malawaszka Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 wilczy zew napisał(a):bo bierzesz młodsze HA HA bardzo śmieszne! a widziałaś Bibi? ta to była dopiero młodsza... Quote
zerduszko Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 A chora była? ;) Za to Ci bozia w charakterku wynagrodziła :D Quote
malawaszka Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 zerduszko napisał(a):A chora była? ;) Za to Ci bozia w charakterku wynagrodziła :D łysa :lol: a charakterek tak - aniołek mój kochany :loveu: Quote
zerduszko Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Oj tam trochę łysa, się nie liczy. Ważne, że nic poważnego :) A masz new info od laluni? Quote
malawaszka Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 zerduszko napisał(a):Oj tam trochę łysa, się nie liczy. Ważne, że nic poważnego :) A masz new info od laluni? stale mam - nie wytrzymałabym bez :oops: Bzibziutka zarasta ładnie wszędzie oprócz kłębu - tam ma łysawe :lol: ale kochana jest i cudowna taka jak była u mnie :loveu: absolutnie ją uwielbiam dozgonnie :mdleje: Quote
malawaszka Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 zerduszko napisał(a):A dlaczemu się nie dzielisz z nami :mad: no przecież się dzielę :lol: Quote
zerduszko Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Czy ja pomyliłam watki? A może sama jak masz new info to byś napisała? ;) Quote
an-na Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Byłam dzisiaj z Arisem na spacerku. Jaki to jest cudowny psiak. Ten jego styl chodzenia jest naprawdę szlachecki :). Troszkę później spróbuję filmik wstawić. Wstawiłabym teraz ale sama nie potrafię :comp26:a mój TŻ zajęty teraz więc dlatego będzie "później". Quote
an-na Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=jVpeycyjja4 Niestety film trochę zniekształcony. Wszystko grubsze i rozciągnięte jest. Aris, mój TŻ. Dobrze, że mnie nie widać :D Quote
malawaszka Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 no piękny jest! i jaki żwawiutki :loveu: wiadomo ile waży? bo na sporego tu wygląda Quote
an-na Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 malawaszka on dużo to nie waży:). Film trzeba było przekręcić i efektem ubocznym było rozciągnięcie :). Aris sięga mi tak za kolano i chudzieńki na razie jest. W tygodniu będzie strzyżenie to dopiero będzie widać jaki jest szczuplutki. Quote
zerduszko Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Mi tam się płakać chce, że go oddali i musi być tam gdzie jest :( Quote
Martika&Aischa Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Piękny kudłacz i taki szczęśliwy na spacerku ....zapisuję wątek i będę zaglądała. Trzymaj się kochana psinko bo trzeba wierzyć że znajdzie się jeszcze ktoś kto Cię całym serduszkiem pokocha psineczko!!!!!!! Quote
azalia Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Śliczny kudłacz z tego Ariska,on chyba nie ma 12 lat,weci zawsze zawyżają,źwawiutki taki,a ognkiem bez przerwy wachluje,szkoda,że jest w schronie. Quote
an-na Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Wczoraj Arisek został ostrzyżony. Dzisiaj wieczorkiem wstawię zdjęcia:) Quote
azalia Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Czekamy z radością na zdjęcia,czy forma psychiczna Ariska jest lepsza?Były jakieś telefony,to starszy ale ładny i grzeczny piesek. Quote
Martika&Aischa Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 an-na napisał(a):Wczoraj Arisek został ostrzyżony. Dzisiaj wieczorkiem wstawię zdjęcia:) Czekamy i my na zdjęcia Kudłacza ;) Quote
malawaszka Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 słodziak biedniusi taki, że serce pęka :( śliczny jest i mam nadzieję, ze ruszy komuś serce! Quote
Recommended Posts