Jump to content
Dogomania

Opiekun umarł - staruszek do schroniska - MA DOMEK!!!!!! :)

Recommended Posts

• Replies 277
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam, Arisek jest już po pierwszej nocy w swoim nowym domku. Dzisiejszy dzień spędził razem ze mną w spa a po południu odebrała go mama :) Arisek macha ogonem na nas nawet już się trochę uśmiecha :) Ktoś wcześniej pisał że woli mężczyzn, wcale nie! Mojego chłopaka się boi, ale za to babcię sobie upodobał od razu :) Zdjęć na razie nie mamy ale postaram się dodać jak najszybciej :)

p.s

Nie męczyłam go zabiegami w salonie, towarzyszył mi dzisiaj tylko, bo nie chciałam żeby od razu został sam w domku. Na razie musi się ze mną oswoić bo nie chcę żeby uważał mnie od razu za najgorszą czarownicę jak wsadzę go do wanny i będę go strzyc :)

Pozdrawiam :)

Posted

anubis_spa napisał(a):
Witam, Arisek jest już po pierwszej nocy w swoim nowym domku. Dzisiejszy dzień spędził razem ze mną w spa a po południu odebrała go mama :) Arisek macha ogonem na nas nawet już się trochę uśmiecha :) Ktoś wcześniej pisał że woli mężczyzn, wcale nie! Mojego chłopaka się boi, ale za to babcię sobie upodobał od razu :) Zdjęć na razie nie mamy ale postaram się dodać jak najszybciej :)

p.s

Nie męczyłam go zabiegami w salonie, towarzyszył mi dzisiaj tylko, bo nie chciałam żeby od razu został sam w domku. Na razie musi się ze mną oswoić bo nie chcę żeby uważał mnie od razu za najgorszą czarownicę jak wsadzę go do wanny i będę go strzyc :)

Pozdrawiam :)

Witamy na wątku :loveu: Pisz kochana jak najczęściej i w miarę możliwości poprosimy pięknie o zdjęcia ;) Arisku kochany psiaczku bądź szczęśliwy w nowym domciu :multi:

• 5 weeks later...
Posted

Witam, dawno mnie tutaj nie bylo :) Aris bardzo sie do nas przyzwyczail a szczegolnie do mnie :) Spi ze mna jak maz ;) Aris nie toleruje innych psów w naszym domu, na spacerach gania koty i atakuje jeże. Chodzi z nami bez smyczy i staramy sie codziennie isc z nim do lasu. Dzisiaj byl u mnie w spa na zabiegu :) Zniosl wszystko bardzo dobrze i nadal mnie kocha.

Pozdrawiamy

• 2 weeks later...
Posted

Dzisiaj rozmawiałam z Panią Ariska :). Wszystko w jak najlepszym porządku. Zdrówko dziadulka,który wcale nie zachowuje się i nie wygląda na dziadulka, też w porządku:). Pani Ariska obiecała przesłać zdjęcia bo niestety te z wątku niechcąco usunęła.
To czekamy :)

Posted

Duża suczynka? Jak będzie do drugiej suczynki? Bo za około dwa tyg będę wiozła suczkę z Ostródy do Warszawy, w Waszawie przesiada się do następnego samochodu i jedzie pod Częstochowę. Mogłabym ogarnąć dwie jakby się ze sobą zgodziły no i jeżeli ta suczka ze Szczytna może tyle poczekać, no i jeszcze muszą się zgodzić ludziska co będą ją w Warszawie odbierać :)