malawaszka Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 zaciskam :kciuki: za jutro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
lilo Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 noo wielki dzien zbliza sie wielkimi krokami wiec trzymamy kciukasy za wizyte Quote
azalia Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Arisku śliczny i mądry,niech nowy domek cię przygarnie i pokocha na zawsze. Quote
an-na Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Właśnie wróciłam :). Domek - po naradzie (ja, mój TŻ i tymczasowi opiekunowie Ariska) został zaakceptowany :). Arisek będzie teraz mieszkał z dwiema Paniami :). Jedna Pani ta młodsza jest psim fryzjerem a druga to jej mama, która uwielbia jak pies byczy się na kanapie:). Myślę, że domek będzie lepszy niż dotychczasowy DT bo nie ma w nim mieszkańców w wieku 2 i 4 lata, którzy nie zawsze są odpowiednimi kompanami dla 12letniego psa:). Teraz Arisek będzie miał spokój i nikt w tym wylegiwaniu się i drzemkach na kanapie nie będzie mu przeszkadzał, ewentualnie będzie drapał za uszkiem :D. Arisek przeprowadza się z Mrągowa do Kętrzyna czyli 25 km odległości :) Jak mi moje zdolności pozwolą to wstawię zdjęcia :). Zdjęcia oczywiście jeszcze z DT. Quote
AnkaG Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Niedaleko przeprowadzka. Super, że taki starszy psiak znalazł domek :) Quote
malawaszka Posted May 12, 2011 Author Posted May 12, 2011 cudownie, fantastycznie, bosko :laola: Quote
zerduszko Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Ale wieści, ale ekspres :laola: A to już się przeprowadził? Ale mu się udało :) Quote
pikola Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Super, jakie szczescie ze Arisek znalazl taki wspanialy domek.:klacz:Powodzenia Arisku:bye: Quote
an-na Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Myślę, że jeszcze w tym tygodniu. Tymczasowi opiekunowie chcą zawieźć go osobiście. Ja muszę im najpierw wysłać umowę adopcyjną do podpisania. Ojjj ciężko będzie im bardzo, ale powiedzieli, że będą dzielni i dadzą radę. Nie zazdroszczę im. Aris niby był u nich tylko 3 tygodnie, ale pamiętam, że ja po tygodniu nie potrafiłam oddać mojej tymczasowiczki i jest z nami do dzisiaj tzn już rok prawie :D. Bardzo podziwiam wszystkich tymczasowych opiekunów. Pewnie nie raz płyną łzy. Quote
azalia Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Wspaniałe życie przed tobą Arisku,bądź szczęśliwy na zawsze. Quote
malawaszka Posted May 15, 2011 Author Posted May 15, 2011 czy skarbuś już się przeprowadził???? Quote
an-na Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Jeszcze chwilkę :). W sobotę wysłałam umowę adopcyjną. Wcześniej nie mogłam bo nie było kierowniczki schroniska. Myślę, że ok środy lub czwartku Arisek powinien być w nowym domku. To zależy jak Alicji ułożą grafik w pracy :) Quote
Martika&Aischa Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Chwilkę mnie tu nie było a tu takie fantastyczne wiadomości !!!!!! Bądź szczęśliwy kochana psiaczku :Cool!: Quote
nescca Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Cudowny wątek..... oby wszystkie wątki miały takie zakończenie..... bądź szczęśliwy...Psiaku :) Quote
an-na Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Arisek już u siebie:multi::multi::multi::multi::multi::multi:. Relacja z nowego domku powinna być niebawem :) Quote
malawaszka Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 cudownie :laola: czekałam na tą wiadomość bardzo :loveu: powodzenia malutki!!!!!! Quote
Martika&Aischa Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 an-na napisał(a):Arisek już u siebie:multi::multi::multi::multi::multi::multi:. Relacja z nowego domku powinna być niebawem :) :multi::multi::multi: teraz jeszcze tylko garść cudownych wiadomości z obecnego domciu :multi:Bądź szczęśliwy psiaczku :loveu: Quote
Recommended Posts