Jump to content
Dogomania

FUGA za TM [*] :( i ALECZEK ...

Recommended Posts

• Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękujemy bardzo za słowa uznania :loveu:

Strasznie mnie żal bierze jak pomysle, że: po pierwsze Blondyna jest tylko jedna :roll: (chciałoby się 2,3,4 itd :loveu: ), po drugie, że niestety raczej nie będzie wieczna ...:-(. Po tylu latach wspólnych razem jakoś ciężko mi wyobrazić sobie, że wogóle mogłoby Jej kiedyś nie być ... i narazie nie chcę sobie tego wyobrażać ...

Z drugiej strony, chociaż były przed Funią ukochane psy i inne stworzenia to jednak Ona jest całkiem wyjątkowa. :loveu: No i zapewne ten kolor :p ma wielkie znaczenie, bo gdyby nie była biała nie byłaby ze mną ...

A oto pierwszy mój boksio Kapuś vel Kapeć :razz: i jedyne niestety zdjęcie jakie się zachowało z tamtych lat (hmmm conajmniej jakieś 20 lat temu ...)

Później nastał wariatuńcio kompletny "prawie spaniel" Promil :cool3:
Matka była złotą cocker spanielką a tatuś hmmm ... kto to wie :lol:

Kot Zeber, który wychował się razem z Funią - później niestety zginął tragicznie :placz:

no i jedna z kilku świnek morskich (jednak fotke mam tyle tej) - Zuzia :loveu:

No i to tyle fotek historycznych :lol:

Posted

Jestem tu pierwszy raz, ale zapewniam, ze nie ostatni bo zauroczyłam sie ta sliczna blondyneczka :loveu: :loveu: :loveu: Jeszcze nie mialam okazji spotkac takiego bałaska, dlatego jest wyjatkowa i jej mimika jest niezastapiona :loveu: :multi: :cool3:

• 2 weeks later...
Posted

Ciągle jednak nie mam własnego aparatu :shake: , żeby robić duuużo fotek kiedy bym chciała ... ehhh dlatego też cieszę się z każdej okazji, kiedy można Blondi uwiecznić :multi: do tego jeszcze w towarzystwie :cool3:

Posted

bonita napisał(a):
Fotki ze spotkania cudne :)
Blondi to wielka baba jest :) Śliczna.

Blondi to stara baba przede wszystkim ;) To już 10 lat i 2 m-ce prawie a we łbie ciągle głupoty jak na boksera przystało :lol: No i oby tak dalej :p

Posted

Prosimy się nie rozpływać :lol: Wystaczy tej wody ;) My ciągle jeszcze łudzimy się, że doczekamy tej jesienie kilku ładnych słonecznych dni na spacerek i fotki :roll:

• 2 weeks later...
  • 5 months later...
  • 3 months later...
Posted

Witamy :D

Właśnie kilka dni temu Blondi skończyła 11 lat ... a miesiąc temu niestety dopadło ją ropomacicze ale wszystko się dobrze skończyło: zabieg się udał i już znowu szalejemy jak nam pogoda pozwala bo na dworze już niestety jesienna szaruga :( Ale może jeszcze się załapiemy na polską złotą jesień ;)