anubis_spa Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Witam, Arisek jest już po pierwszej nocy w swoim nowym domku. Dzisiejszy dzień spędził razem ze mną w spa a po południu odebrała go mama :) Arisek macha ogonem na nas nawet już się trochę uśmiecha :) Ktoś wcześniej pisał że woli mężczyzn, wcale nie! Mojego chłopaka się boi, ale za to babcię sobie upodobał od razu :) Zdjęć na razie nie mamy ale postaram się dodać jak najszybciej :) p.s Nie męczyłam go zabiegami w salonie, towarzyszył mi dzisiaj tylko, bo nie chciałam żeby od razu został sam w domku. Na razie musi się ze mną oswoić bo nie chcę żeby uważał mnie od razu za najgorszą czarownicę jak wsadzę go do wanny i będę go strzyc :) Pozdrawiam :) Quote
malawaszka Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 witamy na forum :loveu: cudownie, że daliście dom temu kochanemu psiakowi!!! :klacz: czekamy na wieści i fotki! Quote
Martika&Aischa Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 anubis_spa napisał(a):Witam, Arisek jest już po pierwszej nocy w swoim nowym domku. Dzisiejszy dzień spędził razem ze mną w spa a po południu odebrała go mama :) Arisek macha ogonem na nas nawet już się trochę uśmiecha :) Ktoś wcześniej pisał że woli mężczyzn, wcale nie! Mojego chłopaka się boi, ale za to babcię sobie upodobał od razu :) Zdjęć na razie nie mamy ale postaram się dodać jak najszybciej :) p.s Nie męczyłam go zabiegami w salonie, towarzyszył mi dzisiaj tylko, bo nie chciałam żeby od razu został sam w domku. Na razie musi się ze mną oswoić bo nie chcę żeby uważał mnie od razu za najgorszą czarownicę jak wsadzę go do wanny i będę go strzyc :) Pozdrawiam :) Witamy na wątku :loveu: Pisz kochana jak najczęściej i w miarę możliwości poprosimy pięknie o zdjęcia ;) Arisku kochany psiaczku bądź szczęśliwy w nowym domciu :multi: Quote
anubis_spa Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Witam, wszyscy czekają z utęsknieniem na nasze zdjęcia :D Arisek w salonie na swej skórzanej podusi Arisek ze mna na kanapie w salonie :) a tutaj w łóżku Quote
azalia Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Tak bardzo się cieszę,że Arisek trafił do dobrego domku,a przede wszystkim dobrych ludzi.Czekamy na wieści i fotki z radością. Quote
jambi Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 dużo szczęścia dla Was - razem :) jak ja lubie happy endy ;) Quote
anubis_spa Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Witam, dawno mnie tutaj nie bylo :) Aris bardzo sie do nas przyzwyczail a szczegolnie do mnie :) Spi ze mna jak maz ;) Aris nie toleruje innych psów w naszym domu, na spacerach gania koty i atakuje jeże. Chodzi z nami bez smyczy i staramy sie codziennie isc z nim do lasu. Dzisiaj byl u mnie w spa na zabiegu :) Zniosl wszystko bardzo dobrze i nadal mnie kocha. Pozdrawiamy Quote
azalia Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Tak się cieszę,że Arisek jest szczęśliwy i jaki dzielny nawet zabiegi dobrze znosi.Czekamy na kolejne wspaniałe ariskowe wieści. Quote
an-na Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Dzisiaj rozmawiałam z Panią Ariska :). Wszystko w jak najlepszym porządku. Zdrówko dziadulka,który wcale nie zachowuje się i nie wygląda na dziadulka, też w porządku:). Pani Ariska obiecała przesłać zdjęcia bo niestety te z wątku niechcąco usunęła. To czekamy :) Quote
malawaszka Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 super super super :loveu: a przy okazji zapytam - jakby ktoś słyszal o jakimś transporcie z Mazur (a konkretnie ze Szczytna) na śląsk to ja proszę o info :modla: Quote
an-na Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Do Warszawy mogę ewentualnie podrzucić za ok 2tyg. A gdzie dokładnie na Śląsk? Quote
malawaszka Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 an-na napisał(a):Do Warszawy mogę ewentualnie podrzucić za ok 2tyg. A gdzie dokładnie na Śląsk? gdziekolwiek :lol: w okolicach Częstochowy bym przejęła sukałkę Quote
an-na Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Duża suczynka? Jak będzie do drugiej suczynki? Bo za około dwa tyg będę wiozła suczkę z Ostródy do Warszawy, w Waszawie przesiada się do następnego samochodu i jedzie pod Częstochowę. Mogłabym ogarnąć dwie jakby się ze sobą zgodziły no i jeżeli ta suczka ze Szczytna może tyle poczekać, no i jeszcze muszą się zgodzić ludziska co będą ją w Warszawie odbierać :) Quote
Recommended Posts