamy :D Dzisiaj krótki filmik z Blondyną TU (jak Blondyna ćwiczy stare gnaty z ukochaną ciocią ) na ukochanym lotnisku-boisku. :lol: Pozdrawiamy :bluepaw: Quote
izka Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Witam :lol: Przesliczna biała ksieżniczka :loveu: słodkości :loveu: Quote
Birmanka Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 Witamy :D Właśnie kilka dni temu Blondi skończyła 11 lat ... a miesiąc temu niestety dopadło ją ropomacicze ale wszystko się dobrze skończyło: zabieg się udał i już znowu szalejemy jak nam pogoda pozwala bo na dworze już niestety jesienna szaruga :( Ale może jeszcze się załapiemy na polską złotą jesień ;) Quote
Recommended Posts