lilo Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 [quote name='an-na']Właśnie wróciłam ze schroniska. Byłam z Ariskiem na spacerku. To cudowny ułożony psiak Poza schroniskiem już nie był taki smutny :) Jednak kiedy wracaliśmy coraz bardziej robił się markotny, a kiedy przekroczyliśmy bramę to podkulił ogonek po siebie i zaczął cały się trząść :-( Na szczęście już je w miarę normalnie. Proszę dziewczyny zapraszajcie tutaj znajomych z dogomanii... Ja niestety jestem tu nowa i nie znam tutaj dużo ludzi.. Jeżeli chodzi o tą Panią z Torunia to na razie cisza :(. C Czy któraś cioteczka pomoże mi wstawić zdjęcia?? Jeszcze się nie nauczyłam :oops: ja pomoge wyslij na kinnga@is.net.pl :) trzeba porozsylac zaproszenia... Quote
an-na Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 [quote name='lilo']ja pomoge wyslij na kinnga@is.net.pl :) trzeba porozsylac zaproszenia... Wysłałam. Dziękuję bardzo :) Quote
mala_czarna Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 I takiego bidulka oddać do schronu. Tyle lat na kanapach, w cieple, z własnym panem i pełną miską. Ludzie to szumowiny. Quote
azalia Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Piękny piesek,ale bardzo smutny,to dla niego wielka trauma-rozstanie z panem i wylądowanie w schronisku.Gdyby znalazł dobrego człowieka szybciej by się odnalazł. Quote
Dzika_Figa Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Nowe banerki. Stary też doklejam, żeby nie zginął: Quote
an-na Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Kombinuję, żeby wstawić banerek w sygnaturę. Udało się ?? Quote
an-na Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Już widzę. Udało się!!:multi:. Dzika_Figa dziękuję Ci bardzo:smile: Quote
Dzika_Figa Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 [quote name='an-na']Kombinuję, żeby wstawić banerek w sygnaturę. Udało się ??[/QUOTE] Udało się! Quote
weszka Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 [quote name='Dzika_Figa']Udało się![/QUOTE] Ale nie jest podlinkowany. Cudne psisko. Na tych nowych zdjęciach dopiero to widać. Najbardziej zawsze mnie przeraża w takich historiach, że rodzina w ogóle nie szanuje zmarłego, bliskiej im osoby. Nawet przez wzgląd na pamięć o nim powinni zająć się jego psem - przyjacielem. Ale ważniejszy pewnie spadek i kasa :( Quote
an-na Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 [quote name='weszka']Ale nie jest podlinkowany. Cudne psisko. Na tych nowych zdjęciach dopiero to widać. Najbardziej zawsze mnie przeraża w takich historiach, że rodzina w ogóle nie szanuje zmarłego, bliskiej im osoby. Nawet przez wzgląd na pamięć o nim powinni zająć się jego psem - przyjacielem. Ale ważniejszy pewnie spadek i kasa :([/QUOTE] Dużo jeszcze nauki przede mną. Jak się taki banerek podlinkowuje ??:oops: Quote
pikola Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 an-na napisał(a):Dużo jeszcze nauki przede mną. Jak się taki banerek podlinkowuje ??:oops:Tez chcialabym wiedziec:razz: Quote
an-na Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Ja dostałam instrukcję, ale i tam mój TŻ pomógł mi to zrobić, bo na mnie komputer czasem jeszcze warczy:). Prześlę Ci instrukcję na pw. Quote
mili_vanilli Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Jeżeli psiak nie ma allegro, mogę zrobić. W razie takiej potrzeby proszę o wiadomość na priv. Quote
malawaszka Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 mili_vanilli napisał(a):Jeżeli psiak nie ma allegro, mogę zrobić. byłoby cudownie bo jeszcze nie ma :Rose: Quote
an-na Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Nie będzie mnie do jutra na dogo. Jadę do Wrocławia suńkę husky na tymczas zawieźć:). Nie dam rady raczej z komórki na dogo wejść, więc jak coś ważnego będzie to jest mój mail anetka1254@wp.pl. Quote
gazzy Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 A czy do siekowej dał ktoś znać ? Ona prowadzi stronę psiegrane marzenia. Tam są starsze psiaki. Quote
Onaa Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Jaki on biedniutki :(. W sumie to bardzo ładny piesek, nawet nie wygląda na te swoje 12 lat. I chyba to taki mały średniaczek. Wygląda jak drobinka. Zrobie mu gumtree, tylko musze poszukać tel. do kontaktu. Gumtree zrobione: http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-12letni-Aris-umiera-w-schronisku-z-tesknoty-BARDZO-PILNIE-dom-W0QQAdIdZ272099676 Quote
lilo Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 ja kupilam dla pieska pakiet 30 ogloszen , beda pewnie jutro Quote
Recommended Posts