Jump to content
Dogomania

Opiekun umarł - staruszek do schroniska - MA DOMEK!!!!!! :)

Recommended Posts

• Replies 277
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie wróciłam :). Domek - po naradzie (ja, mój TŻ i tymczasowi opiekunowie Ariska) został zaakceptowany :). Arisek będzie teraz mieszkał z dwiema Paniami :). Jedna Pani ta młodsza jest psim fryzjerem a druga to jej mama, która uwielbia jak pies byczy się na kanapie:). Myślę, że domek będzie lepszy niż dotychczasowy DT bo nie ma w nim mieszkańców w wieku 2 i 4 lata, którzy nie zawsze są odpowiednimi kompanami dla 12letniego psa:). Teraz Arisek będzie miał spokój i nikt w tym wylegiwaniu się i drzemkach na kanapie nie będzie mu przeszkadzał, ewentualnie będzie drapał za uszkiem :D. Arisek przeprowadza się z Mrągowa do Kętrzyna czyli 25 km odległości :)
Jak mi moje zdolności pozwolą to wstawię zdjęcia :). Zdjęcia oczywiście jeszcze z DT.

Posted

Myślę, że jeszcze w tym tygodniu. Tymczasowi opiekunowie chcą zawieźć go osobiście. Ja muszę im najpierw wysłać umowę adopcyjną do podpisania. Ojjj ciężko będzie im bardzo, ale powiedzieli, że będą dzielni i dadzą radę.
Nie zazdroszczę im. Aris niby był u nich tylko 3 tygodnie, ale pamiętam, że ja po tygodniu nie potrafiłam oddać mojej tymczasowiczki i jest z nami do dzisiaj tzn już rok prawie :D. Bardzo podziwiam wszystkich tymczasowych opiekunów. Pewnie nie raz płyną łzy.

Posted

Jeszcze chwilkę :). W sobotę wysłałam umowę adopcyjną. Wcześniej nie mogłam bo nie było kierowniczki schroniska. Myślę, że ok środy lub czwartku Arisek powinien być w nowym domku. To zależy jak Alicji ułożą grafik w pracy :)

Posted

an-na napisał(a):
Arisek już u siebie:multi::multi::multi::multi::multi::multi:. Relacja z nowego domku powinna być niebawem :)

:multi::multi::multi: teraz jeszcze tylko garść cudownych wiadomości z obecnego domciu :multi:Bądź szczęśliwy psiaczku :loveu: