an-na Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Aha i jeszcze jedno, Aris na pewno ma chorobę lokomocyjną o czym przekonałam się na własnym siedzeniu samochodu :lol: Ja już wykupiłam Ariskowi pakiet ogłoszeń parę dni temu. Dziewczyny bardziej doświadczone, kiedy teraz wykupić następny pakiet ??. Co ile najlepiej to robić?? Quote
malawaszka Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 a już są zrobione te co wykupiłaś? następny tak za 3 tygodnie byłoby dobrze zrobić Quote
an-na Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 malawaszka napisał(a):a już są zrobione te co wykupiłaś? następny tak za 3 tygodnie byłoby dobrze zrobić Były zrobione już parę dni temu. Oki to za 3 tygodnie znowu wykupię. Czy ktoś zrobiłby allegro chłopaczkowi ?? Quote
malawaszka Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 zrobiłam - kurcze miałam zrobić wcześniej ale zapomniałam bo ogarnia mnie panika - mamy straszny wysyp sznaucerów bezdomnych :( http://allegro.onet.pl/show_item.php?item=1584223290 Quote
malawaszka Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 an-na napisał(a):Pokaż gdzie masz te sznaucerki?? wszędzie :( tą sunię biorę do siebie - łysa dupinka - jakiś problem albo skórny albo hormonalny, poniżej jest jeszcze nowy sznupek z Tomaszowa i z Krakowa suczka :mdleje: załamka!!!!! http://www.dogomania.pl/threads/13364-Sznaucery-w-schroniskach-aktualizacja-6.2008?p=16755747&viewfull=1#post16755747 tu wątek dwóch nowych których muszę zabrać - jeden do hotelu, drugi do mnie :mdleje: ale mam nadzieję, na krótko bo nie mogę mieć dwóch tymczasów :( http://www.dogomania.pl/threads/206454-Sznaucer-%C5%9Bredni-PILNIE-transport-Lublin-%C5%9Al%C4%85sk-zanim-go-pogryz%C4%85-psy-( wstawiam sukcesywnie na fb http://www.facebook.com/#!/pages/Sznaucery-do-adopcji/106101606088123 Quote
lilo Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Malawaszko z mojego bazarku uzbieralo sie ponad 200 zł , wiem ze to kropla w morzu ale jak tylko otrzymam reszte wplat to przeleje do Ciebie a Ty rozdysponujesz wedle uznania. Znów mam troche więcej czasu więc zabiorę się za ogłaszanie, myślę że możemy najintensywniej pooglaszac te najbardziej adopcyjne zeby przetrzebic szeregi. Tylko od kogo zacząc ?? Ty pewnie wiesz kto nie ma tekstu jeszcze ja moge po kolei wszystkim zrobic zeby mieli tylko nie wiem kto nie ma bo sie gubie w tym wiecznie :( Quote
malawaszka Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 lilo napisał(a):Malawaszko z mojego bazarku uzbieralo sie ponad 200 zł , wiem ze to kropla w morzu ale jak tylko otrzymam reszte wplat to przeleje do Ciebie a Ty rozdysponujesz wedle uznania. Znów mam troche więcej czasu więc zabiorę się za ogłaszanie, myślę że możemy najintensywniej pooglaszac te najbardziej adopcyjne zeby przetrzebic szeregi. Tylko od kogo zacząc ?? Ty pewnie wiesz kto nie ma tekstu jeszcze ja moge po kolei wszystkim zrobic zeby mieli tylko nie wiem kto nie ma bo sie gubie w tym wiecznie :( lilo super! teraz trzeba będzie zbierać na PDT dla tego średniaka z Lublina więc pieniązki się bardzo przydadzą - obydwa chłopaki będą do szybkiego ogłaszania tylko musimy ich przywieźć bo teraz nic o nich nie wiadomo :( no i nie ciachnięci jeszcze; ogłoszeń potrzebują Arisek, Drima, Bazyl, Vigo, Puszczyk, Birman ale dopiero po kąpieli i strzyżeniu zrobię nowe zdjęcia - może coś drgnie w końcu... Gustaw jeśli ma nieaktualne; resztę trzeba najpierw wykastrować Quote
WATACHA Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 malawaszka napisał(a):lilo super! teraz trzeba będzie zbierać na PDT dla tego średniaka z Lublina więc pieniązki się bardzo przydadzą - obydwa chłopaki będą do szybkiego ogłaszania tylko musimy ich przywieźć bo teraz nic o nich nie wiadomo :( no i nie ciachnięci jeszcze; ogłoszeń potrzebują Arisek, Drima, Bazyl, Vigo, Puszczyk, Birman ale dopiero po kąpieli i strzyżeniu zrobię nowe zdjęcia - może coś drgnie w końcu... Gustaw jeśli ma nieaktualne; resztę trzeba najpierw wykastrować Jak Ty się w tym "ogarniasz"?Podziwiam. Quote
