an-na Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 azalia napisał(a):Czekamy z radością na zdjęcia,czy forma psychiczna Ariska jest lepsza?Były jakieś telefony,to starszy ale ładny i grzeczny piesek. Forma psychiczna Ariska na pewno się trochę poprawiła, ale do normalności dużo mu brakuje. Jest smutny cały czas oprócz spacerków, wtedy się ożywia i można powiedzieć, że jest nawet wesoły. W schronisku zaś to bardzo smutaśny psiak :( Quote
malawaszka Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 Arisku pokazuj się bo puściutko u Ciebie, a domek bardzo potrzebny! Quote
Martika&Aischa Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 W górę psinko pokaż się cioteczkom!!!:multi: Quote
Martika&Aischa Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Psiaczku kochany pokaż się cioteczkom .....puściutko tu się zrobiło :( Quote
an-na Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Wykupiłam Ariskowi ogłoszenia. W niedzielę Aris opuszcza schronisko, jedzie na tymczas. Niestety nie może długo tam zostać. Mam nadzieję, że z ogłoszeń będzie odzew. To taki cudny psiak przecież :) Quote
zerduszko Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 A na ile ten tymczas? Trzymam kciuki za domek :) Quote
an-na Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Tak szczerze to ja nie mam pojęcia na ile. Namówiłam kuzynkę, żeby go wzięła do siebie na tymczas, chociaż specjalnie warunków nie ma. Mieszka w wynajmowanym mieszkaniu ma dwoje dzieci w wieku 2- i 4 lata. Przyjechała do Arisa z dziećmi i ze swoją suczką Miszą, żeby sprawdzić reakcję Arisa na dzieciaczki i sunię wszystko było ok :). Obiecałam jej, że będę stawała na głowie, żeby znaleźć Arisowi dom stały jak najszybciej, więc jakby czasu określonego nie ma i na pewno Ariska nie odda z powrotem do schroniska ale obiecałam więc postaram się dotrzymać słowa. A tak na marginesie to Aris bardzo się całej rodzince spodobał:) Quote
Martika&Aischa Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 an-na napisał(a):Tak szczerze to ja nie mam pojęcia na ile. Namówiłam kuzynkę, żeby go wzięła do siebie na tymczas, chociaż specjalnie warunków nie ma. Mieszka w wynajmowanym mieszkaniu ma dwoje dzieci w wieku 2- i 4 lata. Przyjechała do Arisa z dziećmi i ze swoją suczką Miszą, żeby sprawdzić reakcję Arisa na dzieciaczki i sunię wszystko było ok :). Obiecałam jej, że będę stawała na głowie, żeby znaleźć Arisowi dom stały jak najszybciej, więc jakby czasu określonego nie ma i na pewno Ariska nie odda z powrotem do schroniska ale obiecałam więc postaram się dotrzymać słowa. A tak na marginesie to Aris bardzo się całej rodzince spodobał:) Cioteczko cudownie :multi: Arisku kochany widzisz jak cioteczka o Ciebie dba :loveu: Będzie dobrze kochany psiaczku :loveu: Oby tylko koleżanka się zakochała :loveu: Quote
zerduszko Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 an-na napisał(a):Tak szczerze to ja nie mam pojęcia na ile. Namówiłam kuzynkę, żeby go wzięła do siebie na tymczas, chociaż specjalnie warunków nie ma. Mieszka w wynajmowanym mieszkaniu ma dwoje dzieci w wieku 2- i 4 lata. Przyjechała do Arisa z dziećmi i ze swoją suczką Miszą, żeby sprawdzić reakcję Arisa na dzieciaczki i sunię wszystko było ok :). Obiecałam jej, że będę stawała na głowie, żeby znaleźć Arisowi dom stały jak najszybciej, więc jakby czasu określonego nie ma i na pewno Ariska nie odda z powrotem do schroniska ale obiecałam więc postaram się dotrzymać słowa. A tak na marginesie to Aris bardzo się całej rodzince spodobał:) Jak to Waszka ostatnio określiła, starszy średniak na ogół szuka domu 4-6 miesięcy? ;) No to nie pozostaje nam nic innego jak zabrać się do ogłoszeń. Tylko może najpierw mała relacja z DT, jak on się tam zachowuje? Quote
malawaszka Posted April 23, 2011 Author Posted April 23, 2011 Arisku będziemy szukać domku intensywnie i znajdziemy! Quote
an-na Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 zerduszko napisał(a):Jak to Waszka ostatnio określiła, starszy średniak na ogół szuka domu 4-6 miesięcy? ;) No to nie pozostaje nam nic innego jak zabrać się do ogłoszeń. Tylko może najpierw mała relacja z DT, jak on się tam zachowuje? Jutro dopiero Arisek zostaje zawieziony na DT więc relacja będzie pewnie pojutrze :) Quote
zerduszko Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Poświętujcie spokojnie, a potem ruszamy pełną parą :) Quote
Martika&Aischa Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Pokazuj się psiaczku cioteczkom:multi: Quote
malawaszka Posted April 24, 2011 Author Posted April 24, 2011 dziś przeprowadzka do DT - trzymam :kciuki: Quote
Martika&Aischa Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Czy chłopak już przeprowadzony? szczęśliwy ? ;) Quote
malawaszka Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 Arisek świąteczny :) już poza schroniskiem - szukamy domku!!!!! an_na napisz więcej jak się mały zachowuje :) Quote
lilo Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 śliczny jest - ja się też zgłaszam do ogłaszania :) Quote
an-na Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Arisek to pies rewelacja :loveu:. Po przyjeździe był troszkę zagubiony bo nie dość, że nie znał miejsca to jeszcze trafiliśmy na zjazd rodzinny :). Ustawiliśmy mu koszyk w miarę ustronnym miejscu, chwilkę poleżał ale za chwilę szukał kontaktu z ludźmi i sam przyszedł tam gdzie wszyscy biesiadowali :) Potem poszliśmy na długi rodzinny spacer. Myślę, że wrażeń miał naprawdę dużo. Bo z tego co mi potem opowiadała Alicja to spał calutką noc. Na drugi dzień czyli w poniedziałek poszli wszyscy na działkę gdzie Arisek zaliczył wpadkę do beczki z wodą :crazyeye:. Chciał się napić i łapki mu się omskły :lol:. Podobno dostał takiego powera, że biegał jak opętany po działce, tarzał się i wygłupiał jak szczeniak. Dzisiaj Aris był u fryzjera, tam go porządnie wykąpali bo poschroniskowy zapaszek nie był fajny a potem jeszcze u weta bo Alicja zauważyła , że trze tyłeczkiem o dywan i trzeba było gruczoły mu wycisnąć. Dzieci Aris raczej unika ale też nie wykazuje żadnej agresji. Ta ruda sunia na zdjęciu to Misza jego współlokatorka :) Mam nadzieję, że Alicja zarejestruje się tutaj i sama będzie najnowsze wieści o Arisku pisać :razz: Quote
Recommended Posts