lilo Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 malawaszka napisał(a):lilo super! teraz trzeba będzie zbierać na PDT dla tego średniaka z Lublina więc pieniązki się bardzo przydadzą - obydwa chłopaki będą do szybkiego ogłaszania tylko musimy ich przywieźć bo teraz nic o nich nie wiadomo :( no i nie ciachnięci jeszcze; ogłoszeń potrzebują Arisek, Drima, Bazyl, Vigo, Puszczyk, Birman ale dopiero po kąpieli i strzyżeniu zrobię nowe zdjęcia - może coś drgnie w końcu... Gustaw jeśli ma nieaktualne; resztę trzeba najpierw wykastrować dobra to zrobie sobie liste i polece po kolei , zaczne od tych co nie byli oglaszani zbyt intensywnie lub wogole. A doszła kasiorka na kąpanie ? i allegro ?? Quote
malawaszka Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 lilo napisał(a):dobra to zrobie sobie liste i polece po kolei , zaczne od tych co nie byli oglaszani zbyt intensywnie lub wogole. A doszła kasiorka na kąpanie ? i allegro ?? tak - na kapanie doszło, allegro mi przysłało maila, że też - dzięki ogromne Quote
lilo Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 to super :) po 10 maja znow wplace cos na allegro zeby ten Twój rachunek się zmniejszał... Quote
an-na Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Malawaszka prześlij mi numer konta to wspomogę ile mogę :). Warto też by było utworzyć wydarzenie na fb, ale każdemu z osobna. Ja mogę to zrobić, ale wskaż mi, który najbardziej potrzebujący. Quote
lilo Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 an-na napisał(a):Malawaszka prześlij mi numer konta to wspomogę ile mogę :). Warto też by było utworzyć wydarzenie na fb, ale każdemu z osobna. Ja mogę to zrobić, ale wskaż mi, który najbardziej potrzebujący. an-no wszystkie psiaki maja wydarzenia na fb , dba o to Malawaszka Quote
malawaszka Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 lilo napisał(a):an-no wszystkie psiaki maja wydarzenia na fb , dba o to Malawaszka nie nie - wydarzeń nie mają - są na sznupkowym profilu http://www.facebook.com/pages/Sznaucery-do-adopcji/106101606088123 Quote
an-na Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Ano nie to samo :). Jak się utworzy wydarzenie to potem każda z zaproszonych osób może zapraszać swoich znajomych i w ten sposób naprawdę dużo osób może zobaczyć psiaka :) no i prawdopodobieństwo, że w końcu go ktoś wypatrzy się zwiększa :) Quote
an-na Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Arisek super zachowuje się na DT. Na przyjście Pana do domu cieszy się tak samo jak Misza :). Rozbrykał się chłopak na dobre. Nawet zaczął się bawić :). Aż mi się wzruszyło na samo wspomnienie jego pobytu w schronisku i jego smutku.. Niebawem fotki :) Quote
malawaszka Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 cudowne wieści!!!!! może on nie ma tylu lat? pytałaś weta? czy ma książeczkę z wpisem kiedy się urodził? Quote
azalia Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Dziękujemy za wspaniałe wieści i czekamy na fotki.Może on rzeczywiście jest młodszy? Quote
an-na Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 W książeczce jak byk 12 lat, ale masz rację ciężko w to uwierzyć :). A tak w ogóle to on w książeczce ma napisane Arys :oops:, ale chyba Aris może zostać ?:lol: Quote
zerduszko Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Mamy tekst? Jak on z domowymi rzeczami: czystość, zostawanie w samotności, a resztę to chyba już wiemy ;) ale możesz zebrać w jednym poście wsio ;) Quote
Recommended Posts